8 thoughts on “You are not alone.

  1. Ik had dit fragmentje dit weekend gezien op de facebook pagina van graspop. Echt kippenvel op het moment hoeveel mensen hun hand opsteken… Zo erg dat zoveel mensen mentaal en psychisch lijden. We zijn met zoveel mensen, zoveel communicatiemiddelen en toch… Het is prachtig dat deze band dit nog eens onder de aandacht brengt.
    Ik vind de originele versie van het liedje wel mooier 🙂

  2. Disturbed is dus echt mijn favoriete band. Ik was ook bij het concert in Amsterdam en het was zo mooi, ik vond het ook heel indrukwekkend hoe ze een compleet heavy metal publiek stil kregen tijdens een momentje stilte voor iedereen die dealt met psychische problemen of hier iemand door verloren is.
    Ilona Wielinga schreef laatst over Mijn bullet journal van Juli | VideoMy Profile

Comments are closed.