Zomer bucketlist • de eindstand

Aan het begin van de zomer maakte ik een lijstje op met dingen die ik graag wou doen. De eindstand is redelijk betreurenswaardig moet ik zeggen.

Lijstje met dingen die ik deze zomer wou doen

1. Zelf echte donuts makenDit deed ik samen met Fien aan het begin van m’n vakantie. Geslaagd en voor herhaling vatbaar!
2. Met D naar een zoo
3. Eens koken vanop een vuur in de tuin
4. Gaan ontbijten/brunchen
5. Eens verven met D
6. Een verjaardagsfeestje voor D organiserenIk durf het zelfs eigenlijk bijna geen verjaardagsfeestje noemen en ook niet organiseren want het zal héél bescheiden zijn (komend weekend) maar er zal taart zijn en lieve mensen dus wat heeft een mens meer nodig eigenlijk?
7. Een hele dag lezenIk deed dit tijdens mijn vakantie.
8. Bootje varen
9. Onze huwelijksverjaardag vierenOok gedaan, met matching tattoos! 
10. In het eerste boek van De Zeven Zussen beginnenBegonnen maar niet uitgelezen.
11. Zelf scones maken

Voila! 5 op 11. Net gebuisd. Helaas pindakaas. Ik steek het maar op de werken in huis waar het lief veel tijd mee vult waardoor ik de dingen die ik graag samen wou doen zoals ontbijten, naar de zoo, bootje varen en koken in de tuin niet heb kunnen afstrepen. Dus ‘t is allemaal zijn schuld. 😉

Binnenkort mijn lijstje voor de herfst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 thoughts on “Zomer bucketlist • de eindstand

  1. Oh, hoe leuk, zo’n matching tattoo! Toch leuke dingen gedaan deze zomer, ook dingen die niet op het lijstje stonden 😉 Wat was het recept van de donuts? Wil dat ook wel eens proberen eigenlijk!

  2. Hahaha, lekker de schuld afschuiven op je partner 😛 Bekijk het positief: je hebt in ieder geval een aantal leuke dingen van je lijst gedaan én je hebt binnenkort een mooier huis dan eerst 😉