Zomerachtergrondjes voor je telefoon

’t Is ondertussen al even zomer. Dus dat betekent dat het voor m’n Iphone ook tijd is om in wat meer zomerse sferen te vertoeven. En die van jullie natuurlijk ook. Ik vind het van tijd tot tijd fijn om Pinterest eens af te struinen op zoek naar mooie plaatjes. Die ik natuurlijk, ook deze keer, zonder problemen vond. Y E S !

Roze muur | good vibes only | blaadjes

It’s summer | flamingo’s | Everyday beachday

citroentjes | ijsjes | meer citroentjes

palmtrees | zee | weg

good vibes | poezenijsje | sunsets & palm trees

Ik vind ze echt allemaal even leuk! Momenteel heb ik die met de roze muur als achtergrondje voor m’n beginscherm. En die weg als m’n toegangsscherm. Ben nu wel aan het denken om er een te vervangen door citroentjes. Als er één soort fruit is dat ik echt zomers vind, dan zijn het wel citroenen!

Zit er eentje tussen die jij gaat downloaden?

8 thoughts on “Zomerachtergrondjes voor je telefoon

    1. Haha ja ik ook tegenwoordig! 😀 Vind het zo leuk staan! En ben helemaal into geel de laatste tijd!

    1. Ik vind zo’n bladerfoto’s ook altijd heel leuk! Geeft toch meteen een beetje een tropisch tintje aan je telefoon hé?

Comments are closed.