Zomer bucketlist

Als ik goed gerekend heb is het nog precies tien dagen tot ik vakantie heb! Serieuze voorpret én mijn vakantiegevoel is er gewoon al. Zalig. Ook dit jaar heb ik weer een lijstje met dingen die ik graag deze zomer wil doen.

Naar zee gaan. Hoe kan het ook anders? Zee zomer zomer zee. Die twee horen echt samen vind ik! Als alles goed gaat, gaan we in de eerste week van mijn vakantie naar zee voor een paar dagen. Ik heb er zo veel zin in!

Een bezoekje brengen aan Pairi Daiza. We zijn dit jaar nu al drie keer geweest en ik wil graag nog een vierde keer gaan maar dan op een avond. Tijdens mijn verlof is het park een paar keer tot 23 uur open en het lijkt me super bijzonder om er ’s avonds rond te lopen. En ook wat aangenamer qua temperatuur 😉

Naar de Gentse Feesten. Ik weet nog niet of ik er op het moment zelf zin in zal hebben maar nu voel ik toch wel de goesting om nog eens te gaan. Het zou leuk zijn als ik het optreden van Warhola kan meepikken. Ik heb vooral veel zin om eens te dansen. Haha.

Broodpudding maken met chocoladestukskes in. Als iemand een lekker recept heeft, let me know! Ik zou ook graag de citroen maanzaadcake van Jennie bakken.

Naar Auchan in Frankrijk. Auchan is blijkbaar een Franse supermarkt. Ik had er nog nooit van gehoord maar David was er heel enthousiast over met als gevolg dat we er nu eens heen willen. ’t Zal zijn voor als we aan zee zijn.

Een dagje naar Gent. Gewoon wat rondhangen, iets lekkers eten, de toerist uithangen maar dan wel op een andere dag dan de dag dat we naar de Gentse Feesten gaan.

Eens zwemmen. Volgens mij stond deze vorig jaar ook op mijn lijst. Ik wil heel graag eens gaan zwemmen. Als de temperaturen zo hoog blijven zal ik het kunnen gebruiken ook.

In onze tuin eten of picknicken wat impliceert dat de tuin ‘af’ is, als in de tijdelijke omheining van de honden kan weg en het ziet er allemaal wat gezelliger uit. Al denk ik dat dit wel ambitieus is. Maar zelfs als het niet in orde is kunnen we alsnog wel in onze tuin eten natuurlijk! Een picknick is ook mogelijk!

Iets nieuws proberen. Ik heb nog geen idee wat (of misschien wel een beetje) maar ik wil graag eens iets nieuws proberen. Vaag he?

Photo by Christopher Rusev on Unsplash

18 Comments

 1. zwartraafje 13 juli 2019

  Met zo’n fijn lijstje kan het niet anders als een mooie zomer worden. Hopelijk kan je er de komende weken heel wat zaken van afvinken. Ik heb onlangs dit recept nog eens gemaakt maar de melk voor de helft vervangen door chocomelk. Als jij dan ook nog eens de rozijnen vervangt door stukjes chocolade dan smaakt hij ongetwijfeld nog lekkerder. https://www.zwartraafje.be/recepten/desserts/12.html
  zwartraafje schreef laatst over Foto-update #150My Profile

  Beantwoorden
 2. Hello Boontje 3 juli 2019

  Wijs lijstje. De volgende keer je naar Gent komt. Let me know, dan kunnen we eens een bloggers date doen

  Beantwoorden
  • Irene 4 juli 2019

   Goed idee Ellen! Als het zover is zal ik je eens een berichtje sturen 🙂

   Beantwoorden
 3. Sanne 1 juli 2019

  Fijn lijstje! Ik ben afgelopen weer voor het eerst sinds een paar jaar weer naar het strand in eigen land geweest. Vond het echt heerlijk en vraag me nu af waarom ik dit niet vaker doe! De Auchan is voor mij echt jeugdsentiment, want we gingen vroeger altijd op vakantie naar Frankrijk en die grote supermarkten vond ik daar altijd echt een uitstapje op zich. Heb gisteren toevallig ook in de tuin gegeten, volgens mij sinds het eerst dit jaar, terwijl we dat vorig jaar best vaak deden. Fijn gevoel!
  Sanne schreef laatst over Halverwege het no-buy year: hou ik het nog vol!?My Profile

  Beantwoorden
 4. Kris10 1 juli 2019

  Dat wordt een fijne zomer!

