Stel jezelf voor!

Ik vind het helemaal geweldig en tegelijk super crazy dat jullie af en toe hier eens komen piepen om mijn schrijfseltjes te lezen. Echt crazy! Maar ik ben er zo enorm dankbaar voor! Ik vertel hier natuurlijk vrij veel over mezelf dus ik denk dat jullie mij al best goed kennen. En eigenlijk zou ik jullie ook graag wat beter leren kennen. Dus dat gaan we vandaag doen!

Het is jullie beurt! Stel jezelf eens voor! Hieronder wat vraagjes die je mag beantwoorden (mag, hoeft niet):

 ♡♡♡♡♡♡♡

Wat is je naam? ♡ Hoe oud ben je? ♡ Wat studeer je? / Wat doe je voor werk? ♡ Hoe lang volg je me al? ♡ Hoe heb je m’n blog leren kennen? ♡ Waar kan ik je volgen? ♡ Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Als je een blog hebt, laat zeker het linkje achter in het vakje, dan kom ik een kijkje nemen! En aan de mensen die denken dat ik ze wel al ken, doe toch maar mee! 😉

Photo by Caleb Jones on Unsplash

25 thoughts on “Stel jezelf voor!

 1. Hey daar, ik ben Merel. Ik ben net 18 jaar oud (eindelijk) en ga straks Technische Informatica studeren. Ik volg je pas net, je stond tussen mijn aanbevolen op Bloglovin’ geloof ik, dat is hoe ik bij de meeste blogs kom die ik volg. Ik heb weinig vrije tijd, want mijn examen komt straks om de hoek kijken, dus ik ben veel bezig met school. Daarnaast zit ik op volleybal, ga ik naar de sportschool en spreek ik veel af met vrienden en vriendinnen. Op mijn blog schrijf ik over de voorbereidingen voor het uit huis gaan, maar ook over andere dingen die mij bezig houden. Je kunt me volgen op Twitter of Instagram (@merelanneblog), maar op insta ben ik niet zo actief.
  Merel Anne schreef laatst over Sparen voor je uitzetMy Profile

 2. Hi,
  Ik ben Citlali 22 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Ik kom pas net op je blog terecht, maar vind het nu al een heel leuk en mooi plekje op het internet. Ik doe een opleiding in de moleculaire biologie wat een specificatie in de biologie is. Tot nu to vind ik het heel leuk. Verder heb ik veel interesse in minimalisme, veganisme en vooral gelukkig leven. Ik deel mijn gedachten op mijn blog wordsbylali.nl en behalve mijn blog kan je me ook op instagram volgen @letsgoforthegreat In mijn vrije tijd doe ik van alles 🙂
  Citlali schreef laatst over The minimalist wishlist; why it is okay to have a wishlist as a minimalistMy Profile

  1. Welkom! 🙂 en dankje voor je complimentjes! Ik kom meteen ook eens bij jou kijken. Wauw moleculaire biologie klinkt heel moeilijk!

 3. Hallo daar,
  Mijn naam is Melissa en ik ben 22 jaar. 🙂
  Ik studeer voor opvoedster en ik hoop dan ook ooit begeleidster op een internaat te worden.
  Ik volg je nu een aantal maanden en ik lees echt veel interessants.
  Zelf probeer ik men blog ook altijd zo tof mogelijk te maken en de mensen een leuke leeservaring te bieden.
  Ik ben de jouwe tegen gekomen via bloglovin en het zag er meteen heel leuk uit.
  Je schrijft niet alleen heel fijn maar ook je thema’s en indelingen, de manier waarop je je blog ‘versiert’ is echt super!
  Hier en daar breng je me ook al eens op een idee.
  Het zou zelfs leuk zijn als je men blog wilt bekijken en me wat tips kan geven?
  Tot nu toe lok ik wel wat lezers maar ik zou er alles aandoen om met mijn blog nog meer nieuwsgierigheid en interesse te wekken.

