Disclaimer

Alle teksten en foto’s zijn geschreven en gemaakt door Irene van tussenmarsenjupiter.be, tenzij anders aangegeven. Aan de content op tussenmarsenjupiter kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Je mag geen enkele inhoud van mijn blog gebruiken als je geen schriftelijke toestemming vraagt. Indien je, mits toestemming, enige inhoud van mijn blog gebruikt, inplementeer je een duidelijke link en bronvermelding naar mijn blog.

Alle stukjes die ik online gooi, zijn mijn eigen mening en mijn eigen bevindingen. Ik ben niet verantwoordelijk voor hoe jij daar mee om gaat.

De stukjes op tussenmarsenjupiter worden met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde blogs feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Ik kan ook niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele foutieve informatie.

Gesponsorde posts.

In het verleden was mijn blog ook even mijn bedrijf (dat klinkt heel groots en serieus hé?) wat betekent dat ik af en toe een artikel schreef waarvoor ik betaald kreeg. Als dit het geval is, staat het altijd duidelijk aangegeven. Als een post gesponsord is, zie je dit door drie eurotekens onderaan de post (€€€).

Ontvangen producten.

Heel af en toe krijg ik eens iets opgestuurd. Dat beïnvloedt mijn mening echter helemaal niet. Ben ik oprecht enthousiast, dan zal je het weten. Vind ik het prut, dan zal je het ook weten 😉 En je zal het ook altijd weten als ik iets opgestuurd heb gekregen. Dat vermeld ik altijd in de aard van ‘Ik kreeg van merk X bladibla”.

Bronvermelding.

Ik doe mijn best om correct te linken naar bronnen die ik gebruik. Mocht je hier een foutje in ontdekken, laat het me gerust weten in een reactie of via mail: [email protected] zodat ik mezelf kan verbeteren.

Reacties.

Ik behoud mij het recht om zonder jou iets te laten weten reacties te bewerken of te verwijderen, omwille van spamberichten, beledigingen aan mijn adres of dat van iemand anders en schending van de privacy.

Indien je zelf een comment opmerkt die niet door de beugel kan en aan mijn alziend oog ontsnapt is, laat mij gerust iets weten via [email protected]

Contact.

Je kan me contacteren via [email protected] of je mag me aanspreken op Instagram.