Week 28

Voor het eerst sinds lang heb ik eens niet elke dag op de dag zelf bijgehouden wat ik precies heb gedaan maar ik heb toch een vrij gevuld overzicht kunnen maken!

Zondag was eigenlijk – denk ik – nog de boeiendste dag van allemaal. Die lijkt ondertussen ook al zo lang geleden. Vriendjelief en ik gingen wandelen met de honden. Ik spotte een heel stuk berm met allemaal van deze mooie gele bloemen maar ik vermoed dat ze gezaaid zijn door iemand. Een half uur later moest ik even pauze nemen om terug op adem te komen want dat wandelen aan Archie’s tempo gaat me toch niet zo goed meer af.

In de namiddag bedacht ik ineens een keigoed idee voor een cake: karamelsaus maken, dat in mijn cakevorm gieten, appelstukjes erin en cakedeeg er op. En ja, het was dus echt een keigoed idee en megalekker. We keken ook The Intern want ik een fijne film vond.

Maandag ging ik nog eens naar de osteopaat en gingen mijn vriend en ik ’s avonds naar de dokter voor onze kinkhoest vaccinatie (voor als de baby er is). Ik zat weer met bibberende knietjes op m’n stoel maar ik voelde de prik niet. Maar echt dus totaal niet hé. Super raar :p

Dinsdag werkte ik een vroege shift en toen ik daarmee klaar was had ik heel erg nood aan een dutje dus ging ik op bed liggen. Uiteindelijk las ik in mijn boek zonder echt te slapen maar het deed toch deugd! ’s Avonds maakte ik een soort van wokschotel van wortel, tomaat en kikkererwten met harissa en we aten er een spinazie-kaasburger van de Aldi bij (lekker!).

Woensdag is praktisch een herhaling van dinsdag met dat verschil dat ik niet in bed maar in de zetel ga liggen met een handje nootjes (in een kommetje). Ik kreeg vandaag ook mijn Adidas-sloefkes binnen en ik ben er wreed content mee. Typisch zo’n ding dat ik vroeger afschuwelijk vond en nu leuk en ze lopen nog als wolkjes ook én mijn dikke voeten passen er in! Het is wat, zwanger zijn. Feitelijk komt het er op neer dat je allemaal nieuwe dingen moet kopen omdat je gewoon overal uit zet en niets nog past.

’s Avonds maakte ik last minute nog een lading verse granola waarna we een aflevering van HTGAWM keken, om 22 uur in bed kropen en dan zoals in the good old days nog tot een stuk na elf uur babbelden. Over het leven en dat soort diepe conversaties die je alleen maar ’s avonds in bed kunt hebben. Uiteindelijk was mijn moeheid ook compleet weg waardoor mijn vriend rond half twaalf zei dat hij toch echt ging slapen. Ik las dan nog wat verder in mijn boek…

… en dat heb ik me ’s morgens beklaagd want ik was zo moe! Het hielp ook niet dat ik weer om 4.30u wakker was en pas tegen een uur of zes weer in slaap viel. Dit was dan ook het zicht na mijn werkdag (= ik lig in de zetel). Ik ging een paar afleveringen van Castle kijken maar uiteindelijk viel ik in slaap en moet ik ze dus opnieuw bekijken. ’s Avonds maakte ik zelf overheerlijke – al zeg ik het zelf – pastasaus met penne en gingen we toch weer drie kwartier wandelen.

