Wishlist voor als ik Euromillions zou winnen

’t Is al lang geleden dat ik nog eens een wishlist opstelde eh? Ik heb er zelfs geen gemaakt voor mijn verjaardag! Soms kan ik zo zitten nadenken over de Lotto of Euromillions winnen en wat ik dan zou doen en kopen, hoe mijn leven en mijn huis er uit zouden zien. Nu ben ik ook 100% zeker dat zo’n mega geldprijs winnen niet gaat gebeuren want daarvoor moet je natuurlijk eerst wel meespelen 😉

Maar kijk, zoals Maria ineens plotsklaps zwanger was van kinneke Jezus, zo staat er misschien ineens plotsklaps ook 350 miljoen euro op mijn bankrekening (you never know hé). In dat geval zou ik daar dit mee doen:

• Ik twijfelde eerst nog een beetje of ik ons huidige huis helemaal zou verbouwen of gewoon een nieuw huis zou kopen maar – who am I kidding? – ik ga toch voor het nieuwe huis en dan wel in een super groene, rustige buurt zonder directe buren. Aangezien geld toch geen rol speelt blijf ik gewoon zoeken tot ik het perfecte huis heb gevonden of gebouwd. Het hoeft zelfs niet per se een heel groot huis te zijn. Gewoon een fijn huis waar mijn vriend, ik en onze baby in passen en misschien nog een kindje ooit? Gewoon een mooi, ruim, comfortabel huis.

• Een verwarmd zwembad in de tuin want ik zwem echt graag en het lijkt mij gewoon ideaal dat ik daarvoor dan niet meer uit huis moet wat er in resulteert dat ik toch niet ga. Ik klink nu waarschijnlijk als van die cliché zwembadkopers die per se een zwembad willen en er echt wel vaak gaan in zwemmen om er dan na een paar jaar in plaats van water allemaal rommel in hebben MAAR ik denk echt dat ik vaak zou zwemmen als ik er een had. Echt!

• Ik zou ook graag eens gaan winkelen zonder op mijn budget te moeten letten. Liefst verspreid over een paar dagen en dan zowel kleding als boeken als interieurspul en eten.

Kijk dan. En ik bedoel, als je met zo’n auto rijd heb je geen gedoe meer in een smal straatje, iedereen gaat vanzelf genoeg aan de kant of laat je voor gaan 😉

• Ik zou voor mezelf een zwarte Land Rover Discovery 2 kopen want ik vind dat echt vette auto’s. We hadden er een (↑) maar die was stuk dus hebben we ‘m verkocht omdat de kosten voor het herstel niet haalbaar waren. Ik zou dus graag een nieuwe willen, volledig in orde, een automatic want dat is heaven. We zijn al een tijdje tweedehands aan’t kijken maar nog zonder succes. En als ik die dan heb zou ik voor in de weekends (of als ik eens zonder kind en vriend op pad ga) een Pontiac Firebird willen zo van rond de jaren 70 of een Mustang uit dezelfde tijdsperiode 🤤(ben niet zo’n automeisje eigenlijk maar ik heb wel een beetje een zwak voor die auto’s).

• Ik zou mijn poetshulp twee keer per week laten komen in plaats van een keer per twee weken want eerlijk gezegd, zo een keertje in de twee weken is bijlange niet genoeg. En ik zou voor een paar keer week iemand verse, gezonde maaltijden laten maken.

• Ik zou minder gaan werken, zo 2 dagen in de week lijkt me perfect. Kan ik m’n eigen ding doen maar heb ik toch ook nog het gevoel iets bij te dragen aan de maatschappij.

• Ik zou – uiteraard – ook eens op reis gaan, ook al ben ik niet zo’n reizer. Maar de Verenigde Staten, Schotland, Canada, Nieuw-Zeeland en Ijsland zou ik toch wel graag eens zien.

• Ik zou in mijn nieuwe huis wel een extraatje willen: een grote bibliotheek of boekenkamer met kasten tot aan het plafond, een gezellige zachte zetel, zo’n bankje dat je aan het raam kan zitten, een dik fluffy tapijt en een kastje met frigo voor een hapje en een drankje voor tijdens het lezen.

• Qua werk, ik zou dan misschien die twee dagen per week mijn huidige job kunnen doen (al betwijfel ik of dat mogelijk is maar we zijn hier aan’t dromen hé) maar ik denk dat ik dan toch eindelijk mijn eigen winkeltje zou openen. Als de druk er af is dat ik er een volledig inkomen moet uit halen lijkt het me veel fijner!

• Ik zou in de supermarkt dingen die ik wil maar eigenlijk wat duur vind gewoon kopen in plaats van ze eerst 37 keer in mijn handen rond te draaien om ze dan in mijn kar en dan toch maar terug in het schap te leggen.

