Winterse achtergrondjes voor je telefoon.

Wie kan zich nog herinneren wanneer ik voor het laatst een post deelde met leuke achtergrondjes? Ik niet! Haha. Te lang geleden! Maar ik vond de laatste tijd weer wat mooie achtergrondjes en die wou ik graag delen!

Zoooo! Leuk om ze zo allemaal samen te zien! Ik heb nu de eerste van de voorlaatste rij op m’n toegangsscherm en de wazige kerstboom op m’n beginscherm.

4 thoughts on “Winterse achtergrondjes voor je telefoon.

  1. Ik heb momenteel nog steeds een herfst-tafereel als achtergrond voor mijn telefoon. Oeps! Maar die is toch zo mooi, haha. Misschien dat ik het ooit nog wel eens verander, maar voorlopig laat ik het nog even zo. Ikzelf gebruik eigenlijk het liefst achtergrondjes die ik zelf gemaakt heb. Just because I love my own photography 😉

Comments are closed.