The randomness of being

Bij Lieze zag ik the randomness of being voorbij komen en aangezien ik zelf fan ben van al eens een vragenlijstje invullen, verblijd ik jullie bij deze met mijn antwoorden op deze – inderdaad ja – random vragen. Ik vul deze vragenlijst in op donderdagavond tijdens mijn ‘lunch’pauze in mijn late shift.

1. Pak het boek dat het dichtste bij je ligt, ga naar pagina 18 en zoek regel 4.

Dat is “Vooraf kijken we naar vrienden en familie die al kinderen hebben en hun ouderschap een bepaalde invulling geven.” uit Mild Ouderschap van Nina Mouton. Ik zit zelf op pagina 79 ondertussen. Het gaat vrij traag vooruit, ondanks de meer dan interessante, vlot geschreven materie. Ik ben tegenwoordig meer into fictie.

2. Strek je linkerarm zo ver uit als je kan. Wat kan je aanraken?

Ik kan mijn laptop, mijn extra scherm, mijn glas water, mijn agenda en pennenzak, mijn brillendoos, mijn telefoon en mijn glas water aanraken. Ik schrijf dit aan mijn werkcomputer tijdens mijn lunchpauze (ja ja ik weet het, ik zit achter mijn scherm tijdens mijn pauze).

3. Wat deed je voor je deze tag begon in te vullen?

Werken en occasioneel eens naar buiten staren en mijn overburen bespioneren.

4. Wat hoor je op het moment?

Het getokkel van mijn toetsenbord, de televisie die heel zacht op de achtergrond aan staat en het gepruttel van de patatjes die op staan.

5. Wanneer ben je voor het laatst buiten geweest? Wat deed je toen?

Deze ochtend toen ik mijn mondmaskertjes ging ophalen en een wandelingetje heb gemaakt met Laura.

6. Heb je gedroomd afgelopen nacht?

Oooh ja, ik heb super vreemd gedroomd maar ik heb m’n droom niet meteen opgeschreven dus ik herinner me er niet zoveel meer van. Er kwamen alleszins tatoeages op mijn benen in voor (met al die dromen over tatoeages zou je denken dat ik geobsedeerd ben maar dat valt mee hoor 😉 ) en gecancelde afspraken.

7. Wanneer heb je voor het laatst gelachen? Waarom?

Vandaag. Ik lach wel elke dag eens denk ik 🙂 De laatste keer dat ik vandaag moest lachen kwam door Mooseje. Hij wil altijd dat je mee gaat spelen wat betekent dat je zijn bal of touw een keer mag weggooien en hij er daarna 652 toertjes mee rond de tuin loopt.

8. Wat hangt er op de muur van de kamer waar je in bent?

Ik zit in de woonkamer aan de eettafel dus er hangen hier 7 dingen aan de muur: een papegaaienposter, een ananasdoek, twee hartjesposter, en drie posters van Lord Of The Rings.

9. Zou je het ooit overwegen te emigreren?

Ja ze. Vroeger dacht ik dat altijd, dat ik ‘later’ naar een warm land zou verhuizen omdat ik altijd zo tegen de winter op zag. Als mijn vriend nu zou zeggen dat hij naar Spanje (ik zeg maar wat) wil verhuizen zou ik eerlijk gezegd niet twijfelen.

10. Door wie ben je voor het laatst gebeld?

Mijn vriend.

11. Laatste keer dat je in een zwembad zwom?

Oh Here Jezus dat is al lang geleden. Ik kan het mij zelfs niet meer herinneren. Waarschijnlijk vorig jaar? Wacht… Was ik vorige zomer op vakantie? Misschien zelfs wel het jaar daarvoor dan. Te lang geleden alleszins. Ik herinner mij dat ik héél vaak gezegd heb dat ik graag eens wou gaan zwemmen en dat het er gewoon nooit van gekomen is.

12. Luister je op het moment naar muziek?

Nee. De televisie staat wel aan.

13. Welke kleur is de vloer van je slaapkamer?

Houtkleur want onze vloer bestaat uit osb platen (net zoals de muren en het plafond).

14. Als je iets kon veranderen aan je huis (ook al is het niet handig of mogelijk), wat zou het dan zijn?

Wat zou ik niet veranderen? Dat klinkt alsof ik heel ontevreden ben maar dat is totaal niet zo. Oké, ik maak een klein lijstje:

 • living aan de kant van de tuin in plaats van de straatkant
 • andere keuken
 • grotere ramen
 • de zolder ingericht, wat betekent: het dak geïsoleerd, een echte vloer, grotere ramen
 • een mooi terras
 • misschien toch een beetje een groter huis? Niet heel veel hé, ’t moet geen villa zijn.
 • andere vloer beneden
 • de veranda weg
 • een andere badkamer

15. Wat is het laatste wat je hebt gekocht?

Ik heb letterlijk twee minuten geleden een zwangerschapsmomjeans gekocht van Missguided nadat Kelly me geïnfluenced heeft.

