Week 14 in 10 foto’s

Pfoe! Dat is even geleden hé, een weekoverzichtje? Enfin ja, drie weken valt op zich wel mee maar het is niet echt van mijn gewoonte. En qua andere blogposts bleef het ook wat stilletjes maar hoe langer ik niets publiceerde, hoe groter die stap werd dus ik had weer even een rebranding nodig om er weer wat in te komen. 😉

Ik maakte nogal weinig foto’s deze week – de meeste maakte ik in het weekend – maar het was eigenlijk wel een bijzondere week want ik vierde mijn eenendertigste verjaardag! 🥳🥳🥳

Woensdag was ik jarig! 31. Hallookes. Op ‘t werk krijgen we een dagje verlof voor onze verjaardag en dat nam ik dan maar effectief op mijn verjaardag op. Het lief had een hotelontbijtje geregeld (ontbijtbuffet is mijn lang leven) en dat was een geweldig cadeau! Daarna kozen we een nieuwe keuken uit en aten we veggie hotdogs in de Ikea (lekker lekker). In de namiddag keken we een film in bed (The Adam Project) en deden we een dutje. 👵🏻❤️ ‘s Avonds aten we Chinees eten bij mijn ouders.

De avond voor mijn verjaardag besloten we frietjes te halen want dat hoort bij jarig zijn vind ik en op mijn verjaardag zelf hadden we dus al eetplannen.

Ik ging met Laura naar de kringloop en scoorde de mooiste kokerrok ooit die ik komende week graag wil dragen, zo met het zonnetje dat er weer aan komt.

Van mijn ouders kreeg ik een Flow als verjaardagscadeautje én mijn Psychologie magazine kwam binnen (ik nam weer een abonnement) dus ik had weer fijn nieuw leesvoer.

En omg, ik maakte vorige week nog de lekkerste cheesecake die ik ooit at en maakte (cookiedough cheesecake uit m’n nieuwe cheesecakebakboek van Sabine Koning) en we konden er nog wat dagen van eten en hij werd alleen maar lekkerder. Jammie!

En het weekend was zo fijn! Ik ging met D naar het mini speeltuintje in de buurt en we gingen al paaseitjes rapen bij mijn schoonouders waar we dan ook nog balletjes in tomatensaus mochten mee-eten. Score! 😀

Zondagochtend gingen we naar de kinderboerderij waar we koetjes en ezels zagen en ook schaapjes met hun baby’s. Het kind was nogal onder de indruk van de schapen want er was een schaap bij dat echt héél erg boos klonk en erg luid van zich liet horen waardoor we eigenlijk allemaal een beetje schrokken (en ook moesten lachen want het klonk best wel grappig ook). In de namiddag testten we het nieuwe fietsstoeltje uit en maakten we een mooi tochtje.

Ik ging ook nog een uur wandelen met onze Archie en de nieuwste aflevering van de A Beautiful Mess podcast in mijn oren. Krijg daar altijd zo zin van om allemaal nieuwe dingen te gaan doen. Echt een klein gelukske.

Zeg es, hoe is’t met jou? 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

20 thoughts on “Week 14 in 10 foto’s

 1. Veel te laat natuurlijk maar … Hipperdepip! Zo fijn dat je een leuke kringloopvondst hebt kunnen scoren. Ik hoop er later deze week nog eens te gaan kijken want dat is ondertussen alweer even geleden. Die kaastaart klinkt trouwens heerlijk. Wij hadden op Paasmaandag een groot familiefeest waarbij iedereen een dessertje meenam. We zijn met nogal veel dus het was een groot dessertenbuffet. Alles proeven was jammer genoeg niet haalbaar maar ik heb wel mijn best gedaan en vond het dan ook grappig toen ze me de dag nadien in het ziekenhuis vertelden dat ik twee kilo was afgevallen. Die hun weegschaal flipt echt enorm. Oh en wat je vraag betreft. Het gaat niet super goed. De fysieke problemen zijn nog steeds ongewijzigd en nu het er naar uitziet dat er dan toch niet veel te doen is tegen de uitputting begint dat ook psychisch zwaar te worden. Ik wil gerust zoveel mogelijk positief denken maar het vooruitzicht om niet meer energie te krijgen dan ik nu heb is niet bepaald optimistisch. Ik hoop dus heel erg dat daar toch nog verandering in gaat komen. Of dat Pomfrey of Professor Snape me een energiebevorderend toverdrankje willen toesturen.