  In mijn vrije tijd lees ik graag en ik kan echt ontspannen met een penseel of potlood in de hand.
  Ook kan ik al wel eens van wat avontuur genieten (op stap gaan met vrienden, wat van de wereld zien, eens gaan paintballen of zwemmen…) noem maar op.
  Maar ook een marathon series op een vrije dag met wat lekkers is af en toe aan de orde, gewoon een beetje ‘me-time’. 🙂
  Verder hou ik van kinderen en hun energie.
  Zelf heb ik een heel aantal broertjes en zusjes waar ik graag tijd mee door breng.
  Zo, hopelijk lees je wat interessants.

  Tot gauw hoop ik! 🙂
  Ciaokes!

  1. Hey Melissa, wat een leuke reactie! Fijn dat ik je af en toe kan inspireren. Hihi ^^ Ik kom zeker vandaag eens kijken op je blog!

 4. Hoi hoi! Wat een leuke blok-ontspanning is dit 😀 Ik ben Delphine, 22 lentes jong en sinds enkele tijd studente Grafische en Digitale Media.
  Ik volg je blog sinds september dacht ik, maar vraag me niet hoe ik hier terecht gekomen ben… Ik krijg er wel altijd een positieve-vibe van, dus een welgemeende merci daarvoor!
  Buiten blogs lezen hou ik me bezig met 1001 andere dingen zoals schrijven, tekenen, schilderen, reizen, patisserie, (biologisch) koken en vooral katten/honden filmpjes bekijken (ja ja toch wel).

  1. Leuk dat je iets van je laat horen! 😀 oh jammie, taartjes bakken (en vooral eten). Vroeger deed ik dat vaak maar nu komt het er niet meer van.

 5. Hoi Irene, ik ben Annelies, 24 jaar (quater-life komt eraan Enzo) en ik werk als online marketeer in een webbureau. Ik ben je blog beginnen volgen via Bloglovin denk ik. In mijn vrije tijd kan je me vinden op de dansles, met mijn neus in een boek of voor de tv als het koers is. En achter de laptop om te schrijven natuurlijk, ik blog op Goannelies.wordpress.com.

 6. Hi Irene! Mij ken je wel, maar allez, omdat je het expliciet zegt, doe ik ook wel mee ik ben Talitha, 26 en ik werk als creative copywriter bij een mediabedrijf/reclamebureau. Ik blog op http://talithaheefteenblog.be en doe te weinig moeite voor briljante captions op Instagram @talitha.dhn. Oh en ik ben te volgen via Bloglovin en da’s ook hoe ik je blog heb ontdekt! Ik volgde al een paar mensen en heb toen gekeken wie zij ook volgden. In m’n vrije tijd lees ik, schrijf ik, en kijk ik te veel series.
  Talitha schreef laatst over Keek op de Week #14My Profile

 7. Wat is je naam: Saskia
  Hoe oud ben je: 29 dit jaar 30!

  Wat studeer je? Niks
  Wat doe je voor werk: Ik ben pedagogisch medewerkster bij een kindcentrum. Ik doe naschoolseopvang en peutertjes. Ik werk dus met kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar 5 dagen in de week met heeeeeeel erg veel plezier

  Hoelang volg je me al? Ik denk al een aantal jaren, ben meer een stille lezer. Heb je pasgeleden weer terug gevonden, was je eventjes kwijt hihi
  Hoe heb ik je blog leren kennen? Via een reactie bij een ander of op mijn blog.
  Waar kan ik je volgen? mijn blog: iliveformydreams.com / Social media twitter & Instagram: Sassie__ (2 lage streepjes) en op Pinterest iliveformydream

  Wat doe je het liefste in je vrije tijd? Lezen, thee drinken, bloggen, foto’s maken, knuffelen met de poezen, series/films kijken, skaten & wandelen.

