Soort van shoplogje.

Binnenkort komt er een nieuwe update online van mijn 2019 fashion challenge maar zoals jullie in deze post kunnen zien gaat die niet zo heel goed 😉 Ik kocht in juli namelijk wel een paar dingen. Kleding maar ook wat andere dingetjes waar ik héél blij mee ben!

Sodastream.

Ik weet niet hoe lang ik hier al om zeur maar we hebben eindelijk een Sodastream gekocht! Bye plastic limonadeflessen. Nu drink ik zelf niet super veel limonade, eerder sporadisch zelfs maar David kan redelijk wat wegwerken 😉 Sowieso ook handig voor bruiswater! Ik kocht er gelijk ook drie flessen bij maar die passen niet op het apparaat. Super stom en ik baalde er van (kan ze denk ik ook niet meer ruilen omdat het karton al kapot is en ik in één fles al water had gedaan). Als iemand ze wil overnemen? :p We kochten gelijk in de Ikea ook van die vlierbloesemsiroop want dat vind ik echt super lekker om limonade mee te maken.

Jumpsuit en jeans van Monki.

Monki is mijn favoriete winkel denk ik en het waren solden dus ik kon het niet laten om een paar dingen te bestellen waaronder mijn favoriete coltruitje met andere kleurtjes en deze geweldige jumpsuit en jeans.

Tapijt en posters van Ikea.

We hebben onze salon en de eetplaats opnieuw van plaats gewisseld en het tapijt dat in de salon lag ligt nu onder onze eettafel dus kochten we een nieuw, iets kleiner exemplaar voor in de salon. Er zit een soort van zilverachtig plastic ‘draad’ doorheen gevlochten wat het net wat meer speciaal maakt.

Nieuwe portemonnee + geheugenkaartje + smartphonehoesje.

Een tijdje geleden kreeg ik van smartphonehoesjes.nl een toffe goodiebag met daarin een paar items waaronder een portemonnee van Fabienne Chapot (ik ben fan!), een powerbank, zo’n popsocketding voor achterop m’n telefoon, een telefoonhoudertje voor in de auto en het telefoonhoesje dat ik op mijn verjaardagswishlist zette. Het aanbod voor mijn telefoon valt overal nogal tegen maar hier hebben ze wel een paar toffe hoesjes! Ook als je een Huawei P20 Lite (2019) hoesje wil kan je een paar toffe exemplaren vinden. Daarnaast hebben ze dus een heel gamma aan telefoon accessoires zoals bijvoorbeeld zo’n AUX kabeltje voor in je auto. Super handig want wij hebben geen cd speler in de auto dus de enige manier om eigen muziek te luisteren is via zo’n kabeltje of een usb-stick. Als laatste zocht ik ook nog een geheugenkaart uit zodat ik mijn digitale camera weer wat vaker kan gebruiken. Ik wil het ding graag onder de knie krijgen.

Tweedehands bordjes en een boek.

Ik ging naar de kringloop op zoek naar een vintage tijdschriftenbak maar vond bordjes en kopjes en een boek, haha. Ik gebruik die kleine bordjes graag om onder bloempotjes te zetten en ik was van plan om twee van mijn pileababy’s in de kopjes te planten.

Soundbar.

Dit is denk ik mijn meest favoriete aankoop: een soundbar voor de televisie maar ik kan via bluetooth ook mijn telefoon aansluiten en dus lekker veel muziek (met goede kwaliteit!) luisteren. Ik zit echt weer in zo’n fase dat ik elk uur van de dag muziek moet horen en dit ding is super handig en hij kan lekker luid, haha 😀 In de praktijk kweel ik nu vooral mee met de soundtrack van Aladdin 😉

Zonnebril.

Ik kocht een nieuwe zonnebril! Moose had mijn vorige fijne zonnebril stuk gebeten. Ik heb wel een paar prulzonnebrillen maar erg veel doen die niet dus ik kocht deze van Polaroid aan -50% volgens mij bij Hans Anders. Vroeger droeg ik nooit zonnebrillen omdat ik vond dat ik daar niet mee stond (I know, belachelijk) maar nu vind ik het net een broodnodig accessoire en deze ziet er nog echt leuk uit op mijn hoofd, vind ik dan 🙂

19 Comments

 1. Leen 20 augustus 2019

  Die tasjes in onderbordjes zijn superleuk! Wel een tip bij je plantjes; ze in een potje met gaten onderin zetten, dan kan het water weg. Er zijn maar heel weinig planten die tegen natte voetjes kunnen.
  Zo’n soundbar lijkt me superinteressant; ben nog op zoek naar een goed geluidssysteem voor ons toekomstig huis want ik speel nu wel eens spotify via onze tv af maar is toch niet je dat zo met ’t scherm dat dan moet opstaan en het geluid is ook maar mwaaa.
  Leen schreef laatst over Gouden randjes #27My Profile

  Beantwoorden
  • Irene 21 augustus 2019

   Ik heb een paar potjes zonder gaten onderin maar ik gooi daar dan een goeie laag steentjes in. Geen idee of dat oké is maar voorlopig overleven ze toch. Ik gebruikte altijd de boxjes bij onze computer maar dat leek ook nergens naar, dat geluid. Dit vind ik wel echt een uitkomst!

   Beantwoorden
 2. Sammie 12 augustus 2019

  Leuke aankopen allemaal! Die jumpsuit is erg leuk! Staat ook leuk! Wij hebben ook een soundbar bij de tv, maakt films kijken een stuk leuker 🙂
  Sammie schreef laatst over Casa dei Nonni, Pisa & een schitterende oude brug.My Profile

  Beantwoorden
 3. Ines 6 augustus 2019

  Wij gaan denk ik binnenkort ook een sodastream komen, zeg wel stom van die flessen he! En voor de rest die jumpsuit van de monki staat je goed zeg!!!

