Week 24

Ik denk dat dit een beetje een zeurblogje is over hoe moe ik ben en hoeveel bekkenpijn ik heb. Op dat gebied was het alleszins niet zo’n beste week eigenlijk maar ik heb er toch al bij al wel een fijn gevoel aan over gehouden.

Ik start nog eventjes met twee fotootjes van zaterdag. De babykamer (rechts) en onze slaapkamer zijn gepleisterd. De mannen die het zijn komen doen waren van 8u tot 20 uur in ons huis. Ik baalde een beetje want ik had er op gerekend dat ze rond 16 uur wel naar huis zouden gaan en dan maandag zouden komen afwerken. Vooral ook omdat je niet echt op je gemak zit. We konden moeilijk naar de wc bijvoorbeeld doordat ze in de gang ook nog een stukje moesten doen en ja, ik moet de laatste tijd erg veel naar de wc (blame de baby). Maar nu ben ik toch blij dat het allemaal op 1 dag gedaan was.

Zondag voelde ik me echt mega goed in m’n vel en was ik heel vrolijk. Ik droeg m’n haar nog eens los, wat echt al we-ken geleden is. In de voormiddag poetste mijn vriend de keuken (yes!) en verschoven we onze meubels want in de namiddag haalden we de vintage kast van mijn schoonzus op.

Is het geen schoonheid? Ik ben er zo blij mee! Ik vind dit soort meubels echt prachtig en zo’n kast staat al een eeeeeeuwigheid op mijn wishlist. Die van haar vond ik ook een van de mooiste modellen die ik al had gezien dus ik was echt in m’n nopjes toen ze zei dat ze hem verkocht. Meteen geclaimd! πŸ˜€ Helaas had ik daarna weer zoveel bekkenpijn dat ik zelfs een pijnstiller nam om het wat te drukken. Ik zette een muziekje op en ging wat liggen lezen in de zetel.

Maandag was een bleh-dag. Ik was om half vijf al wakker, probeerde nog wat te slapen, las een uur in mijn boek en besloot dan maar om zes uur op te staan. Ik vleide me in de zetel met mijn boek, at rustig mijn ontbijtje op en tegen dat ik moest werken was ik extreem moe. Typisch. Ik voelde me de hele werkdag moe, alles ging traag en gewoon ja, bleh.

Dinsdagochtend was weer een vroege – vijf uur – maar ik viel vrij snel weer in slaap en stond toch redelijk uitgerust op. Vooruitgang! Helaas was ik ook snel weer moe. Ik had opleiding via videocall en was daar wel blij mee. Dat brak m’n dag een beetje. Archie lag op de meest random plek te chillen. We gingen al eens kijken voor een vloer in de kamers en ik kreeg enorme bekkenpijn. We deden eens zot en haalden frietjes waardoor ik me de rest van de avond voelde alsof het vrijdag was.

Woensdag was het zo koud in ons thuiskantoortje dat ik me ondanks de dikke trui moest – moest hΓ©! – opwarmen met een warme chocomelk. Dat ging er uiteraard goed in en daarna waren mijn handen gelukkig geen ijsklompjes meer. Ik was trouwens ook weer niet helemaal uitgerust en ik had ook weer last van mijn bekken. Op dat vlak is het geen al te beste week. ’s Avonds bakte ik na het avondeten nog koekjes omdat ik daar zin in had. Het zijn deze chocolate chip cookies (zonder bakpoeder en vanillestokje) en dat zijn serieus mijn lievelings.

Donderdag was ik al om vier uur wakker maar ik viel gelukkig weer snel in slaap. Helaas stond ik alweer moe op en ik moest me echt door m’n werkdag slepen. Als ik m’n hoofd op mijn bureau zou gelegd hebben had ik gerust een dutje kunnen doen. Mijn vriend had een afspraak bij de kapper en kwam daarna terug met een bosje pioenen voor me β™‘ Dat vond ik dan wel weer een fijne en lieve verrassing.

Na mijn werkdag ging ik in de zetel een beetje doezelen en Castle kijken. Ik ging mee wandelen met de honden – ik wel op de fiets – in de hoop dat ik daar weer wat energie van zou krijgen maar dat was helaas niet het geval. ’s Avonds maakte ik een ijsje met aardbeien en kroop ik uiteindelijk al om 21 uur in bed.