  1. Haha geweldig dat je het dessertenbuffet niet op de weegschaal te zien was :p
   Jammer om te lezen dat er niet veel vooruitgang is in je energieniveau. Buiten het feit dat je weinig energie hebt, lijkt het me extra vermoeiend.

 2. Nog gefeliciteerd! Het ziet er uit als een fijne week 🙂 En wow die veggie hotdogs zien er goed uit!
  Het klinkt alsof je een fijne verjaardag hebt gehad 🙂
  En wat heerlijk die schommel! Wow en er bestaat een cheesecakeboek? Klinkt goed, cheesecake is mijn lievelingstaart 😀

  1. Ze zijn erg lekker ook! Zelfs met rode kool als topping!
   Het cheesecakeboek is zeker een aanrader als cheesecake je favoriet is. Ik eet dat ook e n o r m graag!

 3. Ik hoop dat mijn reactie deze keer wel doorkomt want vanmorgen kreeg ik een foutmelding. Kan aan mijn verbinding gelegen hebben

  Ik ben blij dat je er weer bent! Ik mistte je al, maar geen druk om te bloggen. Bloggen moet vooral iets zijn wat goed voelt en niet geforceerd. Ben blij dat je een fijne verjaardagsweek had! Ik smelt altijd bij foto’s van kleine D op instagram trouwens, das echt zo’n schattig ventje! En toen ik hem al zo vlot zag wandelen op de kinderboerderij was het denk ik in je stories dan verschiet ik er altijd weer van hoe rap hij groeit. Ik wens je nog zo’n fijne week toe, tis je gegund! Met mij gaat het goed trouwens, in pieken en dalen. Afgelopen week was fijn maar hij eindigde in mineur en ik zit nog een beetje in die dip ook. We zullen zien hoe het loopt.

 4. Wat fijn dat je er weer bent! <3 En nog gefeliciteeeeerd! Zo te lezen een hele fijne verjaardag (en week gehad), joepie 😀 En ja, frietjes vind ik dus ook bij een verjaardag horen 🙂

 5. Via deze weg ook nog eens een gelukkige verjaardag 😀 Zo leuk dat je standaard een vrije dag krijgt voor je verjaardag. Mag nationaal ingevoerd worden vind ik 😉 Dit jaar ben ik ook thuis op m’n verjaardag omdat het op een dinsdag valt.
  Hier gaat alles wel goed. Heb zo’n rustig en chill weekend gehad, heeft deugd gedaan!

  1. Ja hé, ik vind ook dat daar een officiële feestdag van gemaakt mag worden, van verjaardagen. Fijn dat je deugd gehad hebt van je weekend! ^^

 6. Ik had je al gemist, maar daar ben je gelukkig weer. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Zo’n dag verlof is wel een extra cadeau natuurlijk en volgens mij heb je er een fijne dag van gemaakt.

 7. Haha die IKEA-hotdogs zijn zo herkenbaar altijd. En amai, die cake ziet er niet normaal goed uit. Precies echt een toffe verjaardag gehad! 🙂 Gefeliciteerd nog he!

 8. Dat klinkt als een heerlijke verjaardagsweek! Nog gefeliciteerd!
  Ik lees weleens het blog van Sabine, ohmyfoodness.nl, ken je die ook? Staan altijd heerlijke dingen op.
  Fijn dat je weer terug bent. Ik heb je gemist. Ik durfde je niet te mailen omdat ik dacht, daar zit ze vast niet op te wachten.
  Ik ben snot verkouden, maar ik hoop dat dat snel overgaat en de zon deze week lekker gaat schijnen. Mijn laatste weekje verlof! X

  1. Dankjewel Karlijn!
   Ik ontdekte ohmyfoodness pas nadat ik haar boek had gekocht. Wat een ontdekking!
   Jij mag me altijd mailen 🙂 (echt waar)
   Hopelijk snel van je verkoudheid vanaf! Ik wens je nog een paar laatste fijne verlofdagen en erg veel plezier en succes met het werken straks!