Vrolijke Kerst!

Zo. ’t Is Kerstavond vanavond. Hoe gek?! Ik heb totaal nog niet het gevoel dat het al zo ver is. Moet zelfs nog nadenken wat ik vanavond ga aandoen! Haha. Ik werk nog tot 17u. Maar daarna ga ik naar mijn vriend om daar Kerstavond te vieren. Cadeautjes uitdelen. En eten! We vieren dit eigenlijk altijd bij hem thuis. We trekken een maand op voorhand ongeveer naampjes en voor die persoon koop je dan een cadeautje. Superleuk! De cadeautjes worden verspreid over de avond uitgepakt. En ondertussen creΓ«ren we een paar foodbaby’s πŸ˜‰ .

Op Kerstmis zelf gaan we bij mijn familie ook lekker eten. Gezellig samen zijn. Dat is eigenlijk altijd bij mijn tante thuis omdat zij het grootste huis heeft. We zijn namelijk met best veel!

En dan op tweede kerstdag gaat het dit jaar wat anders als normaal! Vriendlief en ik vertrekken de zesentwintigste namelijk op mini citytrip naar Amsterdam. YES! Kijk er al heel lang naar uit en ik heb er zo veel zin in! De zevenentwintigste komen we helaas alweer terug in de avond. Ik moet woensdag werken.

Ik wens jullie alleszins ook een super fijne avond. Met jezelf. Of mensen die je lief hebt. G E N I E T ! Van het eten. Cadeautjes. Een leuke film. Het gezelschap. Of je me-time. Kan allemaal.

Hoe vieren jullie Kerst?

12 thoughts on “Vrolijke Kerst!

    1. Wat jammer dat je moet studeren! Ben blij dat ik daar verlost van ben πŸ˜€ veel succes alleszins! Komt helemaal goed πŸ™‚

  1. Heel veel plezier in Amsterdam! En ik wens jou ook een fijne tijd toe samenmet je familie:)

Comments are closed.