Laatste werkdag van de week en ik was er niet rouwig om! Jongens toch, het was niet m’n beste week. Deze nacht werd ik om drie, vier Γ©n vijf uur wakker – absoluut een dieptepunt. Wonder boven wonder stond ik wel nog vrij fris en fruitig op. Ik begon vandaag uitzonderlijk een uur vroeger zodat ik om 15 uur naar de kinesist kon. Daarna hield ik vriendlief nog een beetje gezelschap terwijl hij nog aan het werken was en las ik verder in Hallo witte mensen.

Zaterdag was echt een mega chilldag. Daar keek ik al de hele week naar uit. Mijn vriend ging vissen met zijn broer en ik nam het er van door al m’n oude Flows door te bladeren en de mooie illustraties, afbeeldingen en zinnetjes er uit te knippen. Ik maakte er een selfhelp boekje mee (zag ik ook in een van de Flows staan als tip) en was daar drie uur zoet mee. Leuk om nog eens te knippen en plakken ook. Kon meteen ook mijn bloginspiratieboek aanvullen met wat ideetjes voor posts.

In de namiddag zat ik buiten met een boek en een oude flow (uit 2017) die ik nog niet had gelezen. Na een tijdje kreeg ik het toch te warm en maakte ik alvast avondeten. Ik had ook zo’n enorme zin in chocomousse maar doordat ik zwanger ben is dat helaas een no go vanwege het rauwe eiwit. Ik deed daarom een poging om chocomousse te maken met aquafaba (= kikkererwtenvocht) en holymoly dat lukte gewoon. Was best trots op het resultaat – en mezelf!

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht + 18 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

23 thoughts on “Week 24

 1. Ik ben ook echt verliefd op jullie kast! Ook zo tof gestyled met die filmposters!
  Vervelend dat je zoveel pijn hebt :(.
  Toen ze onlangs onze dakramen kwamen plaatsen hebben ze hier ook van 7u tot bijna 19u gewerkt.
  Je weet dat ze goed werk leveren maar toch heb je ook graag dat ze terug weg zijn, heel herkenbaar :D.
  Ik hoop dat je deze week lekker zal slapen en van pijnen gespaard blijft! πŸ˜‰
  Lien schreef laatst over The mountains are calling and I… will go!My Profile

  1. Hmm ja dat is dus nu ook m’n nieuwe goesting: ijs met aardbeien. Vroeger moest er altijd chocoladesaus bij maar dat is zelfs niet meer noodzakelijk nu! Ik wens ons dan allebei in deze nieuwe week wat minder moeheid toe se!

 2. Hehe, ik voel me ook altijd een ander mens als ik m’n haar eens los draag. Om te werken is het altijd in een staart/vlecht of dot en thuis ook wel geregeld. Eigenlijk is los haar wel lekker gemakkelijk maar het zit soms in m’n weg :p Zo lief van David om die bloemen te kopen en leuk vaasje!
  Zorg goed voor jezelf en je kindje. Vertrouw op je intuitie en eigen kracht, dat zal je al ver brengen denk ik.
  Mijn week kon beter maar ook wel slechter dus achteraf gezien ben ik wel tevreden

 3. Wat jammer te lezen dat je zoveel last hebt van bekkenpijn en dat je zo vaak wakker wordt in de nacht. Mja, moe zijn, ik snap het wel. Als het een troost is: ik vond het echt lastiger met een baby in de buik dan een baby in mijn armen! Je bent een mensje aan het maken hΓ©, dus logisch dat het veel energie van je vraagt! Zorg goed voor jezelf πŸ™‚
  Tamara schreef laatst over OverprikkeldMy Profile

 4. Ik denk dat ik binnenkort nog eens aan het bakken moet. Sinds ik in de InstaStories van Marolus koekjes zag verschijnen met een Nutella-vulling wil ik dat zelf ook een keer proberen. Het grappige is dat we hier nooit Nutella in huis hebben maar dat filmpje waarin zo’n koekje werd in twee gebroken waardoor je de vulling er uit zag komen heeft blijkbaar een aanstekelijk effect.
  zwartraafje schreef laatst over Foto-update #170My Profile

 5. Ah, wat een prachtige kast zeg! Als ik genoeg ruimte zou hebben in mijn nieuwe huis zou ik er ook zo eentje willen, maar helaas past dat niet. Ik ben al heel blij dat mijn piano in de woonkamer past <3 Wat balen dat je zo slecht hebt geslapen deze week. Slaap is zo belangrijk altijd. Ik hoop dat je een betere week tegemoet gaat! Liefs!
  Anne schreef laatst over Ik mis je nu alMy Profile