Week 21

Zondag gingen we verder met opruimen en verhuisden we onze lattenbodem en matras naar de grootste kamer én maakten we daar ook onze nieuwe werkplekken. We namen ons ook plechtig voor om het nu voor eens en voor altijd netjes te houden 😉 Doordat ons bureau van beneden nu bovenstaat ziet de woonkamer er weer wat anders uit. Onze ronde stoel kwam in de plaats maar die hebben we verkocht en wordt normaal woensdag opgehaald.

Helaas heb ik wat te veel hooi op mijn vork genomen en had ik ’s avonds zo’n enorme bekkenpijn – denk ik toch – dat ik soms niet eens meer deftig uit de zetel geraakte door de pijnscheuten. Ik kon in bed ook geen fijne houding vinden maar draaien deed ook pijn dus ik bleef uiteindelijk maar gewoon liggen.

Maandag startte met een wandel- / fietstochtje (vriendlief wandelde, ik fietste omdat ik nog altijd pijn in mijn bekken had). Oooh echt ik weet soms niet eens door welke beweging het komt, maar dan trekt er ineens zo’n pijnscheut door mijn bil dat ik bijna omver val. Ik werkte een late shift en belde in een van m’n pauzes naar de dokter voor een afspraak. En ik deed ook de grootste baby-uitgave tot nu: een pakket wasbare luiers!

Dinsdagochtend besteedde ik aan blogjes lezen, Castle kijken en een prachtige tekening in ontvangst nemen die een van Sarah’s dochtertjes voor de baby maakte. Kan al een beetje oefenen met kinderspul in m’n huis dus de tekening kreeg een plekje op onze koelkast.

Omdat ik deze week een late shift heb en onze thuiswerkplekken nu boven zijn maakte David van mijn vrije voormiddag gebruik om het raam uit onze slaapkamer te breken – veeeeeeel lawaai dus het kan niet echt als ik aan het werk ben.

Woensdag ging ik naar de krantenwinkel om een pakketje op te halen. Ik had gebeld dat ik er niet binnen de termijn om kon, wat geen probleem was want ze hielden sowieso alles langer bij door de omstandigheden. Dinsdag had ik een melding gekregen dat het pakje toch werd teruggestuurd dus had ik nogmaals gebeld en ze verzekerden me dat ik er om kon komen. Toen ik er dan woensdag was bleek het toch weg. Aaargh echt mega frustrerend. ’t Lief ging verder met kap- en breekwerk. ’s Avonds kwamen mijn vriend zijn drie broers helpen om ons nieuwe, idioot zware raam naar de kamer te verhuizen en te plaatsen.

Ik had coaching via videochat waarbij we een paar telefoongesprekken van mij beluisterden en dat vind ik toch altijd awkward! Niet alleen om mijn eigen stem te horen – dat went uiteindelijk wel – maar vooral om mezelf soms te horen stuntelen. En ook, als het al een tijd geleden is dat ik feedback kreeg, ben ik altijd heel onzeker. Ik ging er weer van uit dat al m’n telefoons slecht waren maar goed, dat bleek dus gelukkig niet het geval 🙂 .

Donderdag was een feestdag = vrije dag en omdat het zo lekker warm was leek het gewoon een beetje vakantie! ’s Morgens gingen we potgrond halen in’t tuincentrum en kochten we een paar kleine plantjes. ’s Middags aten we buiten pizza, las ik in mijn boek en kwam een van Davids broers langs om te helpen met de muren en het plafond in onze slaapkamer. Ik kan nu ook niet meer boos worden om mensen die zich niet helemaal aan de regels houden want het gaat er bij ons ook een beetje losser aan toe door het renoveren. Dat kan mijn vriend gewoon niet alleen maar we zijn altijd heel voorzichtig!

’s Avonds in bed werd ik gek van het gezoem van een mug dus stormde ik in een colère naar beneden om de vliegenmepper te halen. Uiteindelijk kwam vriendlief mee, vermoordde een mug en hing onze klamboe op. We brachten die vorige week mee van de Ikea. Ik hoorde daarna alsnog gezoem maar ik werd er minder loco van omdat ik wist dat ze me niet meer konden prikken.

Vrijdag voelde als maandag door de vrije dag op donderdag. Super vreemd gevoel. We begonnen onze dag met een wandelingetje. Archie is niet helemaal zichzelf helaas dus super fijn was het niet. Het was wel heel aangenaam qua temperatuur. Daarna ging mijn vriend aan het werk en werkte ik van op ons bed een beetje aan mijn blog tot ik ook moest werken. Omdat veel mensen de brug maakten en vandaag vrij waren, was het super rustig workwise.

In de namiddag kwamen onze wasbare luiers aan. Vind ze zo schattig en ze zijn mega zacht. Heel blij mee! ’s Avonds maakte ik lasagne en Jeeeeeeeezus hij was zo lekker! David kan als de beste spaghettisaus maken en voor een keer was mijn kaassaus ook super goed gelukt. Daarna gingen we nog wandelen (ik fietsen) en keken we Temptation Island waarvan ik elke keer hoop dat het de laatste aflevering is maar dat blijkt dan toch niet (serieus, hoe lang is dat eigenlijk op tv??).

