Zomerbucketlist – recap

Begin juli bedacht ik een aantal dingen die ik deze zomer wou gedaan hebben. Een bescheiden lijstje. Nu de zomer, laten we eerlijk zijn, zo goed als gedaan is, is het tijd voor een recap! Wat is er van mijn wilde plannen (kuch kuch) terecht gekomen?

Zwemmen.

Gelukt! David en ik maakten deze zomer een reisje naar Nederland. We moesten er plekke nog een plekje zoeken om te logeren en dat  m o e s t  een plek worden mét een zwembad. Mission accomplished! YES! Zwemmen is iets wat ik eigenlijk amper doe. Maar in de vakantie moet het. Haha.

Kamperen.

Ook gelukt! Dat was ons reisje naar Nederland. We gingen kamperen in Center Parcs! Om de simpele reden dat daar dus een zwembad was. Haha. Alle andere campings in de buurt hadden er geen. Helaas. Center Parcs is echt schijteduur, maar wel tof! En je hebt er alles in de buurt om te overleven 😉

Zelf ijsjes maken.

Eindelijk eindelijk eindelijk. Deze kan ik ook afstrepen! Ik maakte ijsjes van perziken, yoghurt en aardbeien. Het enige jammere aan zelfgemaakt ijs vind ik die ijsschilfertjes die er in komen. Dat verpest het voor mij een beetje. Ik heb dan ook maar één ijsje van de 6 opgegeten. Haha. Maar goed, ik heb wel ijsjes gemaakt hé!

Een hamburger eten bij Paul’s Boutique in Gent.

Deze is niet gelukt. We zijn nochtans wel een paar keer in Gent geweest. Maar helaas niet bij Paul’s Boutique. Ik denk dat ik hem binnenkort maar gewoon weer op m’n herfst bucketlist zet. Haha. Ik moet en zal zo’n hamburger eten!

Voor de laatste keer naar de Ikea.

Hm ja. Ikea werd een beetje teveel dus gingen we voor de laatste keer. Maar we zijn erna toch nog eens gegaan. Niet omdat we iets nodig hadden, maar gewoon omdat we zin hadden. En omdat we graag een kijkje wouden nemen bij de nieuwe collectie. Waar ik dus een prachtige gele bureaulamp zag die David en ik als nachtlampjes wilden gebruiken. Helaas overal uitverkocht. Super frustrerend!

Een soort mini housewarmingkje organiseren.

Yes ook gelukt! We deden een housewarming voor mijn familie (die van David is nog aan de beurt!). ’t Was supermegafantastisch gezellig. David en ik hadden allemaal hapjes voorzien. En 4 liter sangria. En niemand heeft er van gedronken. Haha. Dat was een redelijke mislukkeling. Maar ach, het was wel heel fijn. Dus we hebben dan de dag erna zelf nog maar wat hapjes gegeten en de sangria aan David’s ouders geschonken. Want ik drink niet en David lust dat niet. Haha.

Bakken.

Ik bakte. Niet veel. Maar ik deed het wel! Ik maakte havermoutmuffins voor m’n bezoek. En ik maakte een chocoladecake uit m’n airfryer. Super goed geslaagd! Ik heb tegenwoordig niet meer zoveel zin in bakken. Ik houd wel van het idee van een verse cake en lekkere gezonde muffins. Maar ik heb niet echt de goesting om er ook effectief aan te beginnen.

Plantjes kopen en onze potjes vullen.

Er zijn nog 6  van de 12 bloempotjes over. Dus ze zijn niet allemaal gevuld. Maar we hebben wel weer een aantal nieuwe planten gekocht (en gekregen!). Waaronder twee monstera’s (zo mooi!) en een paar vetplantjes. En een aloë vera plant en een klein soort palmboompje dat helaas al helemaal verdroogd is. Blijkbaar kon het ding de warme temperaturen in onze veranda niet zo goed aan. Dus wij proberen het nu weer op te lappen. Duimen!

Ik ben eigenlijk wel blij dat het een keer gelukt is om de meeste dingen af te strepen! En omdat ik het wel fijn vond om zo’n bucketlist te hebben voor de zomer, ga ik er dus ook één voor de herfst maken binnenkort.

5 thoughts on “Zomerbucketlist – recap

Comments are closed.