Shop my closet.

Hey mensen! Ik hoop dat jullie een fijne zondag hebben! Ik post even een klein berichtje tussendoor om te melden dat jullie vanaf nu een nieuwe pagina kunnen terugvinden op mijn blog waar jullie mijn spulletjes kunnen shoppen. Woehoew!

Dit is nog niet alles! Ik voeg geleidelijk aan meer dingen toe. Binnenkort plan ik nog een opruimsessie van mijn kledingkast en juweeltjes dus kom hier af en toe eens piepen 😉

Als je iets wil hebben, mail me op [email protected]

13 thoughts on “Shop my closet.

  1. Amai jij hebt veel schoenen als dat al alleen de schoenen zijn die je wegdoet (dus je hebt er nog over). Zoveel heb ik er absoluut niet. ‘k heb duidelijk geen shoppinggen.
    Goofball schreef laatst over In shockMy Profile

  2. hihi ik heb het gevonden (de link werkte naar tweedehands niet maar via je menu wel) en ik zag veel leuks dat ik zou kopen, maar ik heb met mijzelf afgesproken om eventjes te sparen. Als de dingen die ik wil er binnenkort nog zijn, dan misschien mag het wel van mijzelf 😀

    1. Haha ja had het foute linkje gebruikt. Ben al veel schoenen kwijt! Handig want ik probeer ook wat te sparen 😀

  3. Sommige schoenen (vooral sneakers) vind ik zoooo leuk. Jammer dat ik maar maatje 36 heb 🙁 Vind je prijzen allezins wel democratisch en niet te hoog. Succes met de verkoop!

  4. Wat een goed idee dit! Het is dat ik van mezelf eventjes niks ‘mag’ kopen dat ik niet nodig heb, maar ik ga natuurlijk alsnog een kijkje nemen (: Liefs! #hoeravoortweedehands

Comments are closed.