Terugblik • Mijn weekje aan zee

As usual had ik hier weer een mega lange tekst geschreven. Over alleen aan zee zijn. En hoe dat voelde (eng, leuk, spannend, ontspannend). En hoe ik me voelde dat ik het gedaan heb (trots). Maar eigenlijk wil ik gewoon de foto’s delen die ik maakte. Haha. Dus dat ga ik bij deze doen. Zoals je zal zien, (en ziet aan de foto hierboven) heb ik iets met (droge) takjes. Haha.

Zou ik het opnieuw doen? Eerst was ik heel overtuigd van wel. Maar mijn laatste nacht alleen (donderdagnacht) was echt afschuwelijk. Ik kroop in bed rond 23u en ging dan nog een beetje lezen. En jeetje, ik hoorde echt plots een heel harde bonk op het raam beneden. Zo leek het toch. Ik ben zo al een schijtert in alleen slapen. Maar als ik dan zo’n dingen hoor… Ongeveer twintig minuten later hoorde ik een gelijksoortig geluid op een ander raam. En jongens, ik werd echt zo enorm bang. ‘t Wordt wel even persoonlijk hoor hier. Maar ik wil het toch graag delen. Het is niet allemaal regenbogen en glitters. Op de duur lag ik gewoon helemaal verstijfd in bed naar de deur te staren. Ik durfde m’n licht niet meer uit doen. Of bewegen. En toen moest ik huilen. Ik dacht dat ik een hyperventilatie-aanval ging krijgen. Dan moest ik naar beneden om een zakje te halen. En je raadt het al. Ik durfde niet. Gelukkig kon ik mezelf wat kalmeren. Ik heb het nog 2u weten worden. Toen ik ‘s morgens opstond leek alles zo belachelijk. En ik voelde me een mega aansteller. Maar ik was zo blij dat mijn vriend die dag ook zou komen! DUS, zou ik het opnieuw doen? Ik denk van wel. Maar niet meteen 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 thoughts on “Terugblik • Mijn weekje aan zee

 1. Wat een foto’s heb je gemaakt zeg! De natuur is zo mooi. Je bent absoluut geen aansteller hoor. Ik zou ook bang zijn als ik in mijn eentje in een vreemd huis zou zijn, in een andere omgeving. Al helemaal als je ‘s nachts harde geluiden hoor. Gelukkig ben je nog in slaap gekomen daarna. En fijn dat je vriend langs kwam de volgende dag! Sowieso vind ik het knap van je dat je helemaal alleen bent weggeweest!

 2. Ben blij dat je al bij al wel een goede tijd had aan de zee! Is je ook de volle 1000% gegund!
  Wat jammer van die laatste nacht. Maar je hoeft je echt niet zwak te voelen. Iedereen heeft angsten en ook ik (en andere reacties zie ik) slapen niet graag alleen. Als ik alleen slaap terwijl m’n vriend uitgaat bijvoorbeeld ben ik altijd bang dat hem iets zal overkomen

 3. Wat een mooie foto’s! Ik herken me echt in jouw verhaal. Ik heb er ook echt een hekel aan om alleen te zijn en/of te slapen. Aankomende week zijn mijn ouders én mijn vriend op vakantie. No way dat ik hier in mijn eentje ga slapen.. Gelukkig slaap ik bij mijn zus, alleen thuis zijn zou ik zó niet durven..

  1. Wel fijn dat je bij je zus kan slapen! Zou het toch ook wel eng vinden als zowel mijn ouders én mijn vriend weg zouden zijn. Zeker als ze op reis zijn. Dan is het toch niet zo simpel om ze even te contacteren als je je ongerust voelt hé.

 4. Heel erg mooie foto’s! Ze zijn best sereen en geven mij om een of andere reden een redelijk triestig gevoel. Dat komt misschien doordat de zon daar niet aan het schijnen was? Ik weet het niet. Zeelucht vind ik altijd een enorme verademing, denk dat de lucht daar zuiverder is ofzo hihi!

  1. Ja het is inderdaad heel de tijd grijs geweest. Amper een zonnestraaltje gezien. Ik heb dat ook met zeelucht! Kan zo’n deugd doen! 🙂

 5. Mooie fotos! Ik heb dat ook met droge takjes haha. Jij staat er ook leuk op.
  Wat erg zo’n nacht. Ik ben er ook geen held in. Als mijn lief eens weggaat of ergens anders slaapt lig ik ook zo onrustig en soms verstijfd. Stom hè? Maar ik snap je dus. Wat vervelend dat je dan ook hyperventilatie krijgt zeg. Dat heb ik niet. Ik heb ooit wel geleerd als je geen zakje hebt dat je in je handen kan ademen (een kommetje maken). Maar als het hevig is helpt dat niet genoeg waarschijnlijk!

  1. Hihi dankje Sofie! 😀 Eigenlijk super logisch van dat handenkommetje, maar daar zou ik dus totaal niet aan denken hé. Typisch!