Leuke dingen

TAG • Vaker Vrolijk

Romy van Vaker Vrolijk bedacht gewoon zelf een tag. Hoe leuk is dat? Een Vaker Vrolijk Tag dus. Ik ben al best vaak vrolijk. Maar een beetje extra vrolijkheid kan natuurlijk nooit kwaad. Sommige vragen vond ik nog best moeilijk om in te vullen. Maar de leukste was zéker de laatste!

Wat is jouw grootste wens voor over 5 jaar?

Lekker cliché. Mijn allerallergrootste wens voor over vijf jaar is dat ik samen met mijn vriend in een mooi huisje woon en dat we gelukkig zijn. Trouwen mag maar dat hoeft nog niet meteen. En daarna komt mijn eigen webshopje. Al hoop ik dat dus wel voor dat die vijf jaren om zijn bereikt te hebben.

Welke foto maakt jou altijd vrolijk?

Ik kan echt oprecht gelukkig én vrolijk worden van een poezenfoto! Dat helpt gewoon altijd als je je even wat minder voelt.

Kijk dan hoe cuuuuute!

Wat is tot nu toe de beste keuze geweest in je leven?

Ik kan er twee bedenken nu: 1. dat ik mijn vriend, bijna zeven jaar geleden, een smsje heb gestuurd. Hij had mij uitgenodigd op een feest van zijn sportclub. Terwijl wij eigenlijk nog nooit echt tegen elkaar gepraat hadden. Toen ik daar ‘s avonds aan kwam vond ik het wel “grappig”  om hem een smsje te sturen want hij had m’n nummer nog niet – hilarisch natuurlijk 😉 . Nee niet echt. Haha. Maar doordat ik hem smste heb ik wel de hele avond doorgebracht met hem. Super fijn! En 2. dat ik deze blog ben begonnen. Dat is echt de beste beslissing geweest van 2016. Ik had hier echt veel eerder mee moeten beginnen. Ik begrijp ook achteraf niet waarom ik niet eerder ben gestart.

Wat staat er bovenaan je bucket list?

Pf jeetje dit vind ik wel een moeilijke vraag. Er zijn heel veel dingen die ik nog graag wil doen. Een webshop en een winkel. Een reis naar Amerika of Australië. En IJsland. Een citytrip naar Kopenhagen. Vooral reizen dus. En ook wel trouwen. Romantisch hé. Ik wil dat echt heel graag. Oja en een huis kopen natuurlijk. Dat staat dan voorlopig wel bovenaan want dat wil ik eerst!

Wie weet jou altijd op te vrolijken?

Het begint een beetje eentonig te worden denk ik. Mijn lief! Maar natuurlijk ook mijn vriendinnetjes. Al ziet mijn vriend me wel het vaakst op momenten dat ik wat opvrolijking kan gebruiken. Wat ik gewoon wel fijn vind is dat ik tegen m’n vriendinnen eens goed kan zeuren en dat zij dan blijkbaar ook van die dingen meemaken. En uiteindelijk kunnen we er dan gewoon wel om lachen. Dat helpt voor het relativeren wel goed alleszins! En meestal gaan wij samen ook iets lekkers eten. Taart, pizza. Dus ja, dat helpt ook wel 😉

Wat was de laatste keer dat je om jezelf moest lachen?

Ik moet constant om mezelf lachen. Niet dat ik zo’n clown ben. Maar ik doe gewoon wel regelmatig iets waarvan ik denk: “Ojee Irene, goed bezig hoor!”. Als ik met m’n mascara in m’n oog prik. Of struikel over mijn eigen voeten. Of dan moet ik lachen om het feit dat ik moet lachen van een grappige foto.

Laatst maakte ik ook weer iets superstom mee en dan lach ik mezelf heel hard uit. Ik ging samen met m’n ouders naar de bib. Thuis zocht ik al wat boeken op die ik graag wou lenen. Het internet in onze bib is echt super slecht omdat het een soort van bunker is. Ik nam dus een screenshot zodat ik in de bib wist waar ik heen moest. Sta ik in de bib met m’n Iphone in m’n handen, zie ik dat ik per ongeluk m’n belsignaal veranderde tijdens het nemen van de screenshot. Waardoor alles zichtbaar was, behalve natuurlijk de plek waar ik het boek kon vinden. Moest ik alsnog gewoon gaan zoeken. Jongens toch. Dan sla ik mezelf echt voor m’n kop hoor.

Wat is het meest impulsieve dat je ooit hebt gedaan?

