Unpopular opinions • 1

Een lijstje met unpopular opinions die blijkbaar toch vooral over eten gaan – onbedoeld maar euh ja, it’s me 😉

1. Deze kan ik niet overslaan: ananas op pizza is wel lekker!

2. Basic cake is saai. Zo’n gewone quatre quart? Ja, ik zal dat wel eten maar kom, zo enorm lekker is dat niet he.

3. Om in de cake departement te blijven: biscuit is nog saaier. En merengue is niet lekker.

4. Schoenen dragen in huis is oké.

5. Pindakaas en andere notenpasta’s zijn vies.

6. Ezelsoren plooien in uw boek om uw pagina nog te weten mag. En de rug mag plooien hebben ook. Ik ben waarschijnlijk de enige maar ik vind dat net extra charme hebben als je aan een boek ziet dat het gelezen is.

7. Avocado’s zijn meh.

8. Je moet niet eerst uzelf graag zien voor iemand anders u graag kan zien.

9. The Notebook lijkt mij een stomme film. Ik heb ‘m dan ook nog nooit gezien. Titanic ook.

10. Watermeloen is vies.

11. Fruitsap met vellekes in is lekker. (pulp dus eh)

12. Uw bed opmaken is compleet nutteloos. (Al ga ik mezelf nu wel wat tegenspreken, ik heb dit puntje al maaaanden op deze lijst staan en ik moet zeggen dat ik recent toch fan ben geworden van mijn bed opmaken.)

13. Die feta-tomatenpasta die een tijd terug iedereen uit zijn oven toverde (inclusief ikzelf) is overrated.

14. Je studententijd is niet de beste tijd van je leven. Ik was héél content dat die voorbij was.

15. Van die gezonde dingen (zonder snelle suikers en weetikveelwat) die dan naar cookie dough moeten smaken, das gewoon onzin. Dat smaakt in de verste verte niet naar cookie dough.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

25 thoughts on “Unpopular opinions • 1

 1. Hallelujah, een mede-ezelsoor-plooier! Ik dacht dat ik een uitstervend ras was en er elk moment boekenwurmen met rieken en fakkels voor mijn deur zouden kunnen staan. Ik verlies boekenwijzers ALTIJD, en paginanummers onthouden kan mijn brein niet. Dus jah…
  En nu heb ik zin in cookie dough.

 2. HMMMm… meer watermeloen voor mij. Met feta en munt en zwarte peper. Ideaal voor bij de BBQ! Ik ben het met een heel aantal dingen niet eens, maar over het algemeen zo van die dingen waarvan ik denk dat het niet veel uitmaakt dat we van gedacht verschillen. ALlez ja, ik maak dan ook geen quatre quart dus daar kan ik al niet beledigd zijn 🙂

 3. Super, ik moest regelmatig lachen tijdens het lezen van dit lijstje. Mijn vaste ontbijt zou je sowieso niet willen denk ik want ik eet vrijwel steeds twee sneden grof brood met daartussen pindakaas en een halve banaan. Soms zelfs met wat cacaopoeder over de banaan heen. Zelf vind ik het gelukkig wel heel lekker. Merengue vind ik dan weer alleen maar lekker wanneer het in combinatie is met iets anders. Bijvoorbeeld in een koude chocoladetaart verwerkt of een pavlova met fruit. Zo van die niet hard gebakken merengue (boven op een taart) vind ik dan weer vreselijk.

 4. Hahaha, zo hard gelachen om dit blogje! Ik ben het helemaal eens met het bed opmaken en… die films heb ik ook nooit gezien. Of ooit aan begonnen en niet afgekeken, oeps, haha.

  Ook eens met de gezonde dingen. Gezonde dingen smaken gewoon gezond, dat is niet erg, maar dat ís gewoon zo. Houdt het wel lekker simpel, gezond smaakt gezond, ongezond smaakt ongezond.

 5. Haha ik vind ook echt dat een boek er gelezen mag uitzien!! Ik laat die altijd open liggen en er is altijd wel iemand die daar verontwaardigd op moet reageren. Pindakaas vind ik ook vies.

