Verrassing!

Yes dat lees je goed! In deze crisistijd heb ik goed nieuws: David en ik krijgen een baby! 🙌🏻🤰🏻👶🏻💕

Dat ging nog vrij snel hé? Op 16 januari publiceerde ik toch nog een post over kinderen waarin ik aangaf dat David en ik na alle twijfels -vooral van mijn kant- toch graag een baby wilden. Ik schreef die post al eventjes op voorhand maar toen hij online verscheen, wisten we net één dag dat ik een baby in m’n buik heb.

Ondertussen zijn we een paar maanden verder en zit ik in mijn 14de week (de baby is uitgerekend voor midden september). Ik ben zo zo zo blij dat ik het eindelijk ‘kan’ vertellen. Ik vond het zo lastig om erover te zwijgen, mensen toch. Maar ondertussen zijn de mensen van wie we wilden dat ze het ‘als eerste’ weten op de hoogte en kan ik het nu dus ook wel van de daken schreeuwen. Bij dezen:

WIJ KRIJGEN EEN BABY!

Een klein lijstje met dingen waar ik naar uit kijk:

+ Uiteraard, onze kleine ontmoeten,
+ en babykleertjes shoppen,
+ het geboortekaartje laten maken,
+ de babykamer maken,
+ een dikke buik hebben

Vooral op dat laatste zit ik wel echt een beetje te wachten. Ik ben héél ongeduldig en ik wil gewoon dat mensen het al kunnen zien dat ik zwanger ben maar mijn buik is nog net zo plat als voor de beeb. We hebben dit weekend ook aan onze families het geslacht van de baby bekend gemaakt maar dat hou ik voor jullie nog wat geheim 😁.

Ga ik nu alleen nog maar over baby’s schrijven? Nee, natuurlijk niet. Maar goed ja, aangezien dit wel een gigantisch ding is ga ik er natuurlijk af en toe wel iets over delen hé. Jullie kennen me.

Photo by Sincerely Media on Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

55 thoughts on “Verrassing!

 1. Ik had die vorige post over de baby maken precies helemaal gemist 🙂 🙂 Maar jullie aankondiging kwam voor mij toch niet als een volledige verrassing; ook al ken ik je niet irl, het past wel in het plaatje vind ik precies, allez ik kan het niet uitleggen 🙂 Nogmaals proficiat alleszins!!

 2. Nogmaals proficiat topper! Zo blij voor David en jou! Probeer zoveel mogelijk te genieten van de zwangerschap. Wordt nog zo leuk wanneer je hem/haar voelt stampen. Ik wens je alle geluk toe en dat alles goed mag verlopen! <3 Ben zo benieuwd naar alle verhalen en om de kleine spruit uiteindelijk te zien!

 3. YAY! Nu ook hier te lezen. Super, super, MEGA gefeliciteerd met dit prachtige nieuws. Ik hoop dat je je goed voelt en dat als dit is, zo blijft <3

  Geniet van deze bijzondere periode.
  En ik wilde ook nog even benoemen dat ik je mailtje echt super lief vond <3 Deed me echt goed.
  xxx

 4. Lieve Irene,

  Van harte gefeliciteerd voor jou en David met dit feestelijke nieuws.
  Geniet maar lekker van deze nieuwe fase in jullie leven.

  Groetjes Rianne

 5. O, wat een mooi nieuws, van harte gefeliciteerd, ook voor David natuurlijk! Hoe voel je je? Hopelijk kun je ondanks alles toch genieten van deze bijzondere tijd.

 6. Oh wat leuk! Super dikke proficiat! Ik vroeg het me onlangs nog af toen ik je blog las.
  Geniet van je zwangerschap, het is een intense maat magische periode! ❤️