Dit ging de saaiste zomer bucketlist in de geschiedenis van zomer bucketlists zijn maar het blijkt toch nog mee te vallen!

Stilletjesaan zie ik op andere blogs lijstjes verschijnen met dingen die de aankomende zomer moeten gedaan worden. Ik maak zelf super graag lijstjes en kan ook voor de zomer wel altijd wat dingen bedenken. We zullen de zomer wel wat meer kunnen vieren dan vorig jaar, gelukkig! Ik dacht dat het een vrij saaie lijst ging worden maar het blijkt precies toch nog mee te vallen!

5 boeken lezen // Ik ben van plan om heel veel in de tuin te zitten en boeken te lezen. Ik heb nog best wat boeken op mijn te lezen lijstje staan en daar zou ik er graag vijf uit kiezen. Mijn voorkeur nu gaat uit naar:
+ The Family Upstairs van Lisa Jewell
+ Misery van Stephen King
+ Beach Read van Emily Henry
+ Reasons to Stay Alive van Matt Haig
+ The Seven Husbands of Evelyn Hugo van Taylor Jenkins Reid
En dat dus nadat ik mijn huidige boek, The Girls in the Garden van Lisa Jewell, uitgelezen heb.

Een kledingruil ketting opstarten // Ik zag dit bij luusjeindelucht en ik vond het zo’n goed idee! Ik vind het een beetje spannend ook maar het lijkt me echt heel leuk om dit in mijn buurt van de grond te krijgen. En zo niet, ook goed natuurlijk πŸ™‚

Een verjaardagsfeestje voor kleine D voorbereiden // Zijn eerste verjaardag valt nog net binnen de zomer en dat moet gevierd worden natuurlijk! Ik wil graag wat mensen uitnodigen, ons huis versieren en een lekker babyproof taartje bakken voor mijn mannetje.

Een paar daagjes weg // Ik heb mijn ‘weekje’ weg bijgesteld naar een paar dagen weg. Feit is dat het best wel moeilijk is om ergens een huisje te huren waarvan de tuin volledig afgesloten is zodat de hondjes mee kunnen. Het zal dus waarschijnlijk een uitje zonder honden zijn maar die willen we ook geen hele week aan de zorg van iemand anders over laten. En een paar daagjes weg is eigenlijk ook al voldoende.

Leren haken // ‘t Is gebeurd! Ik heb het weer in mijn hoofd! Ik wou al een tijdje leren breien maar dat komt er nooit van en haken lijkt me wat laagdrempeliger. Daarnaast kan ik met de beste wil van de wereld geen fijne hoes vinden voor mijn e-reader dus ik ga er zelf een proberen maken. Spannend! (enfin ja niet echt spannend natuurlijk maar je snapt me wel)

Eens gaan zwemmen met kleine D // Ik denk dat ik hier nog het meeste van alles zin in heb. Ik wil al zo lang eens gaan zwemmen met kleine D! En ook ja, ik moet dan natuurlijk een zwembroekje en zwembandjes zoeken voor het kind en daar heb ik ook wel zin in πŸ˜€ Lijkt me zo cute!

De zee eens zien // Zoals ik ooit al eens in een van mijn vorige lijstjes zei: zomer zee zee zomer, dat hoort bijeen. Ik ga er dan wel niet in (misschien tot aan mijn knieΓ«n – zolang ik mijn voeten kan zien) maar ik wil ze gewoon eens gezien hebben. En dan ook wel een ijsje eten en een wandelingetje op de dijk maken natuurlijk.

Naar Pairi Daiza // Ik denk dat dit op zowat elke lijst staat met dingen die ik wil doen. PAIRI DAIZA! Maar ‘t is al zo lang geleden en ik wil daar zo graag nog eens naartoe! Misschien om ons elfjarig jubileum te vieren?

Naar de cinema // Dit wil ik toch minstens 1 keer doen. Babysit vragen en dan met mijn lief een film gaan kijken met alles er op en er aan.

En om zeker te zijn dat ik deze keer geen dingen vergeet te doen omdat ik gewoon compleet vergeet dat ik een lijst maakte, heb ik ‘m alvast uitgeprint en op de koelkast gehangen πŸ˜€

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

23 thoughts on “Dit ging de saaiste zomer bucketlist in de geschiedenis van zomer bucketlists zijn maar het blijkt toch nog mee te vallen!

 1. Ik ben nu vooral benieuwd naar die gehaakte e-readerhoes. Ik haak supergraag maar de nuttige dingen die je daarmee kan doen zijn zoveel beperkter dan met breien (wat ik absoluut niet kan maar ooit echt eens ga leren, ooit). Ik kom niet verder dan sjaals en lappendekentjes tegenwoordig. Vroeger ook handtassen, portemonnees, vlaggenslingers enfin vanalles gehaakt, maar bon.

