Zomer bucketlist

Als ik goed gerekend heb is het nog precies tien dagen tot ik vakantie heb! Serieuze voorpret én mijn vakantiegevoel is er gewoon al. Zalig. Ook dit jaar heb ik weer een lijstje met dingen die ik graag deze zomer wil doen.

Naar zee gaan. Hoe kan het ook anders? Zee zomer zomer zee. Die twee horen echt samen vind ik! Als alles goed gaat, gaan we in de eerste week van mijn vakantie naar zee voor een paar dagen. Ik heb er zo veel zin in!

Een bezoekje brengen aan Pairi Daiza. We zijn dit jaar nu al drie keer geweest en ik wil graag nog een vierde keer gaan maar dan op een avond. Tijdens mijn verlof is het park een paar keer tot 23 uur open en het lijkt me super bijzonder om er ’s avonds rond te lopen. En ook wat aangenamer qua temperatuur 😉

Naar de Gentse Feesten. Ik weet nog niet of ik er op het moment zelf zin in zal hebben maar nu voel ik toch wel de goesting om nog eens te gaan. Het zou leuk zijn als ik het optreden van Warhola kan meepikken. Ik heb vooral veel zin om eens te dansen. Haha.

Broodpudding maken met chocoladestukskes in. Als iemand een lekker recept heeft, let me know! Ik zou ook graag de citroen maanzaadcake van Jennie bakken.

Naar Auchan in Frankrijk. Auchan is blijkbaar een Franse supermarkt. Ik had er nog nooit van gehoord maar David was er heel enthousiast over met als gevolg dat we er nu eens heen willen. ’t Zal zijn voor als we aan zee zijn.

Een dagje naar Gent. Gewoon wat rondhangen, iets lekkers eten, de toerist uithangen maar dan wel op een andere dag dan de dag dat we naar de Gentse Feesten gaan.

Eens zwemmen. Volgens mij stond deze vorig jaar ook op mijn lijst. Ik wil heel graag eens gaan zwemmen. Als de temperaturen zo hoog blijven zal ik het kunnen gebruiken ook.

In onze tuin eten of picknicken wat impliceert dat de tuin ‘af’ is, als in de tijdelijke omheining van de honden kan weg en het ziet er allemaal wat gezelliger uit. Al denk ik dat dit wel ambitieus is. Maar zelfs als het niet in orde is kunnen we alsnog wel in onze tuin eten natuurlijk! Een picknick is ook mogelijk!

Iets nieuws proberen. Ik heb nog geen idee wat (of misschien wel een beetje) maar ik wil graag eens iets nieuws proberen. Vaag he?

Photo by Christopher Rusev on Unsplash

18 thoughts on “Zomer bucketlist

 1. Fijn lijstje! Ik ben afgelopen weer voor het eerst sinds een paar jaar weer naar het strand in eigen land geweest. Vond het echt heerlijk en vraag me nu af waarom ik dit niet vaker doe! De Auchan is voor mij echt jeugdsentiment, want we gingen vroeger altijd op vakantie naar Frankrijk en die grote supermarkten vond ik daar altijd echt een uitstapje op zich. Heb gisteren toevallig ook in de tuin gegeten, volgens mij sinds het eerst dit jaar, terwijl we dat vorig jaar best vaak deden. Fijn gevoel!
  Sanne schreef laatst over Halverwege het no-buy year: hou ik het nog vol!?My Profile

 2. Ik ga normaal ook naar Boomtown voor Faces on TV en Warhola. Echt een superavond!
  Ik heb een heel geslaagd recept dat ik altijd gebruik voor broodpudding maar het is zonder chocolade. Misschien kan je gewoon de rozijnen vervangen door chocolade? Bij interesse laat je maar iets weten.
  Ik ben gisteren nog naar Auchan geweest in Duinkerke. Ongeveer 40 minuten rijden voor ons. Wij nemen altijd Danone puddingkjes mee omdat er zoveel andere soorten zijn dan bij ons en ook wel goedkoper. Voor de rest zien we gewoon wat in promotie is 🙂
  Fijne vakantie! Geniet ervan maar dat komt wel in orde denk ik zo 😉 Ik werk nog tem 19 juli. Nog even doorbijten dus.

  1. Je mag mij je recept voor broodpudding eens doormailen! 🙂 Rozijntjes zijn ook lekker dus als het een succes is kan ik dat ook eens maken! Ik ben dus echt nog nooit in Auchan geweest dus ben super benieuwd! Maar zo in het buitenland naar de supermarkt gaan vind ik eigenlijk altijd wel leuk. Ik ga ook graag in Nederland omdat ze daar toch ook vaak totaal andere dingen hebben. Al is dat met de komst van de AH wel wat gebeterd hier.

 3. Leuke plannen! Zelf hoop ik ook eens goed te kunnen dansen op de Gentse Feesten. Vorig jaar is dat, vrij onverwacht, gebeurd en ik heb daar heel erg van genoten.

 4. Auchan moet je zeker eens bezoeken! Je hebt er twee, eentje in Duinkerke en eentje in Ronq (wellicht nog meer elders in Frankrijk, maar dat weet ik niet zo goed). Wij gingen steeds naar die in Ronq (bleek dichter en makkelijker bereikbaar voor ons van waar we wonen). En als je gaat, moet je zeker eens het shoppingcenter erbij bezoeken. Wij aten daar altijd een superlekkere ijs (echt, ben de naam vergeten 🙁 ), die je kon krijgen in een grote hoorn en met een lepeltje moest uiteten. Zààlig vond ik ze! Moet eerlijk bekennen dat ik niet weet of dat er nog is. Als het mij te binnen schiet laat ik je zeker nog iets weten 😉
  Evelyne schreef laatst over Summerproof | Een vakantiegevoel creeërenMy Profile

  1. Van bij ons aan zee zal het die in Duinkerke worden denk ik. Ben echt super benieuwd! Fijn dat je er zo’n leuke herinneringen aan hebt ^^

 5. Ah leuk! Gent is top, zoveel lekkere brunchplekjes. En de Belgische kust, dat is soms zoiets lelijks en zoiets magisch tegelijk, vind ik. Al-tijd vakantiegevoel. Iedereen klaagt altijd over die lelijke bebouwing maar er zijn ook genoeg plekjes waar je langs het water kan wandelen zonder ze tegen te komen.
  Kelly schreef laatst over Toerisme en dierenleedMy Profile

Comments are closed.