Week 11 in 11 foto’s.

Normaal gezien vul ik mijn weekoverzichtjes in als een soort van dagboekje en schrijf ik dus elke dag iets over die dag op. Dat heb ik deze week niet gedaan en het is er aan te zien 😉 Ik kan me echt al bijna niet meer herinneren wat ik maandag allemaal deed maar dat zal zoals gewoonlijk niet veel bijzonders geweest zijn. Het was echt schijtweer deze week en ik had een late shift dus was een paar dagen laat thuis. Anyway, aangezien ik niet veel boeiende dingen te vertellen heb, doe ik maar gewoon een overzichtje met foto’s. 11 foto’s van week 11!

De eerste aardbeien die ik at dit jaar! Ze waren echt gi-gan-tisch! ’t Is denk ik nog geen aardbeienseizoen maar ze waren wel heel lekker!

Onze magnolia staat in bloei!

Als ik ga koken, zijn Archie en Moose altijd van de partij. Van zodra ik de keuken in loop, zijn ze daar. Toen Archie nog alleen was, liep hij altijd te schooien maar sinds Moose er bij is, liggen ze vaak gewoon naar me te kijken.

Ik had deze week twee keer een jurk aan! Ik heb zo lang geen jurkjes gedragen en ik vergeet altijd dat ik een paar heel leuke exemplaren in m’n kast heb hangen. Het gaat altijd in periodes bij mij!

We David installeerde onze vaatwasser in de keuken. Ik ben denk ik altijd iets te optimistisch in die dingen want ik ga er van uit dat het op hooguit een uur of twee wel gefixt is maar er komt toch altijd meer bij kijken: nieuwe leiding leggen voor de aan- en afvoer van het water, stopcontact er bij, kast uitbreken, vaatwasser verhuizen. Dankzij last minute hulp van m’n papa was het op 1 dag gefixt! En we installeerden een nieuwe boiler omdat we al sinds een jaar ofzo geen warm water meer in de keuken hadden. We misten dat niet echt maar nu er weer warm water is, is het toch wel handig!

Deze avond kwam David’s familie eten. Ik maakte mijn groentencurry nog eens maar dan in een giga pot. Het was weer druk in ons huisje maar ik keek er wel naar uit! Rond een uur of 9 ’s avonds zaten we weer met ons tweetjes en aten we een ijsje met chocoladesaus (tweede ijsje van de dag! Oeps 😀 ).

En ook nog zondag maar dan in de namiddag maakten we een lange wandeling en aten we een ijsje. Het was echt heel mooi en super zonnig op weg naar het ijssalon maar toen we terug naar huis gingen, begon het ineens te hagelen. Joy.

Haha dit vind ik echt geweldig! Moose lag zaterdagavond zo in de zetel te knorren. De hondjes mogen eigenlijk niet in de zetel tenzij er een sjeuzeke in ligt (wat ze soms even vergeten natuurlijk want de zetel ligt veel beter dan de mat).

Ik ben echt heel blij met hoe ons huis er nu uit ziet. Of toch onze woonkamer (over de rest zwijg ik maar 😉 ). Ik vind het super gezellig en huiselijk ogen en ik vind ook dat onze planten mooier uit komen nu we de salon van plaats verhuisden. Ik heb mezelf nu alleszins voorgenomen om eens wat vaker stof af te doen want het voelt toch altijd heel fris en fijn en gezellig als alles weer proper is.

Voor de rest was het een bijzondere week en net ook niet. Ik deed naast mijn werk en knuffelen met David en de hondjes niet heel veel boeiende dingen. Maar op het werk zelf had ik deze week twee aparte dagen omdat ik opleiding had. Het voelde fijn om iedereen waarmee ik op mijn werk gestart ben nog eens terug te zien en vooral dan m’n drie vriendinnetjes! En daarnaast zijn twee dagjes uit de routine ook wel weer eens leuk. De week ging ineens super snel voorbij. En daarnaast had ik ook nog een evaluatie op m’n werk en goed niews: ik mag blijven! Haha 😀

Hoe was jouw week?

21 thoughts on “Week 11 in 11 foto’s.

 1. Oh, jullie hebben een magnolia. Die wilde mijn moeke vroeger graag hebben. Ik vind het zelf eigenlijk ook wel geweldig knap, alleen jammer dat je er maar een korte periode volop van kan genieten. Kijken? Archie en Moose zitten waarschijnlijk heel geduldig te wachten tot er iets eetbaars op de grond valt. 🙂 Ondertussen is het hier al ongeveer 3 jaar geleden sinds ik nog eens een jeansbroek droeg. Op een bepaald moment vond ik dat niet comfortabel meer en sindsdien heb ik alleen nog kleedjes en rokken aangehad.
  zwartraafje schreef laatst over Zoekopdrachten #2My Profile

 2. Ik vind de kleine stukjes die ik van jullie huis te zien heb gekregen er heel leuk uit zien! Ben ook zo fan van de magnolia, zo’n geluksmomentje als die weer in bloei staat ieder jaar. Sjeuzeke had ik trouwens echt nog nooit van gehoord haha. Dekentje misschien? Ons hond”je”, mag ook niet altijd op de bank of in bed, alleen als ‘ie het vraagt, maar dat doet ‘ie wel het liefst hoor… Lekker erbij liggen haha.
  Sanne schreef laatst over Mijn miracle morning routine in de maakMy Profile

 3. Wat een mooie kleur van Magniola. Wij hebben een witte (die bijna al zijn bloemen is verloren door die wind :'( ) en een paarse. Ik zie liefst de witte. Maar deze lijken geen zo’n paarse als van ons, is het meer een beetje rood-paars? (of komt dat door die filter? :p )
  Evelyne schreef laatst over Life #29 | Vriendschap, oneindig of niet?My Profile

  1. De blaadjes zijn vooral wit met roze (van licht naar donkerroze) maar ik heb geen verstand van magnolia’s :p

 4. Dat van het optimisme over het instaleren van een vaatwassen etc. heb ik ook altijd. Ik ben zo slecht met zulk soort dingen inschatten.
  Liefs

  1. Haha, join the club! Altijd een beetje frustrerend dat het dan toch langer duurt hé. Maar ik heb geen reden om erover te klagen want ik ben heel blij dat mijn vriend het allemaal zelf kan en wil doen 😀

  1. Je ziet nu alleen maar van die grote in de winkel. Denk dat het komt doordat het nog niet echt aardbeienseizoen is. Maar het smaakt toch altijd vind ik!

 5. Hoera dat ze je langer in dienst blijven. Altijd leuk om nog eens bevestiging te krijgen van je werkgever.
  Ik ben ook altijd verbaasd hoeveel tijd veranderingswerken in beslag nemen. Dat lijkt zo van “we/hij gaan/gaat dat een keer doen” maar uiteindelijk is heel je dag of zelfs meerdere gepasseerd. Werkt wel wat demotiverend vind ik maar het eindresultaat is wel altijd leuk. Wij hebben geen vaatwasser en ik zou niet meteen weten waar we één zouden kunnen plaatsen… Hoe komt het dat jullie er nu pas één hebben?

  1. Wij hebben die vaatwasser gekocht twee jaar geleden hoor maar hij stond in onze berging 🙂 En we moesten daarvoor altijd twee deuren door en in de kou waardoor dat niet echt handig was en we vaak onze vaat lieten staan. Haha :p

Comments are closed.