We’re getting married!!!!

Tussen alle kerst en nieuwjaarsposts door een post van een ander kaliber: WIJ GAAN TROUWEN!

Ja hallo jongens wat een verrassing was me dat! Maandag de 23ste (1 dag voordat we 9,5 jaar happy together waren) gingen David en ik naar Pairi Daiza. David had me wijsgemaakt dat hij dat als cadeautje wou voor kerst. Zo gezegd zo gedaan. We waren daar in de late namiddag, keken een paar beesjes, aten churro’s, genoten van de kerstsfeer, keken onze ogen uit in het huis van Santa Claus en liepen toen in het donker een compleet verlaten weggetje in bij de Aziatische tempels (voor de mensen die al in Pairi Daiza zijn geweest). We waren daar helemaal alleen en David deed raar.

‘Waarom doet ge nu zo raar?’
‘Ik moet iets vragen eigenlijk.’
‘NEEEEEE MEEENDET?!?!’

En toen moest ik huilen, ging hij op z’n knie zitten, zei ik ja en kreeg ik de mooiste ring ever om m’n vinger geschoven en nu zijn we verloofd. Holy shiiiit. Wij gaan dus trouwen.

Ik weet nog niet wanneer maar ik heb wel al jurken gekeken en we hebben ook wel een idee van hoe we het graag willen. Ik kijk elke dag wel een stuk of 87 keer naar m’n ring en dan denk ik weer: ‘Aja! Ik ga trouwen!’.

Buiten het feit dat ik het op zich al super bijzonder vindt dat David de rest van zijn leven bij me wil blijven, betekent het ook heel erg veel voor me dat hij net dit moment er uit kiest om het te vragen. Ik ben niet op m’n best, ik ben niet de leukste versie van mezelf en hij ‘moet’ oneindig veel geduld met me hebben.

We zitten nu in een soort bubbel, gezellig met ons tweetjes en het is zo fijn. Ik heb super veel zin om samen alles te plannen maar voorlopig genieten we nog even van deze periode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

49 thoughts on “We’re getting married!!!!

 1. Waaaaaa gefeliciteerd! Wát een vette afsluiter van 2019, en een heerlijk gevoel om 2020 mee in te gaan. De allerbeste wensen voor jullie beiden ☺️

 2. Proficiat Irene! Super leuk dat David je zo verrast heeft! Maakt Pairi Daiza voortaan een nog leukere plek voor jullie 🙂

  Geniet van je verloving en laat je vooral niet opjagen door alle mensen die meteen een datum willen weten en zichzelf uitnodigen! Wij zijn ondertussen meer dan 2 jaar verloofd en gaan dat nog even zo houden.
  Lien schreef laatst over afscheid nemen van 2019My Profile

 3. Ooooh gefeliciteerd!! Zoals ik al reageerde in een IG-bericht, je hebt een man uit de duizend, zeker nu hij je net nu vraagt (zoals je zelf ook schrijft). Ik ben zo oprecht blij voor jou dat je zo’n begripvol iemand hebt.
  Sofie schreef laatst over Kostbare tandMy Profile

 4. Haha, meteen al jurken gaan bekijken? Dat herken ik niet, ik heb het allemaal redelijk zwaar uitgesteld. Vooral vanuit het idee ‘ik ga toch eerst honderden jurken zien die ik niet wil en ze gaan niet hebben wat ik wil ook al weet ik eigenlijk niet wat ik wil maar vooral wat ik niét wil’. Maar de bubbel en honderd keer per dag naar je ring kijken is wel zeer herkenbaar! En het aan mensen gaan vertellen is ook ZO TOF! Iedereen die zo blij voor je is enzo. Zéker fijn in deze periode inderdaad, superlief van hem 🙂 Was dat bewust of was hij het stiekem al maanden van plan? In ieder geval: dikke proficiat!

  (Ook grappig dat je ‘m aan je middelvinger draagt, trouwens, dat deed ik ook want dat vond ik chiller maar echt ie-de-reen had daar opmerkingen over :’))

 5. Ik keek er al naar uit om het verhaal erachter te lezen!!! Dikke dikke proficiat, ik vind het zo schoon van David om dit moment eruit te kiezen! Ook dat het tussen de beestjes was in Pairi Daiza trouwens. Geniet van jullie bubbel (tussen de bubbels cava van ’t eindejaar door, heel flauw “mopje”), ik denk dat het daar heel fijn is en dat die bubbel 1000% verdiend is. Alle voorpret voor de trouw kan beginnen, hoe leuk is dat!
  Kelly schreef laatst over Introverte Kelly: hoe gaat dat nog?My Profile

 6. Jaaaaa ik zag het al op Instagram. ZOZOZOZO blij. Geniet van deze tijd en alle leuke voorbereidingen & van harte gefeliciteerd. Op naar een prachtig, verloofd 2020 😉