Week 20

Ola, das niet van mijn gewoonte! Mijn dagboekje is bij deze een paar dagen te laat – vergeten en dan nog eens vergeten – maar hier is het! Ik twijfelde eerst om maandag en dinsdag er bij te nemen maar het werd wel heel uitgebreid dan dus ’t is nu gewoon tot en met zaterdag en deze zondag komt het dagboekje van deze week online.

Weer een slechte nacht achter de rug zeg! We sliepen met het raam open maar ik had het alsnog veel te warm, moest weer 1982 keer draaien en mijn vriend raakte niet in slaap wat me ook wakker hield. Daarna droomde ik over ganzen in de babykamer en ’s morgens hoorde ik effectief ganzen lawaai maken en dacht ik heel even dat het echt was :p Mijn vriend ging verder in de babykamer (zonder ganzen gelukkig!) en zijn broer kwam snel langs om het raam te helpen plaatsen aangezien dat met geen mogelijkheid in zijn eentje lukte. Ik at m’n ontbijtje met Stephen King in Joyland en ruimde de keuken op.

In de namiddag gingen we naar mijn ouders. Mijn mama was zaterdag jarig en vandaag was het moederdag (ik kreeg zelf ook al een paar felicitaties en zelfs een kaartje van mijn broer en zijn lief). Ik had vorige maandag een cadeau besteld maar het werd helaas nog niet geleverd dus hielden we het voor nu bij taart (altijd goed!). ’s Avonds haalde David frietjes om mijn moedertjesdag te vieren, haha 😀

Maandag vloog de werkdag echt in vliegende vaart voorbij! Helaas had ik ’s morgens een probleem met mijn blog door het thema dat ik gebruikte. Ik had er voor gemaild naar mijn host (de foutmelding gaf aan dat ik dat moest doen) maar kreeg helaas het deksel op de neus duuus ja ik heb nu weer een ander thema. Ik baalde er wel wat van maar ik heb elke keer hetzelfde probleem als ik dat ene thema van Pipdig gebruik. Tijdens het werk had ik gezelschap van Moose die een dutje kwam doen aan mijn voeten.

In de namiddag werkte ik nog wat aan mijn blog en las ik verder in Joyland. ’s Avonds waren de honden echt mega irritant en werkten ze op onze zenuwen (dat gebeurt dus ook). We aten broodjes met tomatensoep en keken Liefde voor muziek.

Op dinsdag werd onze elektriciteit verder gefixt (dat lijkt een eindeloze klus maar er is licht aan het eind van de tunnel in de wc). Helaas had David een foutje gemaakt toen hij zelf kabels had getrokken en moest dat opnieuw gedaan worden en liepen er dus twee mensen in huis te banjeren terwijl ik moest werken. Vrij onmogelijk dus ik vroeg last minute een dag congé. Dat was uiteraard wel tof maar ook een beetje stom want 1. mijn huis was rommelig en ik kan dat niet zo goed verdragen en 2. ik was niet voorbereid op een dag congé dus het was zo iets minder magisch. Maar ik heb er toch nog van genoten met m’n noise cancelling hoofdtelefoon en een muziekje op en m’n boek op schoot in het zonnetje in de veranda.

Woensdag maakte ik geen enkele foto. Het was niet echt een bijzondere dag. ’s Avonds maakten we een wandeling en kreeg ik nogal steken in mijn buik waardoor de terugweg niet heel aangenaam was.

Donderdagochtend begon dan weer met minder fijn nieuws over een dicht familielid van David. Was toch even van mijn melk maar aangezien ik zelf niet veel kon doen herpakte ik me maar en ging aan het werk. De tijd ging meeeeeega traag vooruit. Wel kwam het moederdagcadeau van m’n mama eindelijk aan, bijna 10 dagen later dan voorspeld maar beter laat dan nooit zeker? ’s Avonds aten we spaghetti en hingen Mooseje en ik in de zetel.

Vrijdag nam ik een overuur op zodat ik een uurtje vroeger klaar was met werken. Ik kreeg van mijn vriend een schommel die hij in onze magnolia op hing. Ik paste eerst met mijn poep niet zo goed tussen de touwen op het zitje 😂maar dat was gelukkig snel opgelost! ’s Avonds bracht ik het cadeau voor mijn mama weg en at ik frietjes bij mijn ouders.

Zaterdag beslisten we vrij impulsief om ook al maar het nieuwe raam in onze slaapkamer te stoppen. Of ja, toch om de voorbereidingen al te starten. We laten binnenkort de babykamer pleisteren en het leek ons wel zo handig om dan ook maar meteen onze slaapkamer af te laten werken – als ze dan toch bezig zijn. Vriendlief haalde de verwarming en muurbekleding al weg terwijl ik een boekje las op ons bed. In de namiddag begonnen we op te ruimen in de grootste kamer. Dat was nu onze kleedkamer maar ook zo’n beetje de ruimte waar we al ons babyspul en dingen waar we niet meteen een plaats voor wisten in dropten. Propvol! We zetten wat spullen te koop en haalden in de Ikea nog grote opbergdozen voor onze winterjassen en schoenen zodat dat allemaal op zolder kon. ’s Avonds bakte ik een brownie en aten we een ijsje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 thoughts on “Week 20