WE’RE GETTING MARRIED!!!!

Tussen alle kerst en nieuwjaarsposts door een post van een ander kaliber: WIJ GAAN TROUWEN!

Ja hallo jongens wat een verrassing was me dat! Maandag de 23ste (1 dag voordat we 9,5 jaar happy together waren) gingen David en ik naar Pairi Daiza. David had me wijsgemaakt dat hij dat als cadeautje wou voor kerst. Zo gezegd zo gedaan. We waren daar in de late namiddag, keken een paar beesjes, aten churro’s, genoten van de kerstsfeer, keken onze ogen uit in het huis van Santa Claus en liepen toen in het donker een compleet verlaten weggetje in bij de Aziatische tempels (voor de mensen die al in Pairi Daiza zijn geweest). We waren daar helemaal alleen en David deed raar.

‘Waarom doet ge nu zo raar?’
‘Ik moet iets vragen eigenlijk.’
‘NEEEEEE MEEENDET?!?!’

En toen moest ik huilen, ging hij op z’n knie zitten, zei ik ja en kreeg ik de mooiste ring ever om m’n vinger geschoven en nu zijn we verloofd. Holy shiiiit. Wij gaan dus trouwen.

Ik weet nog niet wanneer maar ik heb wel al jurken gekeken en we hebben ook wel een idee van hoe we het graag willen. Ik kijk elke dag wel een stuk of 87 keer naar m’n ring en dan denk ik weer: ‘Aja! Ik ga trouwen!’.

Buiten het feit dat ik het op zich al super bijzonder vindt dat David de rest van zijn leven bij me wil blijven, betekent het ook heel erg veel voor me dat hij net dit moment er uit kiest om het te vragen. Ik ben niet op m’n best, ik ben niet de leukste versie van mezelf en hij ‘moet’ oneindig veel geduld met me hebben.

We zitten nu in een soort bubbel, gezellig met ons tweetjes en het is zo fijn. Ik heb super veel zin om samen alles te plannen maar voorlopig genieten we nog even van deze periode.

48 Reacties

 1. 25 januari 2020 / 09:19

  Zag het al op social media passeren maar ga je een maand na de feiten toch nóg eens proficiat wensen! 😀 Inderdaad superbetekenisvol dat hij in de goeie én de slechte(re) dagen je graag ziet. Zo schoon!
  Leen schreef laatst over Gelezen, gezien, gehoord #17My Profile

 2. 9 januari 2020 / 20:02

  Een beetje laat dat ik hier nu pas ook op je blog even reageer maar ik vind het nog steeds super fijn voor jullie. Dat David je net nu ten huwelijk heeft gevraagd toont immers aan dat hij je graag zien zoals je bent. Zowel in goede dagen als wanneer je door een moeilijkere periode heen gaat. Nogmaals een dikke proficiat!
  zwartraafje schreef laatst over 2019: kort én bondig. Nu ja, mijn soort bondig.My Profile

 3. Kaylin
  5 januari 2020 / 19:17

  Nogmaals een dikke proficiat voor jullie allebei! Geniet van de gezelligheid, van elkaar en van het plannen

 4. Maudy
  4 januari 2020 / 10:09

  Waaaaaa gefeliciteerd! Wát een vette afsluiter van 2019, en een heerlijk gevoel om 2020 mee in te gaan. De allerbeste wensen voor jullie beiden ☺️

 5. 2 januari 2020 / 13:56

  Proficiat Irene! Super leuk dat David je zo verrast heeft! Maakt Pairi Daiza voortaan een nog leukere plek voor jullie 🙂

  Geniet van je verloving en laat je vooral niet opjagen door alle mensen die meteen een datum willen weten en zichzelf uitnodigen! Wij zijn ondertussen meer dan 2 jaar verloofd en gaan dat nog even zo houden.
  Lien schreef laatst over afscheid nemen van 2019My Profile

 6. Elisse
  30 december 2019 / 12:19

  Proficiat! Wat een leuk nieuws! 🙂

 7. 29 december 2019 / 23:23

  Haha wooow, beslis ik even om terug wat blogs te gaan inhalen – lees ik dit 🙂 Proficiat amai!

 8. 28 december 2019 / 17:58

  wauw… heel erg ontroerend! gefeliciteerd!!

 9. 28 december 2019 / 11:51

  Echt zo leuk! Ik had het al op Instagram gezien en gezegd, maar nogmaals gefeliciteerd! Heel lief dat David je juist nu heeft gevraagd.
  Marloes schreef laatst over En toen kreeg ik een punctieMy Profile

 10. Flore
  27 december 2019 / 22:21

  Alleen maar liefde ❤

 11. Britt
  27 december 2019 / 21:53

  Wat super super super gegund is het jou! Heel erg leuk!

