TAART! Mijn blog bestaat een half jaar!

YAY! Vandaag is m’n blogkindje een half jaar oud. Gek hé? Of ja, voor jullie is dat misschien niet gek. Voor mij wel! Ik vind het super bijzonder namelijk. Een jaar geleden had ik me dit nooit kunnen voorstellen. Ik wou wel een blog. Maar dat was iets wat bij willen ging blijven. Dacht ik toen. En nu ben ik blijer dan ooit dat ik er mee begonnen ben. Een half jaar geleden dus. Niet dat ik nu in dat half jaar zo enorm veel bereikt heb met mijn blog. Maar dat is ook echt absoluut niet mijn bedoeling. Ook voor de toekomst niet. Ik wou deze blog beginnen om mijn ei kwijt te kunnen. En dat is tot nu toe al prima gelukt!

Wat heeft dit half jaar mij gebracht?

♥ Veel inzicht in mezelf. In de dingen die ik leuk vind. ♥ Een vrijetijdsbesteding. Een nuttige. Haha. ♥ En een leuke ook natuurlijk! ♥ En een extra hobby: tekenen en handletteren. ♥ Zelfvertrouwen. ♥ Mooie foto’s. ♥  Meer aandacht voor kleine dingen. ♥ Lieve mensen die m’n blog lezen en reacties achterlaten. En me willen zien. ♥ Fijne contacten. ♥ Een leuker leven. ♥ Het gevoel dat ik wel iets kan. ♥ En dat ik ergens echt heel enthousiast om kan zijn. ♥ Dat ik een passie heb gevonden. ♥ Dat ik nu creatiever denk dan er voor. ♥ Veel extra energie.

Bron quote: Pinterest

Een bedankje is wel op z’n plaats.

Mijn blog opstarten was een vrij impulsieve beslissing. Op vakantie kocht ik gewoon meteen een domeinnaam. Dus ik MOEST wel verder gaan. Geen kans meer om terug te krabbelen. Gelukkig. Tussen het aankopen van mijn domeinnaam en het effectief opstarten, zaten wel wat dagen. Dagen die ik doorbracht in Frankrijk. En op het internet. Om op te zoeken hoe je dat nu eigenlijk moest doen. Een blog opstarten. Na een dag of drie had ik het allemaal wel gezien. Ik besloot er gewoon voor te gaan en trok me niets meer aan van alle ‘regeltjes’. Het voelde wat raar want mijn blog was allesbehalve op punt. Zelfs nu verander ik nog regelmatig dingen omdat ik niet helemaal tevreden ben. Ik ben weer keihard aan het uitweiden, maar ik wil dit toch graag delen. Hihi. Zoals ik op verschillende sites las, mocht ik vooral niet verwachten dat ik al veel reactie zou krijgen. Of dat ik zelfs überhaupt reactie zou krijgen. Maar jongens, ik denk dat ik op mijn eerste post al reacties had. Mijn hart maakte echt superveel vreugdedansjes.

En ja goed. Ik kan wel zeggen dat ik het vooral voor mezelf doe (is ook zo!) maar dat jullie mijn schrijfseltjes lezen? En reageren? Dat is echt zo’n fijn gevoel. Dat doet deugd hoor! Want soms schrijf ik dingen waarvan ik denk dat ik de enige ben die er mee zit. En dan ben ik blij als jullie dat ook voelen. Of meemaken. Of ja, toch een paar van jullie. Of dat jullie dan tips hebben. Of een complimentje geven en daardoor m’n zelfvertrouwen wat opvijzelen. Ja, daar krijg ik het echt warm van. Dus bij dezen is dit een kleine boodschap voor jullie:

Wie jarig is…

Trakteert? Haha. Ja dat is zo. Maar. Grote maar. Volgende maand is het ook mijn eigen verjaardag. Dan word ik zesentwintig. Ik zal het maar even niet hebben over wat dat met mij doet. Haha. En omdat ik ook dat heel bijzonder vind (en ik het langs een kant ook gewoon heel leuk vind om te verjaren. En ook eng hoor. Maar vooral leuk) en met jullie wil delen, ga ik een kleine give-away houden. JOEPIEDEPOEPIE! 😀 Haha. Ik heb er alleszins super veel zin in. En als jij dat ook hebt, dan moet je zeker m’n blog in de gaten houden. Wie weet deel je dan wel mee in de feestvreugde!