 8. Hiii. Ik ben Inge, 18 jaar oud en zit in mn laatste jaar van de middelbare. Ik volg je nu pas een paar weken, en kwam je tegen via bloglovin’. Ik ben pas net een blog begonnen, maar je kunt me volgen op http://www.dingenvaninge.nl / . Naast bloggen hou ik van tekenen en lezen 🙂
  Inge schreef laatst over BerlijnMy Profile

 9. Hoi Irene, wat fijn dat we ons mogen voorstellen! 🙂 leuk idee, misschien moet ik dat op mijn blog ook eens een keertje doen! Mijn naam is Nele, ik ben 28 jaar. In 2012 studeerde ik af als gespecialiseerd opvoeder-begeleider (Orthopedagogie) en sindsdien werk ik dus als opvoedster bij volwassen personen met een mentale handicap en bijkomende gedragsstoornissen. Ik denk dat ik je nu een aantal maanden volg, 3-4, of misschien al iets langer. Ik kwam op je blog terecht via een andere blog, maar ik weet niet meer precies de welke (ik denk Vaker Vrolijk van Romy hierboven 😉 ) Mij kan je volgen op m’n blog Pizza Party Friday Night 😉 en… ik m’n vrije tijd, kijk ik graag Netflix, spreek ik af met vriendinnen en blog ik 🙂 oh ja, en tijd voor het vriendje is er ook nog af en toe 😀 x

 10. Hoi! Wat een leuk idee 🙂 Ik ben Sofie, ik ben nu nog steeds 35 (in februari 36). Ik werk in de literaire sector als administratief bediende. Ik volg je blog nog niet zo lang en ik leerde die via een andere blog kennen maar mijn geheugen laat me in de steek. In mijn vrije tijd lees ik vooral en ga ik veel wandelen met mijn windhondjes. <3 Voor de rest spreek ik vaak af met vrienden. Ik hou ook van snailmail maar daar heb ik de laatste tijd helaas te weinig tijd voor :'(
  Mijn blog is http://loesjezaakjes.wordpress.com

 11. Leuk idee! Hoi, Irene. Ik ben Laurine een vrolijk meisje van zeventien met een doel voor ogen. Ik droom van mijn dromen waar te maken en op mijn blog deel ik mijn tips om een productief en positief leven te leiden. Ik houd van schrijven, lezen, dansen, chocolade, zeilen en reizen. Ik volg je blog al een hele lange tijd en ik ben niet meer helemaal zeker hoe ik je blog ooit gevonden heb, maar ik geloof dat het via een reactie op een andere blog was. Hoe dan ook sindsdien lees ik regelmatig een stukje uit jouw leven. 🙂 Liefs!
  Laurine schreef laatst over 7 Simpele tips voor meer concentratieMy Profile

 12. Ik ben Evelyne, binnen exact 48 dagen word ik 33 ( 😀 ), ik werk als logistiek/onderhoud in een rusthuis, volg je bij mijn weten al zo lang je blog is opgestart (denk ik). Ik weet alleen niet meer hoe het komt dat ik op je blog terecht gekomen ben *oeps*. Je kan mij op 2 blogs volgen nl: http://evelynevergote.be & http://acupofstoriessite.wordpress.com. De laatste run ik met m’n bff Bea 🙂 In mijn vrije tijd hou ik van bloggen/blogs lezen, fotograferen en tv-kijken.
  Evelyne schreef laatst over Mijn leven zoals het is #57 | Mijn oma en haar dementieMy Profile

 13. Wat leuk! Zo leer ik ook andere blogs kennen. Ik ben Madelon en ik ben 22 jaar. Ik studeer nu Religiewetenschappen maar heb hiervoor de opleiding Cultuurwetenschappen afgerond aan de uni. Ik heb daarnaast ook een marketing-achtig bijbaantje op de uni 🙂 Ik weet niet eens meer hoelang ik je volg, al een tijdje denk ik? Ik kwam je een keer tegen in een reactie op een andere blog geloof ik, en ik vond jouw blog zo mooi en leuk dat ik ben blijven hangen haha. In mijn vrije tijd lees ik het liefst boeken of ga ik stukjes lopen (niet hardlopen, dat is me iets te enthousiast haha). En je kunt mij volgen op mijn blog, Instagram en zo maar door.

 14. Hey Irene. Ik denk dat je mij al een beetje kent maar herhaling kan nooit kwaad. Ik ben Kaylin, word 24 jaar en ben verpleegkundige. Ik volg je zéker al een jaar. Via een link van Melle (Thank god it’s monday) over jullie meeting kwam ik bij jou terecht. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken en blogs, schrijf ik brieven en ga ik regelmatig naar de bowling.