 12. 27 december 2019 / 21:43

  Ooooh gefeliciteerd!! Zoals ik al reageerde in een IG-bericht, je hebt een man uit de duizend, zeker nu hij je net nu vraagt (zoals je zelf ook schrijft). Ik ben zo oprecht blij voor jou dat je zo’n begripvol iemand hebt.
  Sofie schreef laatst over Kostbare tandMy Profile

 13. 27 december 2019 / 20:04

  Gefeliciteerd! Ik herinner me nog het gevoel toen Bart me net gevraagd had, geweldig!
  Geniet nog maar even van jullie bubbel 🙂
  fieke schreef laatst over Count your blessings #15My Profile

  • 27 december 2019 / 20:53

   Wat een fantastisch nieuws! Geniet ervan, van deze bubbel met z’n tweetjes ❤

 14. 27 december 2019 / 18:39

  Ahhh ik smelt hier echt een beetje van; wat mega lief en wat een bijzonder moment heeft hij inderdaad gekozen. Ik wens jullie echt al het geluk van de wereld saampjes! Gefeliciteerd! <3
  Stella schreef laatst over Zit ze hoor, hoog in de lucht!My Profile

 15. Karlijn
  27 december 2019 / 15:03

  Oooooo Irene wat TOF! GEFELICITEERD! En wat mooi dat hij dit moment kiest om je te vragen, echte liefde <3

 16. 27 december 2019 / 13:26

  Ik ben zo blij voor je schattie! Je verdient het en jullie verdienen samen eeuwig geluk. Geniet van jullie bubbel en van elkaar natuurlijk. Ik kijk al uit naar alle verhalen 🙂
  Nikita schreef laatst over Het is oke om niet de sterkste te zijnMy Profile

 17. 27 december 2019 / 11:52

  Nogmaals proficiat Irene! Super blij voor jullie tweetjes, geniet er maar van <3

 18. 27 december 2019 / 11:21

  Haha, meteen al jurken gaan bekijken? Dat herken ik niet, ik heb het allemaal redelijk zwaar uitgesteld. Vooral vanuit het idee ‘ik ga toch eerst honderden jurken zien die ik niet wil en ze gaan niet hebben wat ik wil ook al weet ik eigenlijk niet wat ik wil maar vooral wat ik niét wil’. Maar de bubbel en honderd keer per dag naar je ring kijken is wel zeer herkenbaar! En het aan mensen gaan vertellen is ook ZO TOF! Iedereen die zo blij voor je is enzo. Zéker fijn in deze periode inderdaad, superlief van hem 🙂 Was dat bewust of was hij het stiekem al maanden van plan? In ieder geval: dikke proficiat!

  (Ook grappig dat je ‘m aan je middelvinger draagt, trouwens, dat deed ik ook want dat vond ik chiller maar echt ie-de-reen had daar opmerkingen over :’))

 19. 27 december 2019 / 11:14

  Ik keek er al naar uit om het verhaal erachter te lezen!!! Dikke dikke proficiat, ik vind het zo schoon van David om dit moment eruit te kiezen! Ook dat het tussen de beestjes was in Pairi Daiza trouwens. Geniet van jullie bubbel (tussen de bubbels cava van ’t eindejaar door, heel flauw “mopje”), ik denk dat het daar heel fijn is en dat die bubbel 1000% verdiend is. Alle voorpret voor de trouw kan beginnen, hoe leuk is dat!
  Kelly schreef laatst over Introverte Kelly: hoe gaat dat nog?My Profile

 20. 27 december 2019 / 09:41

  Ah wat een geweldig leuk nieuws! En wat prachtig dat hij je juist nu heeft gevraagd. Gefeliciteerd, lieve Irene! Wat is het je enorm gegund <3 Geniet van deze mooie bubbel en natuurlijk van alle geweldige voorbereidingen straks!
  Romy schreef laatst over Favorieten der favorieten | Beste vondsten van 2019My Profile

  • Van der Plas Hildeken
   27 december 2019 / 10:01

   Proficiat voor jullie beiden. We wensen jullie veel veel geluk toe.
   Franky en Hildeken

 21. 27 december 2019 / 08:14

  Jaaaaa ik zag het al op Instagram. ZOZOZOZO blij. Geniet van deze tijd en alle leuke voorbereidingen & van harte gefeliciteerd. Op naar een prachtig, verloofd 2020 😉

 22. 27 december 2019 / 06:38

  Echt zó vreselijk gaaf! Nogmaals van harte.
  Het raakte mij ook, toen ik het op Instagram las, dat het juist nú is, nu je het moeilijk hebt. Zoveel liefde!
  Naomi schreef laatst over “U maakt ook nooit grapjes.”My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.