  Beantwoorden
 5. Kaylin 30 juni 2019

  Ik ga normaal ook naar Boomtown voor Faces on TV en Warhola. Echt een superavond!
  Ik heb een heel geslaagd recept dat ik altijd gebruik voor broodpudding maar het is zonder chocolade. Misschien kan je gewoon de rozijnen vervangen door chocolade? Bij interesse laat je maar iets weten.
  Ik ben gisteren nog naar Auchan geweest in Duinkerke. Ongeveer 40 minuten rijden voor ons. Wij nemen altijd Danone puddingkjes mee omdat er zoveel andere soorten zijn dan bij ons en ook wel goedkoper. Voor de rest zien we gewoon wat in promotie is 🙂
  Fijne vakantie! Geniet ervan maar dat komt wel in orde denk ik zo 😉 Ik werk nog tem 19 juli. Nog even doorbijten dus.

  Beantwoorden
  • Irene 4 juli 2019

   Je mag mij je recept voor broodpudding eens doormailen! 🙂 Rozijntjes zijn ook lekker dus als het een succes is kan ik dat ook eens maken! Ik ben dus echt nog nooit in Auchan geweest dus ben super benieuwd! Maar zo in het buitenland naar de supermarkt gaan vind ik eigenlijk altijd wel leuk. Ik ga ook graag in Nederland omdat ze daar toch ook vaak totaal andere dingen hebben. Al is dat met de komst van de AH wel wat gebeterd hier.

   Beantwoorden
 6. Samaja 30 juni 2019

  Leuke plannen! Zelf hoop ik ook eens goed te kunnen dansen op de Gentse Feesten. Vorig jaar is dat, vrij onverwacht, gebeurd en ik heb daar heel erg van genoten.

  Beantwoorden
 7. Evelyne 30 juni 2019

  Auchan moet je zeker eens bezoeken! Je hebt er twee, eentje in Duinkerke en eentje in Ronq (wellicht nog meer elders in Frankrijk, maar dat weet ik niet zo goed). Wij gingen steeds naar die in Ronq (bleek dichter en makkelijker bereikbaar voor ons van waar we wonen). En als je gaat, moet je zeker eens het shoppingcenter erbij bezoeken. Wij aten daar altijd een superlekkere ijs (echt, ben de naam vergeten 🙁 ), die je kon krijgen in een grote hoorn en met een lepeltje moest uiteten. Zààlig vond ik ze! Moet eerlijk bekennen dat ik niet weet of dat er nog is. Als het mij te binnen schiet laat ik je zeker nog iets weten 😉
  Evelyne schreef laatst over Summerproof | Een vakantiegevoel creeërenMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 4 juli 2019

   Van bij ons aan zee zal het die in Duinkerke worden denk ik. Ben echt super benieuwd! Fijn dat je er zo’n leuke herinneringen aan hebt ^^

   Beantwoorden
 8. Anne's plek 30 juni 2019

  Leuk! Ik heb gister mijn bucketlist gemaakt en ik heb er zin in! Gelijk een aantal dingen ingepland 🙂 Iets om naar uit te kijken is altijd goed!
  Anne’s plek schreef laatst over Het leven is waardeloosMy Profile

  Beantwoorden
 9. Dio 30 juni 2019

  Leuke lijst! De Gentse feesten wil ik ook graag een keertje bezoeken
  Dio schreef laatst over De leuke outfits voor de zomerMy Profile

  Beantwoorden
 10. Kelly 30 juni 2019

  Ah leuk! Gent is top, zoveel lekkere brunchplekjes. En de Belgische kust, dat is soms zoiets lelijks en zoiets magisch tegelijk, vind ik. Al-tijd vakantiegevoel. Iedereen klaagt altijd over die lelijke bebouwing maar er zijn ook genoeg plekjes waar je langs het water kan wandelen zonder ze tegen te komen.
  Kelly schreef laatst over Toerisme en dierenleedMy Profile

  Beantwoorden
 11. Annelies 30 juni 2019

  Leuk lijstje! Gaan zwemmen is nu inderdaad een goed idee.
  Annelies schreef laatst over Een bucket list voor de zomerMy Profile

  Beantwoorden
 12. Ilona Wielinga 30 juni 2019

  Wat een heerlijk lijstje. Klinkt alsof je goed gaat genieten van die vakantie!
  Ilona Wielinga schreef laatst over Oostenrijk in illustraties | Week 2My Profile

  Beantwoorden
 13. Romy 30 juni 2019

  Wat een leuk lijstje! Gent is zo’n mooie stad en ik ben nu ook wel benieuwd naar de Franse supermarkt die je noemt. Geniet van je zomer! 🙂
  Romy schreef laatst over 9 dingen die ik ooit dacht niet te kunnen (maar wél kon!)My Profile

  Beantwoorden
 14. Darina 30 juni 2019

  Mooi lijstje! Fijn dar je bijna vakantie hebt.
  Darina schreef laatst over La vie Parisienne | De solden zijn begonnen!My Profile

  Beantwoorden
 15. Naomi 30 juni 2019

  Zomer en zee horen voor mij ook wel echt bij elkaar. Ben benieuwd naar het nieuws dat je gaat proberen;).
  Naomi schreef laatst over Boekenpraat: De jongen op het houten kistje (Leon Leyson)My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.