Disclaimer

Alle teksten en foto’s zijn geschreven en gemaakt door Irene van tussenmarsenjupiter.be, tenzij anders aangegeven. Aan de content op tussenmarsenjupiter kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Je mag geen enkele inhoud van mijn blog gebruiken als je geen schriftelijke toestemming vraagt. Indien je, mits toestemming, enige inhoud van mijn blog gebruikt, inplementeer je een duidelijke link en bronvermelding naar mijn blog.

Alle stukjes die ik online gooi, zijn mijn eigen mening en mijn eigen bevindingen. Ik ben niet verantwoordelijk voor hoe jij daar mee om gaat.

De stukjes op tussenmarsenjupiter worden met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde blogs feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Ik kan ook niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele foutieve informatie.

Gesponsorde posts.

Mijn blog is nu ook mijn bedrijf (dat klinkt heel groots en serieus hé?) wat betekent dat ik af en toe een artikel schrijf waarvoor ik betaald kreeg. Als dit het geval is, staat het altijd duidelijk aangegeven. Als een post gesponsord is, zie je dit door drie eurotekens onderaan de post (€€€).

Ontvangen producten.

Heel af en toe krijg ik eens iets opgestuurd. Dat beïnvloedt mijn mening echter helemaal niet. Ben ik oprecht enthousiast, dan zal je het weten. Vind ik het prut, dan zal je het ook weten 😉

Je herkent deze artikelen aan onderstaande banner:

Affiliate links.

Ik ben aangesloten bij affiliateprogramma’s van verschillende webshops. Als ik naar een van de websites link en jij er op klikt, kom je in de webshop terecht via een speciaal linkje. Als je dan iets aankoopt, krijg ik een klein deeltje van het bedrag. Jij betaalt zelf geen extra kosten hiervoor. In bepaalde artikelen, bijvoorbeeld als ik schrijf over de boeken die ik lees of spulletjes die ik zelf kocht, zou ik sowieso linken naar de webshop. Door gebruik te maken van de affiliate links, kan ik er zelf een klein centje aan verdienen. Affiliate links zijn ook altijd op het einde van de blogpost vermeld.

Bronvermelding.

Ik doe mijn best om correct te linken naar bronnen die ik gebruik. Mocht je hier een foutje in ontdekken, laat het me gerust weten in een reactie of via mail: [email protected] zodat ik mezelf kan verbeteren.

Reacties.

Ik behoud mij het recht om zonder jou iets te laten weten reacties te bewerken of te verwijderen, omwille van spamberichten, beledigingen aan mijn adres of dat van iemand anders en schending van de privacy.

Indien je zelf een comment opmerkt die niet door de beugel kan en aan mijn alziend oog ontsnapt is, laat mij gerust iets weten via [email protected]

Contact.

Je kan me contacteren via [email protected] of je mag me aanspreken op Instagram.