  Beantwoorden
  • Irene 7 augustus 2019

   Ja echt super stom! Ik baalde er echt heel hard van. Maar we gebruiken ze nu dan maar gewoon om al water in koud te zetten of bruiswater / limonade in over te gieten :p

   Beantwoorden
 4. Kaylin 5 augustus 2019

  Wij hebben ook een soundbar voor de tv en heb dat nog geen moment beklaagd. Echt een meerwaarde hé 😉
  Een goed gevuld shoplogje maar het lijken allemaal wel producten die hun nut zullen bewijzen.
  Ik hou ook enorm van de kringloopwinkel. We hebben zo goed als altijd wel iets mee. Vorige week kochten we drie puzzels en twee boeken voor €1,85!

  Beantwoorden
  • Irene 7 augustus 2019

   Amai dat is echt geen geld! De boeken bij ons zijn nog €1, wat ik soms nog prijzig vind als je ziet hoe ze er uit zien.

   Beantwoorden
 5. evelien 5 augustus 2019

  Wat een leuke aankopen allemaal! Het kleed van Ikea is echt gaaf!
  En kringloop shoppen is altijd zo fijn.. 🙂
  Liefs,
  Evelien
  evelien schreef laatst over Uitzet shoppen | Griekenland shoplog!My Profile

  Beantwoorden
 6. Hermien - KouweKleren 4 augustus 2019

  Ah, je bordjes en kopjes zijn echt geweldig. Topvondst!

  Beantwoorden
 7. Stella 4 augustus 2019

  Ik. ben. ver-liefd. op hoe die broek en de jumpsuit je staan – echt ontzettend leuk! En hoe fotowaardig is dat hout op die twee foto’s?! Is dat in jullie huisje? Misschien heb je daar al heel vaak over verteld en is het helemaal langs me heengegaan, maar ik vind het HEEEL tof. Je kringloopvondstjes zijn ook heeeel cute. Ik kan echt niet wachten tot ik ook echt mijn eigen huisje heb (ipv mijn studentenkamertje waar ik weinig nieuws meer kwijt kan, hihi) en ik de kringloopwinkels af kan gaan voor dit soort leuke frutsels. Liefs!

  Beantwoorden
 8. Claire 4 augustus 2019

  Ohhh wat een super leuke aankopen! Ik word er helemaal hebberig van haha. Ik hou ook echt van de Monki, heb daar laatst ook twee dingen vandaan gehaald. Voor mijn eigen veiligheid kijk ik maar niet bij hun webshop haha. Enne die zonnebril staat je zo tof! Ik haal ook altijd goedkope brillen omdat ik het mezelf niet vind staan (nog steeds niet eigenlijk haha)
  Claire schreef laatst over Vegetarische knakworst van Unox | FoodreviewMy Profile

  Beantwoorden
 9. Dionne 4 augustus 2019

  Leuk artikel met mooie spullen. Die FC portemonnee is erg tof!

  Beantwoorden
 10. Marjoleine 4 augustus 2019

  Wat een leuke aankopen! Ik heb die goodiebag toen ook gehad en vooral de powerbank gebruik ik heeel graag. Ben ook heel benieuwd hoe de sodastream bevalt!
  Marjoleine schreef laatst over Ik had vliegtuig hoofdpijn | “Mijn hoofd klapt uit elkaar”My Profile

  Beantwoorden
 11. Hello Boontje 4 augustus 2019

  Ja de muziek van Aladdin staat hier nu ook constant op en die portemonee is super mooi. Ook m’n favoriete merk tegenwoordig 🙂 Groetjes

  Beantwoorden
 12. Audrey 4 augustus 2019

  Toffe aankopen heb je gedaan! Vooral de portemonnee en je zonnebril vind ik tof. Zo’n SodaStream is wel handig als je veel koolzuurhoudende dranken drinkt, maar als er hier 5 flessen frisdrank per jaar op gaan, dan is het veel. En bruisend water vind ik sowieso echt supervies, haha.
  Audrey schreef laatst over Gelezen: Harry Potter #4: Harry Potter en de VuurbekerMy Profile

  Beantwoorden
 13. Annelies 4 augustus 2019

  Wat gek dat die flessen niet op je Soda Stream passen, je zou toch denken dat die universeel zijn. Ik heb al lang eentje en ben er nog altijd heel blij mee, veel minder afval!
  Annelies schreef laatst over Lieze checkt in #152My Profile

  Beantwoorden
 14. Darina 4 augustus 2019

  Hele mooie aankoopjes. Wat een leuk idee om je pileababy’s in die mooie kopjes te doen! En de bril staat je heel mooi.
  Darina schreef laatst over Terugblik | 3 Zomerse dagen in Parijs #2My Profile

  Beantwoorden
 15. Romy 4 augustus 2019

  Superleuke aankopen heb je gedaan! Wat zijn al die bordjes en kopjes schattig. En leuk idee om daar stekjes in te planten. Dat ga ik onthouden voor mijn eigen pileababy’s, waar ik nog wat mee moet doen 😉 Ik vind je jumpsuit ook echt geweldig trouwens. Zo lekker fleurig!
  Romy schreef laatst over Beginnen met vegetarisch eten | Mijn 7 tips als vegetariër!My Profile

  Beantwoorden
 16. Naomi 4 augustus 2019

  Ik kan me voorstellen dat je heel blij bent met deze aankopen. En wat zijn die kopjes en de bordjes ontzettend schattig!
  Naomi schreef laatst over Boekenpraat: De stille patiënt (Alex Michaelides)My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.