Zaterdag poetsen we ons huis, deed ik een paar wasjes en bakte ik bokes voor ’s middags. Bleek dat ik me alweer overdaan had met als gevolg dat mijn bekkenpijn weer erger was. Nu aan de rechter in plaats van linker kant. In de namiddag hield ik me dus stil. Ook kwamen onze pleisteraars langs om een offerte op te maken en we vielen zowat omver van de prijs. Ik vermoed dat het aan corona ligt want dezelfde mensen zijn ook onze gang komen doen (veeeeel meer werk en moeilijker door alle hoekjes en kantjes) en dat was 1000 euro goedkoper. Hallokes! Verder kijken dus, helaas.

Ik vergeet het zelf nog heel de tijd maar ik heb een weekje verlof! Ik heb niet zo veel op m’n planning staan behalve een fijn zittende bh scoren. Ik heb het gevoel – en ik hoop vooral heel erg – dat m’n boobies nu tot het einde ongeveer dit formaat houden. Ik had een paar topjes en een bh die me nog pasten tot een week of twee terug maar dat is ondertussen ook verleden tijd.

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + zes =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

18 thoughts on “Week 21

 1. Mmmm lasagne! Mijn top favoriet ;). Super schattige luiers en top dat jullie voor wasbaar kiezen. Als er hier een kindje komt dan wil ik dat ook doen. Alvast heel benieuwd naar je ervaring! (Hint hint voor toekomstige blogpost ;)).
  Lien schreef laatst over Ditjes en datjes: mei 2020My Profile

 2. Oef telefoongesprekken opnieuw beluisteren lijkt me ook awkward! En wat een gedoe al dat renoveren, hoe lang zijn jullie daar eigenlijk nog mee bezig?

  Geniet van je vrije week, het wordt lekker weer 😀

  1. Ik heb geen idee hoe lang we er nog mee gaan bezig zijn maar ik vermoed nog lang :p Vooral ook omdat mijn vriend dat leuk vindt om te doen en hij zich anders enorm zou vervelen, haha :p

 3. Geniet van je verlof! En ik vind het zo grappig dat als je een foto maakt vanaf de bovenkant dat er daar ineens een bolle buik te zien is. Waardoor je bijna je schoenen en benen niet meer ziet. En ik eet dus ook heel graag geroosterd brood, maar wij hebben geen broodrooster meer. Maar ik heb er dus nooit bij stilgestaan dat dat ook in de pan kan. Dus ik heb mezelf echt letterlijk een kwartier zitten uitlachen omdat ik mezelf dom voelde. Maar merci voor de openbaring via je blog dus. Ook al was die niet gepland. Mooie foto’s weer trouwens, vooral van de bloemetjes vind ik echt heel mooi weer.
  Nikita schreef laatst over Kleine gelukjes | 3My Profile

  1. Onze gebakken bokes zijn niet echt geroosterd, al kan dat wel denk ik. Gewoon bakken met wat boter. Dan is het wel wat vettiger dan in de rooster (maar hoe vettiger hoe prettiger zeker? :p ). Dit zijn wentelteefjes of verloren brood of dus in ons geval gebakken bokes.

 4. je huis herinrichten kan eens leuk zijn en hoeft niet altijd groots te zijn. 🙂 Mooi die herbruikbare luier!!

  Herkenbaar dat pakjes-gedoe. Ik had zo eens een pakje ontvangen waarvan ik geen melding kreeg en ze houden de pakjes maar 1 week bij (dat vond ik enorm kort) dus eer mijn frank viel, was het al terug naar zijn bestemming vertrokken… irritant!

  1. Oei, een week om je pakje af te halen is inderdaad wel kort! Hier was het twee weken wat op zich wel lang genoeg is maar ja, als ik ervoor bel en ze verzekeren me dat ze het laten liggen verwacht ik dat ook wel natuurlijk. ’t Is nu ook een heel gedoe om dat weer te kunnen ontvangen :p

 5. Leuke week! Die pampers! Vergeet ze niet minimum een keertje of 3 te wassen voor je ze gebruikt 🙂 En oh, bekkenpijn had ik ook wel, maar dat was vooral in het begin, daarna ging dat eigenlijk weg. Hopelijk is het bij jou ook zo, anders is het zeker een idee om het wat rustiger aan te doen. En haha, die boobies worden nog groter eenmaal je bevallen bent 🙂
  Tamara schreef laatst over Week 21 in een paar woordenMy Profile

  1. In het begin had ik er dan weer totaal geen last van en nu wel regelmatig. Hoop dat het met kine wat beter te doen is 🙂
   Denk trouwens echt niet dat ze nog groter kunnen worden… Dan val ik volgens mij naar voor

  1. Ik had ook altijd telefoonangst – en nog altijd eigenlijk – maar op mijn werk heb ik er dan totaal geen last van. Alleen dus ja, dat herbeluisteren, dat hoeft voor mij niet :p Heb dat ook ooit eens aangegeven dat ik dat echt ver-schrik-ke-lijk vind en toen hebben we een paar keer coaching gedaan waarbij ik zelf niet hoefde te luisteren. Vond ik wel fijner maar ik snap wel waarom we het zelf ook eens moeten beluisteren. Je vergeet toch al snel wat er nu weer tijdens dat ene gesprek 9087 dagen geleden gezegd is :p