Week 26

Van zondag heb ik veel foto’s en dat was ook meteen een best wel fijne dag! Ik heb geen bekkenpijn gehad (kon m’n geluk niet op!) en daardoor kon ik mijn schouderpijn wel beter verdragen. ’s Morgens trokken we met de hondjes naar het bos waar we ook ontbeten. In de namiddag moest mijn vriend wat werken en ging ik een beetje op bed liggen waar ik uiteindelijk een dutje deed en mijn boek uit las. We reden naar het tuincentrum voor stokrooszaadjes en ik kocht nieuwe sandaaltjes.

In de namiddag gingen we een ijsje eten – ik koos voor een McFlurry met cookies – en op de terugweg naar huis maakten we een grote omweg via de dijk. ’s Avonds bedacht ik me ineens dat ik voor drie dagen deze week een Hello Fresh box heb en dus te veel boodschappen in huis had. We besloten dan maar te barbecueën, ook al ging het regen. Uiteindelijk gingen we in onze veranda zitten met het getik van de regen op het dak. Heel gezellig! ’s Avonds keken we twee afleveringen van HTGAWM en het wordt echt mega spannend. Gek dat ik deze afleveringen allemaal al eens gezien heb maar ik herinner me er bijna niets meer van.

Maandag had ik een fijne dag! Mijn werkdag ging heel snel voorbij, onze huishoudhulp kwam waardoor ons huis weer netjes was – zaligheid! -, ik voelde de baby erg veel bewegen, ik maakte een super lekkere Italiaanse schotel met mega veel groentjes en tomatensaus – zonder op mijn witte bloesje te morsen – en ik voelde me heel ontspannen. Heb ook weer een pijnloze dag gehad dus dat was extra fijn.

’s Avonds volgde ik het Woman up webinar van Eva Daeleman en dat vond ik super inspirerend. Ik heb tien bladzijden in m’n notitieboekje vol geschreven en laat het nog een beetje bezinken. Ik had het boek nog niet gelezen maar dat was geen probleem. Ik kreeg er alleszins wel zin van om wat dingen aan te pakken. Ik weet niet of ik er nog iets over ga schrijven, misschien als ik het boek ook uit heb.

Dinsdag had ik een echo en mijn vriend mocht mee! Yes! Ik was zo blij! Helaas liep het wel erg uit maar onze baby zien maakte alles goed. Het is een gezond kindje en mega beweeglijk. Daarna moest ik aan het werk maar ik had niet zoveel zin meer en was ook niet super productief. Na m’n werkdag waren mijn enkels verdwenen en mijn voeten ineens dubbel zo dik, haha. Charmant. Archie lag weer op de meest random plek te knorren.

Ik kocht via Vinted nog een paar bloesjes voor mezelf en bestelde ook wat jurkjes via Lidl. Ben benieuwd of dat wat is. Ik heb niet zoveel zin om veel geld aan mijn zwangerschapskleren uit te geven maar ik had wel echt nog wat frissere dingen nodig voor als het zo heet wordt. ’s Avonds kwam m’n Hello Fresh box toe en keek ik een paar afleveringen van CSI New York terwijl mijn vriend nog werkte.

Woensdag ging de werkdag weer snel voorbij – fijn! Na mijn werkdag ging ik naar een kinesiste die meer gespecialiseerd is in zwangere vrouwen en ik kreeg van haar wat handige tips en dingen waar ik rekening mee kan houden. Vriendlief en ik waren tien jaar samen en we gingen – jawel jawel! – frietjes eten om het te vieren en daarna nog een ijsje ook! Zot! Ik had snickersijs trouwens en dat was mega lekker! Het was echt een mega hete dag vond ik. Gek hoe 27 graden buiten als hitte voelt maar als het buiten een paar graden warmer is en het is in je huis 27 graden voelt het ineens vrij koel – tot je moet slapen.

Oooh en ik kreeg ook mijn bestelling van de Lidl binnen en mensen, ik schrik er echt van eigenlijk, maar alles zit me als gegoten en de stofjes voelen super fijn en kwalitatief aan – vreugdedansje! Ik bestelde vandaag ook nog een shortje omdat ik met warm weer wel liever een short draag zodat m’n billen niet tegen elkaar schuren :p

Donderdag was tot nu toe m’n favoriete dag van de week! Ik werkte tot half drie – het laatste half uur met m’n benen omhoog op een kastje omdat mijn enkels zo dik worden met dit weer, echt gek -, las wat in mijn boek en reed daarna door naar mijn afspraak met de osteopaat. Al na mijn eerste afspraak voelde ik dat zowel mijn schouder- als mijn bekkenpijn veel minder pijnlijk zijn. Hoe gek is dat? Ik ga er nog een aparte post over schrijven na mijn tweede afspraak – wil nog even afwachten of het niet gewoon toevallig is en er zijn ook wat dingen uit gekomen waar ik een beetje van schrok. Maar fijn dus!

