Week 16

Dit was alweer een rustige en fijne week waarin ik toch wel vaak De Sims gespeeld heb maar helaas ook een blaasontsteking kreeg.

Van zondag weet ik eigenlijk niet meer zo heel goed wat ik precies deed behalve wandelen met Mooseje en de overschot van de lasagne van zaterdag opeten. In onze buurt staat echt een mooie kerselaar met zowel roze als witte bloempjes!

Maandag was m’n laatste dag vakantie maar het was helaas uit met het mooie weer. Ik heb bijna de hele dag De Sims gespeeld. Ik heb het spel nu op m’n laptop geïnstalleerd en was een tijdje zoet met nieuwe mods downloaden.

’s Avonds aten we penne met mascarpone tomatensaus en falafel (lekker lekker lekker) en daarna hielp ik David met het vast zetten van de elektriciteitskabels in de babykamer. Ik ging ook met de baby op de foto ↑

Dinsdag had ik net zoals vorige week een baaldag. Maar deze keer een nog ergere baaldag dan de vorige. Ik stond namelijk op met een blaasontsteking en ik werd gek van dat brandende en pijnlijke gevoel. En ik was mega emotioneel ook. Ik belde naar de dokter die me snel een voorschrift via mail stuurde zodat mijn lief om het medicijn kon. Ik ging er meteen van uit dat mijn hele dag om zeep was maar ik wou toch m’n eerste werkdag na m’n vakantie al niet onmiddellijk opgeven dus ik vroeg of het eerste uur van m’n rooster wat kon aangepast worden en dat kon. Dan had ik wat tijd om mezelf weer bij elkaar te rapen. Na de voormiddag was het ergste voorbij en voelde ik me weer veel beter. En ik ben dus stiekem best wel trots op mezelf dat ik én om hulp heb gevraagd door m’n rooster te laten aanpassen én niet meteen m’n hoofd heb laten hangen maar mezelf even de tijd heb gegeven om wat bij te komen.

Woensdag liep ik tijdens m’n middagpauze een rondje en haalde bij de bakker twee Berlijnse bollen die ik samen met mijn lief na mijn werk op at als vieruurtje. Ik kreeg ook nog een verlaat verjaardagskaartje van m’n broer en zijn vriendin.

Donderdag werkte ik een halve dag. In de namiddag bakte ik koekjes. ’s Avonds aten we spaghetti met zelfgemaakte saus die we nog in de vriezer hadden.

Vrijdag is m’n vrije dag. Mijn plan was dat ik in bed ging blijven liggen en een beetje lezen maar ik stond uiteindelijk gelijk met mijn lief op zodat ik ’s morgens mee kon wandelen en wat een geluk! Zo’n mooie ochtend. Nog een klein geluk: ik zag dat m’n ginko terug blaadjes krijgt. Het is echt nog een mini boompje dus ik ga nog veel geduld moeten hebben voor het een grote boom is maar ik ben hier alleszins wel al mee in mijn nopjes.

In de namiddag gingen we met Archie wandelen in een super mooi stukje natuur hier in de buurt. ’t Was ook echt super warm en zo mooi buiten. Keek m’n ogen nogal uit 🙂 Helaas haalde Archie een van zijn kussentjes open aan een stuk glas waardoor hij nu een zielig mankepootje is en wij ons allebei nogal slechte hondenouders voelden. En toen dacht ik ook dat als ons kind later met pijntjes thuis zal komen ik mij misschien ook zo ga voelen :p

Verder maakte ik een weekmenu voor volgende week en deed ik boodschappen. ’s Avonds at ik een pizza en speelde ik nog wat met mijn Sims terwijl vriendlief Temptation Island keek.

Op zaterdag stond er een in eerste instantie leuk klusje op het menu. Toen vriendlief de gleuven voor de elektriciteitskabels maakte in de babykamer (en daarvoor dus in de bakstenen muur moest slijpen) is een enorm deel van het stof via de achterkant van ons badkamerkastje in de kast belandt (don’t ask how, we hebben geen idee). Gevolg: alles onder een laag rood stof en ik moest alle handdoeken wassen ook. Jeej.

Ik maakte dan maar van de gelegenheid gebruik om mijn collectie producten nog eens op te kuisen, ik ontdekte een lichte voorkeur voor roodtinten in mijn nagellakcollectie en het stak mij allemaal na een uur al tegen. Nog een paar uur later is alles uiteindelijk terug in de badkamer geraakt, olé! In de namiddag las ik wat blogs, deed ik een dutje en luisterde ik veel nillies muziek (zoals Jennie from the block en The Veronica’s, nostalgie!) en ’s avonds aten we tomatensoep met ovenbroodjes.

Wat is het lekkerste dat je deze week hebt gegeten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 thoughts on “Week 16

 1. Die pastacombinatie heb ik hier meteen neergepend want die klinkt echt lekker én extra vegetarische recepten zijn hier nog steeds welkom zodat ik wat vaker kan afwisselen. Van die foto met een lachende Archie werd ik meteen blij. Ik word iets minder blij van het feit dat ik net als jij hoogstwaarschijnlijk terug met een blaasontsteking rondloop. Nog maar eens. Vermits ik snel ziek word wil ik nu liever niet naar de huisarts toe dus ik ga haar binnenkort wsl eens bellen met de vraag of mijn man nieuwe voorschriften mag komen ophalen en of ze een potje voor een urinestaal kan meegeven. Die mens zal lachen vermits hij dan nadien met een vol potje terug mag fietsen. Maar misschien heb ik geluk en zegt ze net als jouw arts dat een onderzoek niet nodig is.
  zwartraafje schreef laatst over Potterhaul + sponsor spelenMy Profile

 2. Wij hadden ook een kerselaar met twee kleuren in onze tuin.
  Vorige week is hij gesneuveld omdat de stam al een tijdje rot was en als hij niet in bloei stond was het ook echt geen zicht meer. Ik heb er nog een mooie foto van genomen ( vanop afstand en van elke kleur een close-up want ik was er wel aan gehecht ).
  Een paar jaar geleden heeft Bartel Van Riet ( jawel, de echte en jawel, in een marcelleke 🙂 ) nog een reddingspoging gedaan. Sindsdien hadden zijscheuten die witte kleur. Ik vond dat ook speciaal.
  Mijn schoonmoeder zei deze week dat ze het opgezocht had en dat die witte kleur betekende dat de boom niet sterk genoeg meer was om het sap overal te krijgen en dat de witte bloesems niet konden kleuren.

 3. Leuk overzichtje, jij kan precies echt mooie wandelingen maken in je buurt! Haha, ik heb dat dus ook dat ik een lichte voorkeur heb van nagellak, bij mij is dat roze, zo ontdekte ik dat ik verschillende kleurtjes per ongeluk dubbel gekocht heb. Oeps!
  Tamara schreef laatst over Mijn week in 4 woorden #4My Profile

 4. Weer zulke mooie foto’s van jullie wandelingen inderdaad. Alleen veel beterschap aan Archie. Ik hoop dat hij er niet te veel last van heeft 🙁

  Die foto van die gele bloemetjes vind ik echt prachtig! Door jouw foto’s krijg ik direct een lentegevoel. Jammer genoeg hebben wij geen zulke mooie wegen in de buurt. Wel verder maar je moet binnen je omgeving wandelen dus dan gaat dat niet…
  Nikita schreef laatst over Dingen die ik leerde tijdens CoronaMy Profile