Week 8 van 2022

Deze week deel ik gewoon een lijstje met een paar fijne momentjes. Het lief en ik werden geveld door buikgriep 🥲 en ondanks dat ik me dinsdagnamiddag en -avond nogal liet gaan (lees: ik heb echt veel gebleit), kon ik het op woensdag – of nee, pakt donderdag 😉 – toch allemaal wat positiever zien.

Verder voelt het nogal idioot om te zeuren over ziek zijn terwijl een of andere asshole met een kleine-piemelcomplex er een enorme zooi van aan het maken is in Oekraïne en ik word daar intens triest en boos van en dat stelt toch alles wat in perspectief.

 • Op maandag werkte ik – nog gezond en wel – aan mijn bullet journal en een collage. Het duurde eventjes voor ik in mijn creatieve flow zat maar uiteindelijk had ik een paar ideetjes en het was super tof om ermee bezig te zijn en ik voelde me helemaal in m’n element.
 • Het kind ging logeren bij zijn oma en opa zodat het lief en ik ziek konden zijn (jeej) en dat was de eerste keer sinds maanden dat wij nog eens samen in bed lagen en soort van uitsliepen.
 • Maandag had ik m’n nieuwe jurkje van de kringloop aan. Het was best wel koud door die enorme wind maar ik zat met mijn hoofd al in de lente. Ik ging onder andere naar de Action en was blij dat ik een lange jas aanhad want toen ik ‘s morgens D’tje aan de opvang afzette zonder jas aan, vloog mijn jurk een paar keer omhoog.
 • In de Action kocht ik neppe chrysanten die ik er erg vrolijk en mooi uit vond zien. En ook douchegel en shampoo van Love Beauty & Planet. En ik bestelde een draadloze muis die op Bluetooth werkt voor m’n laptop (de pebble van Logitech, in’t roze uiteraard 😉).
 • Voor D’tje had ik een paar weken terug via Vinted een vintage salopetje en trui gevonden en daarnaast ook nog een leuke trui van Filou & Friends en ik was echt in mijn nopjes toen ik het pakketje uitpakte. Zo leuk!
 • Doordat D’tje op logement ging en daar dan ook in een ander bedje moest slapen en doordat dat eigenlijk zonder problemen ging, besloten we hem thuis nog eens in zijn eigen kamertje te leggen EN DAT GING GOED! De eerste nacht toch. Tijdens de tweede nacht moest het lief het manneke gezelschap gaan houden en tijdens nacht drie heb ik ‘m gewoon weer meteen in ons bed gelegd. Veel handiger en fijner voor ons. Hij slaapt nu wel vaak door maar als hij wakker wordt, hebben wij echt nougatbollen zin om uit bed te komen en dan in de kou de gang door te lopen.
 • Zaterdag voelde ik me echt volledig genezen. Vrijdag was ook al relatief goed maar ik merkte dat mijn maag toch nog niet 100% was en ik was moe! Moe! Zaterdag wel. Alles is weer tip top in orde. Fijn!
 • Ik ging met D’tje en zijn meter naar de binnenspeeltuin. Iets langer dan een uurtje maar meer moest het ook niet zijn. Het was er nogal druk en er zaten veel grote, erg actieve kinderen in het stukje voor de baby’s en peuters en dat vond ik niet zo fijn. Wel fijn: zien hoe het kind zich amuseerde, op dingen klauterde, over de grond rolde, …
 • We gingen ook naar een verjaardagsfeestje van D zijn nichtje, ook leuk!

Zo, ik laat het eventjes daarbij. 🙂 Ik hoop dat jullie een fijne week achter de rug hebben.

FIJN EXTRAATJE! Ik heb op Vinted wat dingen aangevuld maar er komt nog meer aan. Als je via deze weg iets koopt en me een berichtje stuurt en het woord “glitters” vermeld, krijg je nog 10% korting extra op het totaalbedrag (en bovenop de bundelkorting). KLIK HIER VOOR MIJN PROFIEL of bovenaan op “shopje”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 thoughts on “Week 8 van 2022

 1. Ik had nog nooit gehoord van de uitspraak nougatbollen zin. Wel een toffe manier om iets uit te drukken. Ik duim dat het komende tijd beter mag blijven voor jullie allemaal. Tis wel genoeg geweest nu, al vond ik dat al na kleine D zijn ziekenhuisopname. Ik wens je een fijne week toe! Of ik hoop dat je een fijne week hebt, hij is eigenlijk al halverwege op dit moment haha.

 2. Leuk jurkje van de kringloop! En ik hoor van meerdere mensen dat dat merk shampoo zo fijn moet zijn, toch ook eens naar gaan kijken… Balen zeg, nog even de buikgriep erachteraan. Hopelijk doet de zon goed en is al de ellende over voor jullie!

 3. Het houdt maar niet op voor jullie lijkt het, wel fijn dat jullie even een dag voor jullie zelf hadden (al was het ziek), toch fijn dat je even niet nog wat anders aan je hoofd moet hebben. Hopelijk is het nu allemaal achter de rug en brengt de lente en het zonnetje beterschap. Ik snap trouwens heel goed dat je al jurken aan wilt ook al is het nog koud, dat heb ik ook echt de laatste week. Hopelijk kan het snel weer!

 4. Echt nougatbollen zin wordt mijn nieuwe favoriete uitspraak haha, heerlijk!
  Die chrysanten zien er idd leuk uit, en dat nieuwe pakje van D ook. Heel cute.
  Wat een ellende dat jullie weer ziek waren zeg. Dat deze week maar beter mag worden!

 5. Ik hoop zo voor jullie dat het nu echt een keer klaar is met al die ziektekiemen. Blij dat je inmiddels weer beter bent. Op naar zon en gezondheid, hoop ik!

 6. Jullie krijgen het wel flink voor de kiezen! Hopelijk is het nu klaar. En wat kun je het waarderen als je gewoon even rustig ziek kan zijn he?
  Ik heb ook een grote hekel aan oudere kinderen in het babygedeelte van speeltuinen. Ga ergens anders groot en lomp zijn!

 7. Haha seg, ook nog eens buikgriep, ocharme! Hopelijk nu wel écht weer op-en-top; maar hoe zalig klinkt het dat jullie die nacht eens gewoon konden uitslapen (wel als zieken, maar toch). Blij voor jullie! Ik begrijp wat je bedoelt trouwens van dat perspectief: ik vind het ergens ook vreemd om gewoon met alles door te gaan, maar tegelijk maakt het je nog contenter met wat we hier mogen hebben zeker? Laat ons hopen dat het gauw voorbij is. Liefs!