16. Ooit op een motor gereden?

Nee en ik denk dat ik dat ook nooit ga doen want dat lijkt mij kei en kei eng en ik ben nogal bang om te vallen, ook als ik met de fiets ga en dat gaat dan niet eens zo snel dus, nee.

17. Wat is het verste weg wat je ooit bent geweest?

Euhm… opent Google maps en checkt elk vakantieland … Egypte!

18. Heb je ooit een trofee/beker gewonnen?

Awel ja! Met een kleurwedstrijd in de lagere school (herinner je u dat nog, zo van die kleurwedstrijden waarbij je vogels moest kleuren? Of was dat alleen bij ons?) won ik de tweede prijs en daar kreeg ik een mooie zilveren beker voor.

19. Hoe heette je eerste huisdier?

Oei dat weet ik niet meer. Wij hadden konijntjes vroeger maar die namen herinner ik me niet meer. Ergens daarna kwam er een zwarte vis met van die bolle ogen en die heette Billy Bob.

21. Wat doe je als je je verveelt?

Mij vervelen :p Ik loop dan een beetje doelloos in huis rond, te tobben over het feit dat ik me verveel en – vooral in deze coronatijd – een klein beetje te huilen om het feit dat ik niet gewoon naar de Ikea taart kan gaan eten (in tegenstelling tot de tatoeages mag je gerust zeggen dat ik hierdoor wel redelijk geobsedeerd ben) en dan verval ik meestal wel gewoon in tv kijken of een spelletje spelen op mijn telefoon. Een mens moet wat hé?

22. Wat wilde je vroeger worden?

Juf denk ik.

23. Met welke auto rijd je?

Met die van mijn vriend als hij er niet mee aan het sjeezen is en dat is een Jeep Renegade.

24. Wat voor jobs heb je gehad?

Verkoopster, bankbediende en nu ben ik bemiddelaar (sounds fancy eh?).

25. Hoe ver van je geboorteplaats woon je?

5,4 kilometer.

Heb jij ooit een trofee of beker gewonnen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − 14 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

20 thoughts on “The randomness of being

 1. Goh … Ik heb allerlei zaken gewonnen. Een badpak, videobanden, tickets voor de cinema, een vulpen van Lamy, cd’s, een grote Forever Friends beer, een volledige fantasy boekenreeks, een super lelijke rugzak (ik ging er vanuit dat ik de rugzak zou winnen op de foto bij de winactie maar dat was dus niet het geval), boeken, nog meer boeken, … maar bij mijn weten geen trofee.
  zwartraafje schreef laatst over Normaal was ik deze ochtend naar Londen vertrokken …My Profile

 2. Haha jaaaa wij hadden zeer zekerst kleurwedstrijden. De bib organiseerde er ooit eentje en ik heb die toen gewonnen en toen kreeg ik negen boeken. Voor een seutenkind als ik: best day ever. Ik vermoed wel een beetje gesjoemel aangezien ik elke woensdag minstens een uur in die bib rondhing en vijf boeken uitleende (het maximum, jawel, hehe), vooral ook omdat ik mijn tekening afschuwelijk vond. Een ander kindje uit mijn klas had een eetbare bibliotheek getekend met boeken van kaas en dat was pas cool. Anyways, tot zover deze random anekdote hahaha.
  Lesley schreef laatst over Quarantaine-moodswingsMy Profile

  1. Amai met 9 boeken zou ik ook wel content geweest zijn 😀 En grappig dat dat ander kind een eetbare bib had getekend, maar mss – hoe vet dat er ook uit zag – hebben ze net daarom dat kind niet gekozen want wie wil er nu de bib opeten? Toch?

 3. Nu ben ik wel heel benieuwd naar een foto van de posters die aan je muur hangen! Ik zou het zelf ook helemaal geen probleem vinden om te emigreren, zeker nu ik ontdekt heb tijdens Corona dat ik het best oké vind mensen een langere tijd niet te zien.
  Tamara schreef laatst over Roadtrip naar Schotland in beeldMy Profile

  1. Ik heb er ook geen moeite mee om mensen te missen, zo lang mijn lief er maar bij is is’t goed :p ‘k Zal je wel eens een fotootje sturen 😀

  1. Haha, met sport heb ik ook nooit iets gewonnen :p Alleen mijn zwembrevetten gehaald en zelfs van die van 1000m heb ik geen bewijs omdat die papiertjes op waren :'(