Resultaten van de enquête.

Iets later dan voorzien aangezien David en ik tot 10.30u ofzo in bed bleven en laat ontbeten en dan nog naar het tuincentrum gingen en online 4 mooie planten bestelden en ja, nu zit ik dus aan deze post en het is al half vier. Time flies when you stay in bed too long. Ofzoiets. Maar vandaag is het dus tijd om de resultaten van mijn enquête te delen! Olé! Ik weet, as we speak, nog niet zo goed hoe ik het precies ga aanpakken, maar ik denk dat ik gewoon alle vragen hier eens ga overlopen. Ter info: 22 mensen vulden mijn vragen in.

Wat is je geslacht?

Geen verrassingen hier! Alle lezers die de vragenlijst invulden, zijn vrouwtjes! Nu weet ik wel dat mijn papa hier ook meeleest maar voor de rest denk ik niet dat er mannen zijn die hier op bezoek komen.

Waar woon je?

Ik ben vrij verbaasd dat toch de helft van de mensen Belgisch is! Ik dacht dat ik hier vooral Nederlandse vrouwen over de vloer kreeg. Maar dat er ook zoveel Belgjes meelezen vind ik eigenlijk wel leuk!

Hoe vaak bezoek je mijn blog?

De meeste van jullie komen toch meerdere keren per week langs! LEUK! En bijna 28% komt zelfs dagelijks. Het zal ook wel meespelen dat ik nu dagelijks post natuurlijk.

Heb je zelf ook een blog?

Ook dit resultaat is niet echt een verrassing. Het blogwereldje is toch nog een soort van wereld apart hé. Toen ik zelf ongeveer zeventien jaar was, had ik uiteraard nog geen blog, en las ik ook geen blogs. De enige die ik heel sporadisch eens opende was de blog van Cynthia, toen misslipgloss. Ik ga er ook van uit dat veel bloggers gewoon zelf ook veel blogs lezen. Maar ik vind het wel leuk dat er toch ongeveer 1/4de van mijn lezers geen blog hebben. Ben eigenlijk heel benieuwd wie jullie allemaal zijn! 😀

Mijn blog is heel persoonlijk. Wat vind je daar van?

Eigenlijk is die hele enquête gewoon één grote streel voor mijn ego want jullie zijn allemaal super lief! Ik zal hieronder een paar van de mooiste reacties zetten.

Ik vind het zelf fijn en ook wel belangrijk dat wie ik ben doorschemert (beetje een understatement denk ik) in wat ik schrijf. Ook al schrijf ik vooral voor mezelf, ik vind het toch echt wel heel fijn dat jullie het ook leuk vinden om te lezen. Persoonlijk lees ik ook héél graag persoonlijke blogs. Daarmee bedoel ik dan niet dat die persoon alleen maar over haar of zijn eigen leven moet schrijven, maar gewoon dat je doorheen de tekst een beetje een beeld krijgt van wie iemand is.

Op welke vlakken kan mijn blog verbeteren?
Kan je je vorige antwoord verduidelijken?

Ik gaf jullie een paar opties maar jullie mochten zelf ook dingen aangeven. Het grootste verbeterpunt is foto’s. Niet dat mijn foto’s qua kwaliteit beter moeten (al zat dat er ook wel bij) maar vooral dat ik meer foto’s mag delen. Nu vind ik zelf ook wel dat ik de voorbije weken niet heel veel foto’s hier gedeeld heb, maar ik maak er werk van! Kwaliteit zal zo blijven aangezien ik met mijn Iphone fotografeer en er eigenlijk ook niet bijster veel van ken om echt actief aan de kwaliteit te werken.

Iemand zei ook dat er wat meer diepgang mag in m’n stukjes. Ik denk dat ik wat beter moet plannen wat ik wanneer post, zodat er niet te veel luchtige dingen (zoals tags enzo) na elkaar komen.

Verder gaven een paar mensen aan dat het lettertype nog een beetje groter mocht en dit heb ik een tijdje geleden ook aangepast, nadat ik stiekem al eens tussen de reacties neusde. Hihi. Dus laat me gerust weten of het op deze manier beter is!

Als laatste gaf iemand ook aan dat ze mijn rubriekje met 1000 vragen aan mezelf niet boeiend vindt en dat nooit leest. Ik had zelf al gemerkt dat daar ook weinig respons op komt en ik heb me al afgevraagd of ik er niet mee moet ophouden. Maar ik kan het mentaal niet aan om die 1000 vragen niet af te maken. Haha. Dus ik ga maar gewoon door denk ik. Of ik doe het niet meer elke week maar gewoon sporadisch een keer een paar vragen. Wat denken jullie?

Waarom lees je mijn blog graag?

❤ ❤ ❤

Mis je iets op mijn blog?

De meesten missen niets. Joepie! En een paar mensen zouden graag wat tips lezen in verband met boeken, series of films. Daar ga ik ook mee aan de slag! Ik ben gewoon niet zo’n heel snelle lezer meer doordat ik ook vaak blogs lees en het boeken lezen er dan een beetje bij in schiet. Oeps. Maar ik ben er mee bezig 😉

Welk cijfer zou je mijn blog geven?

Mijn blog krijgt van jullie gemiddeld een 8,23 op 10. Haha. Dat heb ik dus heel serieus uitgerekend met m’n rekenmachine hé. Ben ik heel blij mee want dat heb ik vroeger op school nooit gehaald 😉

Wil je nog iets anders aan me zeggen?

Veel hartjes, veel mensen die zeggen dat ik zo moet blijven doorgaan en iemand die zei dat ik naast mijn blog ook een lief persoon ben en daar kreeg ik wel kiekenbish van (kippenvel dus).

Zoals ik al zei: een grote egostreel dus, wat eigenlijk niet de bedoeling was. Of ja, ik had gewoon niet echt gedacht dat iedereen zo lief zou zijn en dat komt ook heel verkeerd over, alsof ik denk dat jullie allemaal niet lief zijn. Niet de bedoeling, maar jullie snappen me wel zeker?

Anyway, ik ben jullie allemaal (zowel de mensen die de vragen beantwoordden als de rest) heel dankbaar dat jullie er zijn en reageren en meelezen en lief voor me zijn en me steunen. Ik kan niet half uitleggen hoeveel het voor me betekent. Dus ja, bedankt voor alles en ook voor de tips want daar ga ik mee aan de slag!

6 thoughts on “Resultaten van de enquête.

  1. Fijne reacties, en altijd leuk om aan de slag te kunnen met tips van lezers. Ga zo door, ik kom hier graag 🙂

  2. Leuk dat er zoveel mensen de enquete hebben ingevuld, ik vind het altijd leuk om te zien waar mensen allemaal vandaan komen 🙂 En inderdaad, dat blog wereldje is toch een wereld apart en de meeste lezers hebben zelf ook een blog, dat idee heb ik ook altijd. Vooral de mensen die reageren 🙂
    sammie schreef laatst over Sunshine Blogger Award, vragen en antwoorden.My Profile

  3. Met heel veel plezier ingevuld. Je verdient het om een hart onder de riem te krijgen.

Comments are closed.