Unboxing Valentijnsswap.

Schreef ik twee blogpostst geleden nog een lijstje met tips om je grenzen aan te geven, ga ik er vandaag – geheel vrijwillig – lichtjes over door deze post te schrijven. Ik heb namelijk een mooie griep te pakken. Echt een prachtexemplaar met alles er op en er aan. Ik doe dan ook niet veel meer dan dutjes doen, Netflix opzetten en na tien minuten weer in slaap vallen om dan terug wakker te worden van mijn eigen gesnurk (no kidding. Maar mijn neus zit toe dus het mag 😉 ). Maar ik heb even een beter momentje dus ik verzet bij dezen ook even mijn gedachten.

Anyway, een hele tijd geleden meldde ik me weer aan voor een van Kwantes swaps. Deze keer eentje in het teken van Valentijn. Ik ben wel een beetje fan van al die zeemzoetigheid en roze hartjes, het is altijd leuk om een cadeautje te krijgen en minstens even leuk om een cadeautje te geven. Dus als jij dat ook leuk vindt, kan ik je zeker aanraden om je voor de volgende swap aan te melden! Trouwens, even een klein applausje voor Kwante want wat een zottekeswerk moet het zijn om dit allemaal te regelen?!

Mijn cadeautje.

Ik kreeg zelf mijn cadeautje van Evi. Het fijne aan de swaps is dat je zelf een verlanglijstje kan opstellen dus je krijgt altijd wel iets van op je lijst. Supertof! En aangezien ik aan het ontspullen ben, vind ik het nu wel belangrijk om niet te veel dingen in huis te halen die ik niet nodig heb.

Dit zag ik toen ik de doos open deed. Ik was natuurlijk al meteen in mijn nopjes. Geef mij chocola en snoep en ik ben blij. De chocola bewaar ik voor als ik genezen ben en mijn smaak wat terug heb. Daarnaast kreeg ik ook nog een heleboel lekkere theetjes.

Ik kreeg ook twee super toffe goodies: een notitieboekje en een totebag en natuurlijk het boek van op m’n lijstje: Lazarus van Lars Kepler. Heel blij mee! Het boek gaat samen met de chocola in mijn valiesje voor aan zee.

Wat heb ik gegeven?

Heb ik natuurlijk weer geen foto’s van 😉 maar als je straks even doorklikt, kan je het op haar blog zelf zien. Mijn lootje was namelijk Zwartraafje. Ik was héél blij dat ik voor Liesbet cadeautjes mocht zoeken want ik had voor haar nog wat extra dingetjes liggen (na al het opruimen van een paar weken geleden) en die kon ik op die manier gelijk opsturen. Ik merkte achteraf dat ik een cadeautje vergeten inpakken was. STOM! Maar dat krijgt ze dan een andere keer wel 😉

Ik kan het iedereen aanraden om mee te doen. Natuurlijk voor de cadeautjes, maar ook voor de fijne sfeer in de Facebookgroep. Iedereen is superlief en het is er heel gezellig. Deze swap was iets ‘kleiner’ dan de Secret Santa swap met als enige vereiste: een boek en iets lekkers. Je beslist zelf hoe je het invult maar het moet natuurlijk wel in thema verpakt zijn. Aangezien ik genoeg budget had voor twee boeken van Liesbets lijstje, deed ik dat en stopte ik er minder lekkers in, maar zoals je bij mijn gekregen pakje ziet, kan je ook perfect 1 boek doen en de rest van je budget opmaken aan leuke spulletjes en lekkers.

Zou jij meedoen aan zo’n swap?

10 thoughts on “Unboxing Valentijnsswap.

 1. Ik vond het een super fijn pakket, zowel het nieuwe leesvoer als het knutsemateriaal. Deze middag heb ik nog eens zo’n roos gelukskoekje gegeten. 🙂 Zo leuk dat je zelf ook een toffe verrassing mocht uitpakken. Ondertussen ben ik alweer ingeschreven voor de volgende swap actie. Die swaps hebben echt een verslavend effect en ik voel me er ook gerust bij omdat Kwante alles zo goed opgevolgd en de kans dus heel klein is dat er iets zou mislopen.

  Is die Hands off red velvet chocolade een aanrader? Ik zag hem vorige week in een plaatselijke supermarkt maar heb hem nog niet gekocht.

  1. Oh ja ik vind hem heel lekker maar ik moet zeggen dat mijn smaakpapillen nog niet optimaal werken zo na m’n griepje en mijn huidige verkoudheid maar het kan alleen maar beteren denk ik dan :p er zitten ook zo lekkere stukjes ‘koek’ in denk ik die een beetje zoutig smaken. Ik heb de reep hier nog nergens gezien maar ik zou hem wel zelf ook kopen als ik hem zou tegen komen 🙂
   Ik wou eigenlijk mijn FB account weg doen na deze swap maar ik zit nu toch te twijfelen omdat ik wel graag opnieuw zou meedoen. Haha :p

   1. Ik heb de reep zien liggen bij een Okay-filiaal. Maar tot nu toe alleen bij hen. Misschien dan toch maar eentje aanmaken enkel en alleen voor de swap-acties? Dan verlies je er niet veel tijd aan en hoe je de swaps niet op te geven.
    zwartraafje schreef laatst over Godsgraf – Jay KristoffMy Profile

 2. Tuttut! Toch over je grens gegaan! Echter wel begrijpelijk want ik zou ook geen unboxing kunnen uitstellen!

  Ik krijg door jou pakje nu zo veel zin in die perzikjes ♥ die zijn echt heerlijk!

  Zowel je gegeven pakje als deze zijn heerlijk gevuld!

  Ik hoop dat je het weer een leuke swap vond, wellicht ben je er voor de grote zomer swap weer bij?

  Super bedankt voor je applaus en je deelname ♥

  1. Oh ik zou echt heel graag weer meedoen eigenlijk maar ik wil ik ook heel graag mijn Facebookaccount verwijderen :p dus ik zit nog een beetje met een dilemma 😉

 3. Heel leuk! Ik vind pakketjes krijgen ook echt zo’n happy moment, dus doe ook regelmatig mee met zo’n swap. Ik ga gauw bij jouw Secret Valentine kijken. Je krijgt helaas niet altijd antwoord van degene naar wie jij het verzonden hebt, dat had ik eind vorig jaar met de kerstswap van Ogma. Echt 0.0 reactie. Vond ik toch wel een beetje stom.
  Anja – Minimalist Dutchie schreef laatst over Dit is onze nieuwe, minimalistische keuken | BinnenkijkenMy Profile

  1. Wat Kwante zegt! En ook, het is echt een fijne groep mensen! Iedereen neemt het ook serieus heb ik de indruk dus als je nog eens zoiets wilt doen kan ik je zeker Kwantes swaps aanraden 🙂

Comments are closed.