Winterse achtergrondjes voor je telefoon.

Wie kan zich nog herinneren wanneer ik voor het laatst een post deelde met leuke achtergrondjes? Ik niet! Haha. Te lang geleden! Maar ik vond de laatste tijd weer wat mooie achtergrondjes en die wou ik graag delen!

Zoooo! Leuk om ze zo allemaal samen te zien! Ik heb nu de eerste van de voorlaatste rij op m’n toegangsscherm en de wazige kerstboom op m’n beginscherm.

4 Comments

 1. Marlous 29 december 2018

  Ja zo leuk! Mijn telefoonachtergrond is m’n vriend op z’n surfboard in Bali (beetje cheesy, maar het is oprecht een mooie foto! :p). Die verander ik niet zo snel, maar ik gebruik dit soort achtergrondjes altijd voor m’n stories op Instagram!
  Marlous schreef laatst over Filmtips #16: De leukste Netflix kerstfilmsMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 30 december 2018

   Ik wissel wel graag eens af maar uiteindelijk is het toch ook vaak mijn vriend die op m’n scherm prijkt 😉

   Beantwoorden
 2. Sammie 28 december 2018

  Vind vooral de foto achtergronden het leukst 🙂 die auto is zo leuk!

  Beantwoorden
 3. Evelyne 28 december 2018

  Ik heb momenteel nog steeds een herfst-tafereel als achtergrond voor mijn telefoon. Oeps! Maar die is toch zo mooi, haha. Misschien dat ik het ooit nog wel eens verander, maar voorlopig laat ik het nog even zo. Ikzelf gebruik eigenlijk het liefst achtergrondjes die ik zelf gemaakt heb. Just because I love my own photography 😉

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.