Oké. Kort samengevat: mijn blog bestaat een half jaar (olé). Ik ben heel gelukkig (keigoed Irene). Ik zie jullie allemaal graag (echt waar). En voor m’n verjaardag binnenkort geef ik cadeautjes weg (feest!).

Foto boven artikel van  S O C I A L . C U T via Unsplash

26 thoughts on “TAART! Mijn blog bestaat een half jaar!

 1. Gefeliciteerd Irene! Ik ben echt heel blij dat je bent gaan bloggen, want ik lees je artikeltjes telkens met heel veel plezier! Geniet van dit perfecte excuus om taart te eten 😉
  Laurine schreef laatst over Lente in aantochtMy Profile

 2. Ik lees je blog al vanaf het allereerste begin (volgens mij had je me toen zelf je eerste fan genoemd ofzo,hihi) en ik kom nog steeds wekelijks een kijkje nemen. Wat een enthousiasme en eerlijkheid straalt je blog uit,heerlijk!Echt goed bezig!Heel terecht dat zoveel mensen ondertussen al een weg naar je blog gevonden hebben!

 3. Gefeliciteerd met je halve blogverjaardag! Superleuk om te horen dat je zo enthousiast wordt van bloggen, het werkt aanstekelijk 🙂 Op naar nog vele mooie jaren!

 4. Hiep hiep hiep! Hoera Lieve Irene dank je voor alle mooie schrijfsels. Het is geweldig dat je ons een kijkje gunt in je leven, je open stelt en persoonlijke verhalen deelt. Wanneer ik bloglovin zie dat er een nieuw blogje is lees ik hem vrijwel meteen. I like you and your blog In je post staat ook: “mensen die reageren en me willen zien”. Dat is héél graag gedaan en wie weet spreken wij ook wel eens af? Veel liefs, Kaylin.

 5. Ahh je schrijft altijd zo leuk Irene. Happy bloganniversary! Wat leuk dat je blog zoveel leuke dingen heeft gebracht. Ik herken vooral ‘het gevoel dat je wel iets kan’ haha. Voor mijn blog had ik ook altijd het idee dat er vrij weinig zinnigs uit mijn vingers kwam. Maar als ik dan een blogje schrijf waarvoor ik foto’s maak, die bewerk en dan veel reacties krijg dan denk ik: YES IK KAN IETS haha. Of klinkt dit heel sneu?! Anyway: geniet van vandaag en geen zorgen 26 is helemaal niet oud!

 6. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik lees je blog al vanaf de eerste blogpost en ik blijf het fijn vinden om je persoonlijke en oh zo herkenbare blogposts te lezen Keep up the good work girl!

 7. Gefeliciteeeeerd! Ik vind het tof om te lezen wat het bloggen jou tot nu toe heeft gebracht. Het is net alsof ik het zelf heb geschreven: ik zie zo veel herkenbare dingen er tussen staan! Ik ken je blog nog niet heel lang, maar lang genoeg om te weten dat ik jouw blog erg leuk vind en dat je het écht goed doet. 😀
  Sandra schreef laatst over Photo Diary #99 | Stemmen, zon & verbeteringMy Profile

 8. Gefeliciteerd met dit jubileum! Zo leuk! Ik vind dat je het echt onwijs leuk doet en lees je blogs altijd met een grote glimlach. Wat fijn dat je blog je zoveel heeft gebracht en dat het zelfs voor meer zelfvertrouwen heeft gezorgd 🙂
  Romy schreef laatst over Echt jezelf zijn, wat betekent dat?My Profile

Comments are closed.