 15. Oh, zo leuk! Ik ben Sam (of da’s toch hoe jullie mij kennen ;-)), ik ben 23 en heb taal-en letterkunde en bedrijfscommunicatie gestudeerd. Ik werk nu als communicatiemedewerker, maar word binnenkort redactrice bij een mediabedrijf! Ik blog nog maar vijf maanden en volg je volgens mij al wel vier maanden of zo. Ik leerde je blog kennen via een reactie op een andere blog, denk ik. Je kan me volgen op mijn blog, Instagram, Pinterest en Bloglovin’ (maar doe je volgens mij al wel overal, haha). In mijn vrije tijd lees en schrijf ik, volg ik veel te veel tv-series dan goed voor mij is, ga ik vaak iets drinken of op gaan eten en hoelahoep ik (om dat voorlaatste te compenseren, hehe!).
  Sam – singlereadytomingleblog schreef laatst over Nightmare knight strikes againMy Profile

  1. HA zalig! Ik heb hier ook een hoepel staan! Ooit vrij frequent gedaan maar de laatste tijd staat hij mooi te wezen in de gang 😉

 16. Ik ben Senna, 20 jaar en studeer Kunst&Techniek. Ik ben ooit via een andere blog hier terecht gekomen en volg je nu al een tijdje (geen idee hoe lang eigenlijk). In mijn vrije tijd maak ik graag foto’s (die ik dan op mijn blog zet: http://www.sennacamara.blogspot.nl), basketbal ik en kijk ik (te veel) series 🙂

 17. Wat leuk zo’n voorstel rondje.
  Ik ben Deborah Hamar. 36 jaar oud. Ik werk op kantoor als coördinator bij een examenbureau. Daarnaast freelance (sport)fotograaf. Dat laatste met name in de weekenden. Ik volg je nu een aantal maanden. Ik weet alleen niet meer precies hoe ik hier terecht ben gekomen. Waarschijnlijk heb jij ergens een reactie achtergelaten bij een van de bloggers die ik volg en heeft dat mijn aandacht getrokken. Je kunt mij volgen via mijn eigen blog, zie link. 🙂
  Deborah schreef laatst over I want to believe…My Profile

 18. Leuk! Ik ben Michelle, 29 jaar en werk als apothekersassistent bij een huisartsenpraktijk. Ik volg je inmiddels een driekwart jaar denk ik en heb je blog leren kennen via een reactie bij een ander blog. In mijn vrije tijd schrijf ik op mijn eigen blog (www.abouthimandher.nl), lees ik ontzettend graag, ga ik graag leuke dingen doen met mijn gezin en/of vrienden en kijk ik graag een serie.
  Michelle schreef laatst over Mijn meest bizarre reis: MarrakechMy Profile

 19. Ik ben Annelies, 34 jaar en ben adviseur voor startende ondernemers. Ik blog sinds 3 jaar op http://www.levelieze.com
  Ik volg je blog nu een aantal maanden en denk dat ik hier ben terecht gekomen via een reactie of vermelding op een andere blog. Ik lees in ieder geval graag mee.

 20. Wat een leuk idee, zo’n voorstelrondje! Ik ben Romy, 24 jaar en werk als communicatieadviseur bij een kredietverstrekker. Ik volg je volgens mij al meer dan een jaar inmiddels en ben ooit via een reactie van jou op mijn blog terechtgekomen op jouw blog 🙂 Je kunt mij volgen via http://www.vakervrolijk.nl. Naast bloggen, vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te fotograferen, kaarten te maken en met vriendinnen thee te drinken en honderduit te kletsen.
  Romy schreef laatst over Geloven in jezelf | Jij kunt het wél!My Profile

 21. Ik ben Shirley (28). Ik werk als webredacteur bij een tijdschrift en in mijn vrije tijd schrijf ik gewoon verder op Shirley.digital. Ik reis graag, hoewel dat meestal van/naar mijn werk is en tussen Nederland en België (voor de liefde), maar ik probeer ook genoeg weekendjes weg te plannen en toerist in eigen land(en) te spelen. Ik ken jouw blog denk ik via een reactie op een andere blog 🙂
  Shirley schreef laatst over 6 dingen die iets minder goed gingen in 2017My Profile

Comments are closed.