Ik kreeg de stomste opmerking tot nu toe te horen: “Ben je zeker dat er geen twee in zitten?” waardoor ik terug heel onzeker werd over mijn zwangere buik en daarna dan boos was op mezelf omdat ik het me zo erg aan trok. Gelukkig maakte ons avondmaaltje veel goed. Ik heb deze week dus die Hello Fresh box voor drie dagen en ik maakte vandaag de linguini all’amatriciana en die was heeeeeeeerlijk.

Vrijdag was te warm. Korte samenvatting van de dag, haha.

Ik had een lastige werkdag. Door de warmte voelde ik me alsof ik te weinig zuurstof kreeg waardoor ik nog sneller buiten adem was. Volgens mijn weerapp zou het rond 13 uur moeten regenen maar dat was natuurlijk niet het geval. Gelukkig was het wel erg bewolkt waardoor ik het minder warm vond lijken buiten. Ik haalde drie pakjes op: een pakje van Vinted voor de baby (mega cute met een broekje in de kleuren van de regenboog), een paar nieuwe tweedehands schoentjes van Clarks die ik voor €10 kon kopen, ook op Vinted (kan ze helaas nog niet aan omdat mijn voeten echt verdubbeld zijn ofzo) en een pakketje van Happy Soaps met dingetjes om uit te testen.

Ik maakte weer een Hello Fresh maaltje: de Thaise fusion salade. Ik vond ‘m mega lekker ook al ben ik niet zo’n fan van komkommer. Mijn vriend kreeg het helaas niet binnen omdat er koriander in zat en hij dat niet lust, wat hij dus pas door dit eten ontdekte. Daarna gingen we met de doggo’s wandelen en begon het eindelijk een beetje te regenen – verkoeling, halleluja!

Zaterdag begon ik met een paar vlogs van Teske, een wandelingetje, het verplaatsen van een paar planten en het fotograferen van spullen die ik verkoop (shop m’n closet!). Voorlopig enkel nog schoenen, de kleren komen later deze week. Ik vergat dat ik een wasje had ingestoken – oeps – maar een paar uur later wist ik het ineens weer. Haha. Mijn vriend had een werkopdracht en toen hij in de namiddag thuis kwam besloten we eens langs de babywinkel te gaan waar we dankzij mijn mama en papa een kinderwagen scoorden (ook nog met 40% korting!).

Daarna ging vriendlief verder met werken en besloot ik mijn lievelingskoekjes met chocolade nog eens te maken. Ik had namelijk mijn pakketje van de Holland & Barrett binnen met onder andere speltmeel. Ik wou een iets gezondere versie van mijn koekjes proberen maken en gebruikte het speltmeel en lijnzaad eeeeeeeeen ik vergat prompt de suiker. Dus euh ja, dat was ineens iets té gezond 😉 Ik heb dan maar een nieuwe batch gemaakt.

Hoe gaat het met jullie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × vijf =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

20 thoughts on “Week 26

 1. Haha grappig, ik zag die foto van je witte bloesje, las over de tomatensaus … en je beantwoordde meteen mijn gedachte over wat die twee samen voor problemen hadden kunnen geven.
  Wat een productieve week seg! Ik had zoveel last van de warmte dat ik het idee heb dat ik niet veel gedaan heb.

 2. Wat een mooi buikje heb je toch! Niets aantrekken van zo’n stomme opmerking, hoor! Ook al snap ik dat dat makkelijker gezegd dan gedaan is. Wat een fijne korting ook op die kinderwagen! Ik duim met je mee dat de hulp bij je enkels goed helpt! Ik heb door lymfoedeem ook altijd last van dikke enkels (ook niet-zwanger) en weet inderdaad hoe irritant dat is met dit weer.
  Romy schreef laatst over Vakantie thuis vieren? 7 leuke tips! (+ winactie)My Profile

 3. Zalig weekje! En ik vond het zo grappig toen ik las dat donderdag de topdag in je week was. Was mijn verjaardag haha. Ik ben ook blij dat je pijnloze dagen hebt gehad. Dat doet waarschijnlijk wonderen voor je humeur. Ik wens je nog zo’n mooie week toe
  Nikita schreef laatst over Een goeie leesconcentratie, hoe?My Profile

  1. Het is inderdaad heel bijzonder! Al snap ik zelf nooit hoe de baby in mijn buik zit als ik dan denk over hoe ik het op het schermpje zie en waar de gynaecoloog het dingetje houdt waarmee ze de echo maakt :p

 4. Klinkt wel als een productieve week 🙂 Lijkt me met deze hitte echt niet prettig om zwanger te zijn, respect voor jou, poeh.
  En ik houd er van dat jullie zoveel frietjes eten (of nou ja, dat het gemeld wordt haha) Frietjes = life.