Wel willen maar niet willen lukken. Help mij!

Ik heb deze titel nu een stuk of 13 keer gelezen en het ziet er op de duur heel raar uit. Willen lukken. Lukken. Zeg dat eens een paar keer luidop.

Alez goed, waarover ik eigenlijk iets wou schrijven. Het is best ironisch trouwens. Ik zit nu dit stuk te typen en ik ga het kort hebben over dat ik wil schrijven maar dat het maar niet wil lukken (daar zijn we weer met die lukken).

Ever since mijn dip heb ik het lastig. Ik weet dat ik vroeger vier posts per week publiceerde en nu denk ik WTF. Hoe in godsnaam kreeg ik dat voor elkaar? Waar moet ik over schrijven? Alles lijkt mij echt compleet oninteressant. Zelfs dit stuk met random gebazel over dat ik wel wil schrijven en dat het maar niet wil lukken.

Ik weet ergens wel dat al die vorige posts soms ook niet hoogstaand of boeiend waren. Toch ben ik dan misschien wat streng naar mezelf want elke keer als ik iets geschreven heb vind ik het prut en gooi ik mijn concept weer in de prullenbak.

Dus vandaar dit vakje waar je je random ideeën voor compleet oninteressante of net interessante posts kunt dumpen:

Help a girl out! Eeuwige dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + 3 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 thoughts on “Wel willen maar niet willen lukken. Help mij!

 1. Ha, dat gevoel had ik onlangs ook toen ik mijn blog-archief aan het aanvullen was in een notitieboekje. Ik heb echt een hele periode dagelijkse blogposts gedeeld en ik snap niet hoe ik dat voor elkaar kreeg. Het rustigere tempo dat ik nu hanteer ligt me momenteel het beste. Gek genoeg weet ik wel nog steeds allerlei lijstjes of onderwerpen om iets over neer te pennen.
  zwartraafje schreef laatst over Dankzij Corona …My Profile

 2. Zo herkenbaar! Ik heb dat ook de laatste tijd en wil mezelf dan “forceren” omdat ik het juist zó leuk vind om te doen. Maar resultaat is dan dat het nog minder lukt en dat ik me ook nog rot voel 🙁 Thanks dat je er juist wel over schrijft!
  Marjoleine schreef laatst over Over het coronavirus enzoMy Profile

 3. Ik voel je. Ik zou je heel graag willen helpen, maar ik zit ook om de zoveel tijd on-wijs met dit ‘probleem’. Het is dat ik nu die verhuizing heb waar ik een hoop over te kletsen heb, maar anders zou ik het denk ik ook niet zo goed weten.. Stom he? Maar ik vind al jouw schrijfsels leuk <3 Liefs!
  Stella schreef laatst over Hoe Stel een huisje inricht, deel één!My Profile

 4. Ik heb het de laatste week ook, geen inspiratie meer om over te schrijven. Maar komt wel weer terug. Zo erg is dat nu ook weer niet.
  Vooral alleen maar schrijven waar je zelf zin in hebt.
  Annelies schreef laatst over We kunnen ditMy Profile

 5. Ik denk dat het vooral goed is om ‘bij jezelf te blijven’. Als er even geen energie is om te bloggen, dan dus niet. Maar als ik het goed begrijp wíl je wel. Dat is natuurlijk weer iets anders. In dat geval: ik ben heel benieuwd hoe het nu gaat met weer beginnen met werken. Lukt het qua energie? Hoe reageert je hoofd er verder op?
  Naomi schreef laatst over VertrouwenMy Profile

 6. Met het risico dat je er al posts over hebt (want ik ben relatief nieuw op je blog, maar al een fan!) :

  – Wat houdt jou uit de put? Helpende ingrediënten
  – Je mooiste boeken top 5
  – Mooiste plekken waar je al bent geweest?
  – Wat zijn voor jou belangrijke waarden in het leven en waarom?
  – Met wie zou je eens een dag willen ruilen en waarom?
  – Visie over eten (gezond, vegan, comfort food,…)