En dan was het vrijdag! Mijn laatste werkdag, woehoew! Net nu ik qua werk terug weer een beetje meer energie kreeg, heb ik vakantie, maar daar ga ik alleszins niet over zagen, haha. Ik had gisterochtend mijn home office nog van boven naar beneden verplaatst omdat mijn vriend had toegegeven dat hij zich moeilijker kan focussen als ik bij hem werk doordat ik constant aan het bellen ben. Ik zit ook eigenlijk wel liever beneden dus ik vond het niet erg 🙂

De dag ging vrij traag vooruit en ik had ook helemaal geen ik-heb-bijna-vakantiegevoel. Wel kreeg ik m’n nieuwe oorbelletjes binnen van gewoon parels op Instagram. De baby was ook super actief vandaag en heeft me een paar rake schoppen gegeven, haha. In de namiddag gingen we een nummerplaat laten bij maken en ’s avonds aten we frietjes én gingen we de nieuwe auto van mijn vriend ophalen.

Van zaterdag heb ik geen enkele foto dus ik deel er eentje van eerder in de week 😉 We brachten een bezoekje aan de Baby-Dump waar we een gratis cadeaupakketje gingen ophalen. Tot onze grote verbazing zaten er 0,0 reclamefolders in en alleen maar nuttige dingen zoals opbergbakjes, drinkbekertjes, lepeltjes, een body, sokjes en een mutsje. We kochten ook een voetenzak en een dekentje met een super leuke print en waren daar de rest van de dag mee in onze nopjes.

In de namiddag las ik een beetje in mijn boek, sliep ik een uur en brak mijn vriend de vloer in onze slaapkamer uit zodat we binnenkort de nieuwe vloer kunnen leggen. We maakten een wandelingetje aan slakkentempo – ik had niet bepaald goeie stappers aan en ’s avonds ben ik altijd wat minder mobiel, haha – en kochten ondertussen eitjes omdat ik pannenkoeken wou maken als avondeten. Uiteindelijk besloten we dat voor zondag te houden en aten we patatjes uit de airfryer met appelmoes en een hamburger.

Wat is het lekkerste dat jij deze week hebt gegeten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + zeventien =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

22 thoughts on “Week 28

 1. Goh, dat moet ik dus al weer gaan opzoeken hé. Mijn geheugen is echt zo rampzalig. Ik heb er even mijn bullet journal bijgenomen en vorige week was dat een fruitige meergranenrijst-salade met kippenbal-spiesjes en een curry-mayonaise sausje erbij. Hopelijk heb je een heerlijke vakantie.
  zwartraafje schreef laatst over VerrassingspakketMy Profile

  1. De oorbellen zaten verpakt in een pagina uit het boek dus ik heb helaas het hele boek niet :p Ik heb dus nog nooit mosselen gegeten maar ik ga dat ook gewoon nooit doen denk ik. Ik vind het zo vies!

 2. Toffe week. Ik vind het ook knap dat je niks hebt bijgehouden, en toch zoveel kan vertellen. Als ik geen notities trek, dan ben ik -excuse my French- gefacked. Dan heb ik geen stof om te vertellen. Maar wel een toffe week, die taart ziet er zo goed uit!

  Mijn week was best wel goed, maar vrijdag was de domper natuurlijk. Ik ga er nog niks openbaars over zeggen, maar je weet wel waar het over gaat. Ik probeer me erover te zetten, maar dat is lastig. Gelukkig ben ik wel een doorzetter en daar ben ik nu ook dankbaar voor. Straks ook mijn weekoverzichtje afwerken voor morgen
  Nikita schreef laatst over De stilte op mijn blogMy Profile

 3. hmm stoofpot, echt iets typisch winters.. maar we konden niet wachten! Lekker met spekjes en champignons.. (rode wijn) was erg smakelijk. Morgen eten we lasagne, dat kregen we van mijn zus vanmiddag mee. Even wat rijst erbij koken en smullen maar. Je hebt weer een heerlijk overzicht gedeeld 🙂
  Rachel schreef laatst over Doggo wishlistMy Profile

 4. Ik vind je slippers ook leuk! En fijn dat je vakantie hebt, geniet ervan!!
  Het lekkerste dat ik deze week at was toch wel een spontane sushi-lunch met m’n nichtjes, Heerlijk 🙂
  Anne schreef laatst over Meer energieMy Profile