Zomer bucketlist | r e c a p

Begin juli maakte ik een bucketlist voor deze zomer. Nu we een maand of twee later zijn de zomer voorbij is (ja ja ’t is herfst! YES!), lijkt dit me een uitgelezen moment om jullie eindelijk eens te voorzien van een update! Alezja, ik breng jullie gewoon op de hoogte van het resultaat.

1. Een paar daagjes weg. (23/07 – 27/07)

Van maandag tot vrijdag zijn David en ik gaan kamperen op RCN Camping De Schotsman. In vergelijking tot andere jaren is de knoop dit jaar vrij snel doorgehakt. Haha. Ik heb denk ik iets van 5 campings in Zeeland vergeleken en deze kwam er het beste uit. Een van onze criteria was dat er zeker een zwembad aan moest zijn want wij hadden enorme zin om te zwemmen. En het was natuurlijk ook super heet dus ideaal om in het zwembad af te kunnen koelen!

2. Naar een museum. (01/08)

YES EINDELIJK! Op 1 augustus trokken we richting Brussel om daar het Museum voor Natuurwetenschappen een bezoekje te brengen. Deze dag kwam perfect uit want elke eerste woensdag van de maand is een kaartje er gratis. Niet dat we anders niet willen betalen, maar gratis is altijd leuk hé 😉

3. Gaan shoppen. (07/06)

Dit had ik al op de planning staan! Op 7 juli ging ik met David shoppen in Gent. We hebben niet veel gekocht vind ik! Voor mij een topje, een t-shirt, wat onderbroeken, een jeans, twee body’s en een riempje en voor David sokken en een short. Haha. Ik ben niet meer zo goed in shoppen. Vroeger kon ik echt gewoon een hele dag doorbrengen in een winkelstraat. Winkel in, winkel uit, dingen passen. Tegenwoordig raak ik het bij winkel twee al beu. Al die mensen die voor me slenteren, ellenlange wachtrijen aan de pashokjes, rommel, weinig overzicht. Geef mij dan maar online winkelen. Maar deze dag was dus wel héél tof!

4. In de tent in onze tuin slapen.

Deze is helaas niet gelukt.

5. Onze oprit aanpakken (en misschien de gevel ook).

De oprit hebben we niet écht aangepakt zoals we origineel gepland hadden aangezien de steentjes die we willen best wel duur zijn en we daar nog even voor sparen. Maar we hebben we al het onkruid weggehaald (het staat ondertussen al terug -zucht-) en David maakte een poort en bekleedde de gevel van de garage met hout. Dus ik schrap dit doel gewoon want voor nu is het echt al meer dan voldoende zo!

6. Een paar van mijn boeken droppen.

Ai deze heb ik nog niet gedaan. Stom want mijn boeken liggen wel klaar in zakjes! Maar je moet bij elk boek een briefje stoppen en de inkt van mijn printer is op waardoor ik het telkens uitstel om ze te maken.

7. Een dagje naar zee . (10-12/08)

We gingen een heel weekend naar zee bij m’n ouders en we namen Archie mee! Super leuk en zeker voor herhaling vatbaar!

8. Gaan zwemmen.

Helaas ook niet gelukt.

9. Een reisje vastleggen. (15/08)

YES! Ik ben echt héél blij dat ik deze kan schrappen! Woensdag de 15de was een feestdag dus David en ik waren beide thuis. Ik had al gestofzuigd en cake gebakken en ik was aan het denken aan onze vakantie die we gepland hebben in oktober. Ik zat wat op Travelbird rond te neuzen toen ik echt een super voordelig reisje vond naar Mallorca. Ik riep David er bij en hij schreeuwde me bijna toe dat ik het moest boeken dus dat heb ik dan maar gedaan. Haha. We gaan op reis van 16-21 oktober en ik heb er echt al zoooo veel zin in!

10. Een sapdetox doen. (16/07)

Ik zou willen dat ik deze kon schrappen maar helaas. Ik ben wel begonnen op maandag de 16de maar dat is gelijk ook de enige dag die ik heb vol gemaakt. Ben zeer teleurgesteld in mezelf dat ik het niet heb vol gehouden maar ik kreeg de meeste sapjes gewoon echt niet binnen. Er zitten vooral veel groenten in, waar ik op zich niet zo’n probleem mee heb aangezien er ook fruit in zit en dat de smaak normaal wel wat neutraliseert maar nee. De sapjes van Uzuma zijn echt gemaakt voor groentesapjeslovers. En dat ben ik niet. Ik zat al in de stress bij mijn derde sapje omdat ik dat dus echt niet binnen kreeg en na overleg met David besloot ik dan om een ander sapje te drinken maar uiteindelijk vond ik de meeste écht niet lekker en twee wel drinkable 🙁 helaas pindakaas maar kijk, so be it. Zonde van de rest van de sappen en het geld maar het was niet voor mij.

••••••••••

Al bij al dus best wel geslaagd vind ik! Zwemmen gaat sowieso nog wel gebeuren als we op reis zijn en daarnaast wil ik het gewoon dit jaar nog eens doen op een avond ofzo. Lijkt me gezellig.

9 thoughts on “Zomer bucketlist | r e c a p

  1. Die ene keer dat ik een boek ben gaan droppen had ik er gewoon een handgeschreven kaartje bij gedaan. Ik weet natuurlijk niet hoeveel van die tasjes je hebt klaarstaan. Als het er superveel zijn heb je misschien geen zin om evenveel kaartjes te gaan schrijven.

  2. Zo’n sapjeskuur lijkt me ook best lastig hoor! Eén sapje bomvol met groenten lukt me nog wel, maar daarna moet ik echt met de neus dicht denk ik, haha. Je hebt hartstikke veel van je lijstje kunnen afvinken, fijn! En wat heeerlijk dat je straks nog op vakantie gaat.

  3. Fijne vooruitzichten heb je! Zo’n sapjeskuur staat binnenkort ook op de planning bij mij, ik heb nu al schrik als ik jouw blog erover lees. Maar ach, je kon maar proberen. Wie niet waagt, niet wint. En als het niets is voor jou heb je het toch maar geprobeerd.

    1. Haha oei, veel succes er mee! Maar misschien dat het bij jou beter gaat dan bij mij! 😉 Ben alleszins benieuwd of je het lekker vindt.

  4. Je hebt best wel wat doelen kunnen afvinken van je bucketlist! En zo leuk dat jullie binnenkort op reis gaan! Altijd fijn, zo’n vooruitzicht 🙂
    Wat betreft de sapdetox, geen reden om je daar schuldig over te voelen, hoor! Volgens mij is zo’n detox helemaal niet zo gezond en ik kan me voorstellen dat de meeste sapjes ook niet echt smakelijk zijn. Dan kun je beter een paar dagen extra gezond eten, denk ik, dan jezelf met de sapjes te kwellen 🙂

Comments are closed.