 2. Ik vind het eigenlijk wel grappig hoe vaak mensen me al gevraagd hebben of we vakantieplannen hebben. Want tja, ik heb dus niets concreet aan plannen. Er zijn natuurlijk wel zaken die me aanspreken maar dat zijn eigenlijk allemaal vrij kleine zaken: eens fietsen of wandelen (wanneer het niet te heet is), rustig in de tuin lezen, een parasol kopen zodat we nog eens buiten op het terras kunnen eten (licht ontvlambaar type hier – qua verbranden hΓ©, niet qua karakter), een offline knutseldate met vriendin Annelies nadat we dat de voorbije maanden steeds via meet.jitsi hebben gedaan, misschien is een keertje naar het stad (geleden sinds maart vorig jaar), …

 3. Ik vind het altijd knap als mensen zo’n lijstjes kunnen opstellen. Want ik zou bijgod niet weten hoe te beginnen daaraan. En ook gewoon omdat ik weet dat zo’n lijstje plannen voor mij niet werkt. Veel plezier alvast met de plannen van je zomer en met den trouw natuurlijk! Het komt echt dichterbij nu πŸ™‚

 4. Leuk lijstje! Het straalt alvast heel veel genot uit dus dat komt goed πŸ˜€

  Pairi Daiza kan ik trouwens alleen maar aanraden. Ondanks de lange afstand vanuit Limburg bezoeken we het elk jaar opnieuw, we geraken dat daar niet beu :p Echt een fantastische, magische plek. Heel mooi hoe ze daar zoveel in thema hebben!

  1. Wij hadden een jaar of twee geleden een abonnement dus zijt maar zeker dat ik weet hoe geweldig het daar is! Mijn vriend heeft mij daar ook ten huwelijk gevraagd πŸ˜€ ‘t Is van hier ook wel een heel eind maar ik vind het het ook waard. Precies alsof je op vakantie bent daar!

 5. Oh wow net even Paira Daiza opgezocht en wattttt, wat ziet dat er gaaf uit! Die gaat op mijn lijstje!
  Baby zwemmen gaan wij ook voor het eerst doen, hopelijk volgende week. Ik verheug me daar dus ook al vanaf week 1 ofzo op haha. Dat lijkt me zooo cute!
  Hele leuke lijst, dat wordt een toffe zomer πŸ™‚

 6. Haha die kledingketting deed mij direct denken aan The sisterhood of the travelling pants keigoed idee! Zien er goede boeken uit (op titel dan), ik neem ze mee als idee.

 7. Eh, saaie zomer? Volgens mij is de zomer heel officieel op 1 juni begonnen (al houd ik me altijd aan 21 juni), dus jij gaat trouwen deze zomer. Noem ik niet saai;). De andere dingen op het lijstje klinken ook allemaal fijn!

 8. Pairi Daiza is zo mooi! Ik ben daar vorige zomer gaan overnachten en da was echt een van de mooiste ervaringen ooit. Nooit gedacht da in de nacht rondlopen in een dierenpark mij zo zou betoveren. Veel plezier deze zomer!

 9. Ooeee, fijn lijstje dit! Ben erg benieuwd wat kleine D. gaat vinden van het water. Ik heb trouwens ook nog een ongelezen boek van Lisa Jewell in de kast staan, terwijl ze toch een van mijn favoriete auteurs is. Denk dat ik die maar meeneem als wij binnenkort op vakantie gaan.

 10. Haha amai ja gaan zwemmen met kleine D lijkt mij ook echt iets om naar uit te kijken. En jaaaa, de zee, heb er ook alweer zoveel zin in. In de cinema heb ik ook wel zin, maar de laatste jaren ben ik wel zo iemand geworden die er alleen nog geld aan wil geven als het echt een film is die ik heel graag wil zien. Dus daar wacht ik nog efkes op πŸ˜€

  1. Haha ja, ik vind de cinema ook wel duur maar kom, ‘t is al zo lang geleden en ik doe dat wel echt graag. Ik heb geen idee welke films er allemaal spelen, dat moet ik nog eens checken :p

 11. Wat een leuk lijstje ook! Ik heb veel gehoord over The Seven Husbands of Evelyn Hugo, ik ben benieuwd wat jij ervan vind πŸ™‚ Inderdaad, de zee hoort echt bij de zomer! Hopelijk ga ik deze zomer ook een dagje naar het strand.