Nu kan ik ook gaan zeggen dat ik een deel aan een goed doel zou schenken of flink een deel op een spaarrekening ga zetten of beleggen, maar wat is de lol daar van, he? 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

19 thoughts on “Wishlist voor als ik Euromillions zou winnen

 1. Haha wat een leuk lijstje!
  Ik denk dat iedereen stiekem nadenkt over wat hij/zij zou doen met 1miljoen en ik zou het ook wel weten hoor!
  Bij ons heb je de staatsloterij en nog heel wat andere loterijen maar ik doe niet aan alles mee. Moet toch maar onthouden dat zo’n kans nihil is en ik beter kan sparen, hahah (maar dat is ook niet leuk natuurlijk).

 2. Haha ik was onlangs ook nog aan het nadenken over zo’n post 😀 wat een zalige auto! Ik ben normaal ook niet zo’n marginaal autofreakmens (ja sorry hè) maar soms kan ik het ook wel cool vinden. Verder ga ik al helemaal akkoord met dat zeteltje bij het raam, dat zwembad en dat eeuwige getwijfel in de supermarkt. Amai, wat zou mij DAT een gedaanteverwisseling zijn mocht ik gewoon alles kunnen kopen! Ik ben nogal een gierige dus ik zou een identiteitscrisis doormaken volgens mij :p
  Kelly schreef laatst over Kelly’s bevindingen #6: grijze haren en jongdementieMy Profile

 3. We hebben een paar dingen hetzelfde 😀 Ik ben ook fan van die Pontiacs, dat was trouwens de allereerste auto die ik ooit bestuurd heb 😀 Ik zou ook een huisje kopen ergens in het groen en hoeft ook niet groot te zijn maar ook graag een eigen mini-bib 🙂

 4. Haha. Hier hetzelfde. Ik kan ook regelmatig nadenken over het winnen van zo’n som geld, maar ik speel niet eens mee met de EuroMillions ofzo. Ik zou het alleen al heel fijn vinden om simpelweg te kunnen gaan winkelen in de supermarkt zonder na te moeten denken. Het zou het leven wel een stuk makkelijker maken.
  Sarah schreef laatst over 10 SERIES om te zien op NETFLIXMy Profile

 5. Leuk om te fantaseren 🙂 Doen wij ook wel eens, een huis ver weg van buren staat dan boven aan het te kopen lijstje 😀 Gewoon shoppen zonder op het budget te letten lijkt me ook heerlijk!

 6. Oh dat laatste doe ik ook zo vaak.. dan vind ik het toch net te duur en dan leg ik het weer terug. Ik vind poetsen niet erg en merk de laatste tijd dat veel mensen een schoonmaakster hebben. Zelf heb ik 3 dagen in de week vrij, het weekend en nog een extra dag dus dan heb ik daar tijd genoeg voor.
  Rachel Kromdijk schreef laatst over Gaan wij voor een hondje?My Profile

 7. Haha wat leuk! En wow, 350 miljoen euro is echt heel veel! Ik zou niet weten wat ik daarvan zou moeten kopen joh… Ik denk ook een auto (als ik ooit mijn rijbewijs haal haha) en sowieso een huis (ik woon nu in een huurappartement). Denk een leuk huisje in de stad met een tuin. En misschien een vakantiehuisje in Schotland ofzo?

  En heeeel veel lenzen voor mijn camera’s. En misschien dat ik dan hele goedkope shoots zou gaan doen haha. En veel geld geven aan familie en vrienden denk ik, of iets leuks voor ze kopen (een huis? een keuken? een auto?)

  Wel leuk om zo even weg te dromen!

 8. Haha zalig! Ik zeg altijd dat ik liever met zo’n Win For Life-kraslot zou winnen, want van zo’n dikke som geld ineens zou ik stress krijgen denk ik haha. Elke maand 2000 euro (mag zelfs dat van 500 ook zijn, horen jullie dat, Win For Life-goden) extra, yes pleaseeee. Ik hoef ook echt niet rijk te zijn, maar inderdaad kunnen reizen/shoppen zonder op je geld te moeten letten, wat moet dat leuk zijn hehe.
  Lesley schreef laatst over 7 kledingstukken die ik niet zo goed snapMy Profile

 9. Haha, heerlijk dit! Ik zou die boekenkamer denk ik op zolder doen, met zo’n leuk nisje waar je je dan lekker in kan nestelen en dan naar buiten (naar de natuur) staren tussendoor. Dat zwembad zou ik denk ik binnen in mijn huis doen, of met iets dat je kunt overkappen of juist open kan doen ofzo. Scheelt rommel, lijkt me.
  Audrey schreef laatst over Recept: zelf vegan loempia’s uit de oven makenMy Profile

 10. Mijn lijstje is eigenlijk bijna krak hetzelfde!
  Buiten de auto’s dan, want die zeggen mij niets.
  Ik wil ook een comfortabel huis én verwarmd zwembad. Als extraatje een home gym misschien