The cure for anything is salt water.

Hey lieve mensen! Ik zit aan zee voor een weekje. In m’n uppie. Dit weekend – tot een uurtje of twee geleden – was David nog bij me, maar aangezien hij gewoon moet werken volgende week, blijf ik hier in m’n eentje. Niet alleen omdat David moet werken hoor, maar ook gewoon omdat ik graag eens even alleen ben. Helaas zit ik nog altijd opgescheept met m’n griepje dus helemaal alleen ben ik niet. Haha. Het gaat gelukkig al veel beter maar alsnog heb ik een beetje een wattenhoofd en wateroogjes. Maar niets wat frisse zeelucht niet kan fixen zeg maar.

We hebben er alleszins echt al een zalig weekend op zitten en ik heb zowaar ook echt genoten. Het weer is prachtig! Niet alleen is het zonnetje bijna het hele weekend aanwezig geweest maar de temperatuur is ook nog eens super aangenaam. Ik heb gisteren gewoon even buiten in m’n boek gelezen en we maakten met Archie een lange wandeling op het strand (en ik kon weer een paar mooie foto’s nemen van m’n twee mannetjes ♡ ). Ik krijg er echt enorm veel zomerzin van en van mij mag het weer nu ook gewoon van hieruit verder positief evolueren. Haha 😀

Ondanks dat ik er echt heel erg veel zin in heb, voelt het ook altijd wat raar om hier alleen te zijn. David en ik doen echt bijna alles samen. Samen boodschappen doen, samen op familiebezoek, samen wandelen, … Maar ik ben zo blij met m’n weekje vakantie! Ik weet ook dat ik het prima naar mijn zin kan hebben alleen dus daar maak ik me geen zorgen om. Ik ben alvast van plan om elke dag een wandelingetje of fietstochtje te maken maar daarnaast vind ik dit ook het uitgelezen moment om eens al mijn blogposts te bekijken en aan te passen. Dan past alles weer wat bij elkaar. En ik ben ook van plan om eens ergens een pannenkoek of ijsje te gaan eten. Liefst een beetje beschut op een terrasje want het weer is echt heerlijk. Oh en misschien maak ik nog weleens een uitstapje met de tram!

Hebben jullie een fijn weekend?

24 thoughts on “The cure for anything is salt water.

 1. Ik blijf het stoer/tof vinden dat je af en toe een weekje alleen aan zee bent 🙂 Je had er wel perfect weer voor, en ik ben het helemaal met je eens. Hier ook al helemaal zomerzin, heerlijk!

 2. Oh heerlijk! Ik ben nu bezig met afstuderen en overweeg ook om gewoon een weekje naar zee te gaan, om daar 100% te focussen op m’n scriptie. Ik hou ook echt van het strand, het geeft zoveel rust en tegelijkertijd altijd heel veel energie en inspiratie. Ik twijfel nu om dat ik het eigenlijk iets te duur vindt, maar als iemand met een appartement aan zee een oppas voor de plantjes of de huisdieren nodig heeft bied ik me aan 😉

  Waar verblijf jij?

  1. Ik krijg er zelf ook altijd enorm veel energie en inspiratie van. Kan het zeker aanraden als je wat wil doorwerken aan je scriptie! Ik heb het geluk dat ik in het huisje van m’n ouders kan logeren. Ik zou het anders ook wat duur vinden als ik iets zou moeten huren.

 3. Ah wat een fijn weekend moeten jullie dan gehad hebben met dit weer <3 En ja, tijd alleen doorbrengen kan écht goed voor je zijn. Althans – voor mij is het dat meestal wel, zeker als ik er zo voor 'kies'. Geniet van je weekje! <3
  Anne schreef laatst over Iemand die ik heb gekendMy Profile

  1. Dankje Anne! Ik krijg er zelf altijd nieuwe energie en inspiratie van dus ik vind het heel fijn om dit zo nu en dan eens te doen 🙂

  1. Ik vind het inderdaad heerlijk! Kan het ook iedereen aanraden om eens wat me-time aan zee door te brengen. Of toch minstens in het zonnetje 🙂

 4. Wat heb je een mooi weekend uitgekozen om naar zee te gaan! Heerlijk in dat zonnetje wandelen met de hond, hè? Ik hou ook echt wel van wat tijd voor mezelf op z’n tijd, dus begrijp het helemaal. Geniet ervan daar!

  1. Thanks Sanne! Echt zalig om met de hond naar het strand te gaan inderdaad. Hij is er zelf ook zo enthousiast om. Haha 😀

 5. Zo heerlijk dat jullie alles samen doen. Maar ik kan begrijpen dat je ook eens geniet van even tijd alleen. Al zou ik er wellicht moeite mee hebben om een hele week alleen te vertoeven. Ik ben het gewoon dat er altijd iemand thuis is en ik kom eigenlijk niet graag alleen thuis en ik ga zeker niet graag slapen als ik alleen thuis ben. Hoe vreemd dit nu ook klinkt.

  1. Oh maar dat laatste heb ik ook hoor 😉 Ik vind het ook altijd een beetje eng maar ik wil mijn weekje weg daar ook niet door laten tegenhouden want overdag heb ik er totaal geen moeite mee om alleen te zijn.

 6. Heel veel plezier! <3 Even me-time met jezelf en gewoon op je eigen ritme leven is wel deugddoend hé. Zoals jij aangeeft doen mijn vriend en ik ook quasi alles samen. Stoort mij totaal niet maar ik kan er wel van genieten om op mijn vrije dag alleen thuis te zijn.
  Vrijdagavond kwam m'n schoonfamilie om m'n vriends verjaardag te vieren. Eerst gegeten en dan nog een gezelschapsspelletje gedaan. Heel gezellig 🙂 Gisteravond ben ik naar een verjaardagsfeestje van een vriendin geweest. Leuk om elkaar terug te zien maar door de muziek en het gebabbel raakte ik wat overprikkeld naar het einde toe… Vandaag was een tamelijk lazy sunday. Mag wel als je vrijdag om 1u en gisteren pas om 2u30 in bed lag…

  1. Oeh amai ja dan zou ik ook een lazy sunday houden hoor 😉 Maar wel leuk dat je het zo gezellig hebt gehad! En merci <3 Komt wel goed denk ik! Ik vind het dus ook net super leuk om alles samen te doen en dat maakt het dan ook des te leuker als je eens even kan genieten van wat tijd alleen 🙂

Comments are closed.