 6. Haha bij sommige zat ik echt ‘neeeeeeeeeeeee’. Ik ben DOL op watermeloen. Het liefst eet ik er 1 per dag. Omdat dat te gortig is, heb ik mezelf nu op ‘watermeloendieet’ gezet: maximaal een halve per dag 🙂

 7. Schoenen dragen in huis is zeker oké! Mijn mama draagt altijd slippers, maar ik loop liever in mijn schoenen rond in huis. Ik moet dan wel vaker om nieuwe schoenen, maar bon, is voor mij enkel en alleen een goeie reden om nieuwe schoenen te halen, haha.

 8. Haha, heerlijk dit! Toevallig las ik je kop en dacht ik meteen aan eentje van mij: avocado en meloen zijn níet superlekker. Grappig om die ook in jouw lijstje te spotten, want ik heb altijd het idee dat iedereen die twee dingen lekker vindt 😛
  Enne, helemaal mee eens dat je studententijd niet de beste tijd is. Ik ben zoveel blijer met mijn leven nu dan toen.

 9. Oei, ik heb blijkbaar ook een heleboel unpopular opinions, want ik ben het met ongeveer alles eens. Behalve dan schoenen in huis: ik houd van sloffen. Ik heb trouwens niets tegen schoenen in huis (visite: graag zelfs;)), maar vind het zelf niet lekker in mijn eigen huis. Met sloffen durf ik beter met mijn voeten op de bank:). En punt één: Jaaaaaa, ananas op pizza, zeker weten!

 10. Haha, heerlijk artikel! En nee, alsjeblieft geen ananas op mijn pizza. Sowieso vind ik warm fruit tussen m’n avondeten niet fijn! Ezelsoren vind ik eigenlijk ook niet zo erg en ik maak mijn bed noooooit op. Zo’n onzin. Kijk er overdag toch niet naar. Ik vond die pasta wel lekker, maar niet WOWwww-lekker.

 11. Leuk lijstje! We hebben dezelfde mening over eten, heb ik gemerkt. Ezelsoren maken in een boek zou ik dan weer nooit over mijn hart krijgen.En ik heb The Notebook wel gezien, maar je mist absoluut niks. Definitely overrated in my opinion.

 12. Warm fruit is nooit goed. Zelfs niet op pizza . Ik vind het ook leuk als je ziet aan een boek dat die al gelezen is, maar ezelsoren is misschien wat overdreven. Gezonde dingen die beweren dat ze even lekker zijn als de ongezonde variant, het blijkt zelden waar. Leuke post!

 13. Wat een leuk lijstje! Ik dacht eens na wat ik zou kunnen oplijsten, maar ik vrees dat het zodanig controversieel wordt, dat ik beter zwijg, haha. Overigens vond ik mijn studententijd wel de beste tijd van mijn leven, al vermoed ik dat ik een en ander (vooral de minder mooie momenten) vergeten ben of op zijn minst romantiseer.

 14. Haha, veel van wat je schrijft ben ik eigenlijk best wel met je eens en vooral met de ezelsoren en al het geplooi aan je boek: dat hoort er gewoon bij als je leest, vind ik!

 15. Haha ik voel mij altijd twee secondjes geslaagd in het leven als ik mijn bed opmaak, en ik kruip ook graag in een ‘proper’ bed dus dat doe ik wel 😀 En hoera voor plooien in de rug van een boek! Ik vind dat nu niet per se charmant of zo, maar ik haat zo van die boeken die je niet goed kan ‘plooien’ tijdens het lezen. Ik ben ook altijd blij als ik in het midden kom en dat boek eens goed open kan plooien zodat het beter leest haha. Mensen kijken dan soms wel heel vies naar mij! En ja, die feta-tomatenpasta was maar mwah. Ik ga ‘m binnenkort nog wel eens maken met meer ingrediënten en kruidenkaas denk ik!

 16. Zó eens met punt 14, de beste tijd van je leven is als je pas samenwoont, je eerste job hebt en nog geen kinderen :d Verder zou ik niet weten wat feta-tomatenpasta is en van mijn bed opmaken heb ik ook nog nooit gehoord haha!

 17. ZO eens met 12 (en ook met je visie op pindakaas, cake en biscuit)! Maar watermeloen, The Notebook en meringues… Love them all. Bij meringues is de smaak niet per se waanzinnig, maar die crunch… Ik hou gewoon heel erg van knapperige dingen.

 18. Fruitsap met velletjes is het allerbeste mmmm! En ik ben ook niet zo’n fan van de quarter quarts cakes :p geef mij maar marmer of chocolade of met honing of… 😉