Ook mijn blog beginnen denk ik. Het idee zat dan wel al super lang in mijn hoofd maar toen ik er mee begon was dat echt totaal niet doordacht. Ik was op reis, een weekje in Frankrijk. En toen bedacht ik ineens dat ik het maar gewoon ging doen. Ik kocht meteen, daar ter plekke, een domeinnaam aan. Et voila! 😀

Wat is een item waar jij vrolijk van wordt?

Schoenen. Ik kan echt heel erg blij worden van een mooi paar schoenen. Liefst een paar dat een beetje speciaal is. Of een mooi kledingstuk. Of oorbellen. En daarnaast ook wel van boeken. Of mooie kaartjes. En eigenlijk wel van veel dingen. Want ik zei al eens dat ik best wel materialistisch ben. Dus ik heb veel spullen waar ik vrolijk van word.

Op welke eigenschap van jezelf ben je het meest trots?

Moeilijke vraag hoor Romy! Pfoe. Ik ga even denken, – 78512364 uur later – Goh nee, ik vind het echt heel moeilijk. Ik kan plots geen eigenschappen van mezelf meer bedenken. Haha. Oké nee. Ik weet er eentje. Ik ben trots op mijn capaciteit om te zorgen. Dat klinkt misschien raar, maar ik ben echt een zorger. Ik draag graag zorg voor mensen. Ik vind het fijn als mensen bij mij hun hart luchten. Ik vind dat ik ook goed kan luisteren. Of als mensen ziek zijn, dat ik dan echt letterlijk voor hen kan zorgen. 

Welk liedje tovert altijd een glimlach op je gezicht?

Tegenwoordig is dat Shape of you van Ed Sheeran. Ik vind het zo’n vrolijk liedje! Oja en Can’t stop the feeling van Justin Timberlake. Ik las laatst dat dat tot worst song van 2016 werd gekozen. Say what?! Super raar. Ik vind het een heel aanstekelijk liedje.

Foto bovenaan door William Montout via Unsplash

12 gedachten over “TAG • Vaker Vrolijk

  1. Wat een vrolijke dingen allemaal. En jup….schoenen maak je mij ook erg vrolijk mee. Je kat is echt fantastisch met die strik. Ik heb de Vaker Vrolijk Tag ook ingevuld!

  2. Aaah hier word ik gewoon vrolijk van! Wat een super leuke tag van Romy. Ik lach ook altijd om mezelf. Vaak ook als enige haha. Als ik dan op de bank zit met mijn vriend en er gebeurt iets stoms in een film en ik maak een grap dan lig ik dubbel en dan kijkt hij van: waar héb je het over. Dus ja: heel herkenbaar. Super lief ook dat je je vriend overal in noemt. Zooo schattig jullie hihi.

    1. Ja ik ben nu aan het denken of het niet een beetje te veel van het goeie is. Haha. Maar ach, als je verliefd bent 😉 hihi. Dat heb ik dus ook altijd hé. Mijn gevoel voor humor is totaal anders dan vb. dat van mijn ouders. En soms krijg ik dan ook van die vreemde blikken toegeworpen. En dan moet ik nog meer lachen om mezelf.

  3. Wat leuk dat je deze tag ingevuld heb! Mooie antwoorden ook. Leuk dat je zo vaak over je vriend praat en jullie ook plannen hebben om een huis te kopen en te trouwen, super leuk! Wij hebben anderhalf jaar geleden ook een huis gekocht en sinds 2 maanden verloofd. Ik moest hard lachen om die foto van je kat met dat strikje, geweldig! Mij telefoon staat ook vol met gekke en lieve kattenfoto’s, om vrolijk van te worden!

  4. Ik vind het leuk om te lezen dat David in bijna elke vraag ofzo genoemd wordt. Dat is super, dat is liefde he, zo schoon. Haha, die screenshot, nu moet ik ook weer lachen om mezelf. Daarstraks deed ik ook nog zoiets stom: per ongeluk een bouwwerf binnenlopen in plaats van de juiste weg ernaast. Ik liep daar in de modder en vond de werkmannen al raar kijken. Toch leuk als je dan mer jezelf kan lachen he.

  5. Wat een onwijs leuke tag! Ik denk dat ik hem ook een keer ga invullen haha. Mijn motoriek is ook niet helemaal je van het en dat brengt inderdaad vaak grappige momenten met zich mee. Het heeft wel iets vind ik. Wat een onwijs mooie eigenschap!

  6. Wat onwijs leuk dat je de tag hebt ingevuld! Zo leuk om je antwoorden te lezen 🙂 Wat mooi dat je echt een zorger bent en graag aan anderen een luisterend oor biedt. En ik moest wel lachen om je blooper met de screenshot. Dat zou mij ook zo kunnen overkomen 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.