Recap: Herfstbucketlist

Mijn god, morgen is de herfst gedaan en ik was gralijk vergeten dat ik een bucketlist had gemaakt. Typisch. Maar oké, aangezien ik het niet zo heb voor losse eindjes, toch een recap!

1. Werther’s Original appeltaart bakken.

Ja hallo, dat ik deze niet gedaan heb! Erg! Ik ga hem denk ik alsnog in de Kerstvakantie maken want ik ben nog altijd gek op caramel en appels en appeltaart dus dat kan niet misgaan. En ik ben volgende week toch thuis dus dat moet gewoon goed komen.

2. Elke maand minimum twee boswandelingen maken.

Volgens mij zit ik daar wel aan. In november gingen we natuurlijk naar de Ardennen maar we bezochten ook een paar keer het bos in onze buurt. Alleen deze maand heb ik nog geen boswandelingetje gemaakt maar dat compenseert met de meer dan twee wandelingen in de andere maanden 😉

3. Leren borduren.

Check! Aleja, ik moet wel nog veel leren maar ik heb de basics onder knie.

4. Kafka op het strand van Haruki Murakami uitlezen.

Hm deze heb ik niet uitgelezen. Geen boek voor mij. Next!

5. De gang + slaapkamertje verven en inrichten.

HAHA oké, dacht ik serieus dat ik deze dingen die jaar af ging krijgen. Jezusmina. Oké, er zijn wel stappen genomen. De elektriciteitskabels in de gang zijn klaar. David gaat hem binnenkort zelf pleisteren en dan is het kamertje aan de buurt. En daarna kan ik pas verven. Maar on the bright side, onze lampen hangen al omhoog!

6. Mijn haar laten knippen.

Oké, deze kan ik ook afvinken! Ik liet m’n haar wat korter knippen en ik ging voor een froe maar na een week schoof ik dat ding al naar de zijkant :p haha. Ik heb een wat vettere t-zone en als er iets is wat ik haar bij mezelf is het vet haar. Nu twijfel ik wel altijd of ik mijn haar die lengte wil houden of het toch wil laten groeien. En of ik niet tóch nog eens een froeke moet proberen want het stond wel leuk eigenlijk. Dilemma’s!

7. Wandelschoenen kopen.

Done! Ik kocht een nieuw paar wandelschoenen in de Decathlon. Van de mannenafdeling. Geen idee waarom maar de vrouwenschoenen waren echt heel saai en best wel lelijke kleuren. Ze kostten echt geen geld en ze zitten heel fijn dus ik ben blij!

8. Een ribfluwelen broek kopen.

Deze kan ik ook schrappen! Blij blij blij! 😀 Op mijn volgende bucketlist komt er een flared jeans.

9. Een pompoen uithollen.

Dit heb ik niet gedaan en wij hebben nochtans echt een enorme pompoen in huis.

10. Een nachtje op hotel.

Jaa dit is ook gelukt! Was héél leuk om zo eens een nacht ergens anders te slapen. Een soort van mini vakantietje eigenlijk! Heel fijn. We hebben nog een bon liggen om zoiets te doen dus daar kijk ik ook al naar uit.


Wel, dit is nog beter gegaan dan verwacht eigenlijk! Het scheelt dat er ook wat dingen op stonden die ik sowieso van plan was om te doen 😉 Dat is de truc mensen!

11 thoughts on “Recap: Herfstbucketlist

  1. Ik ga ze ooit eens delen! 😀 Maar ik ben er vrij perfectionistisch in en ik wil graag dat alles er mooi uit ziet en soms is het naar mijn mening nog niet mooi genoeg. Maar in het nieuwe jaar ga ik wel een artikeltje maken met m’n werkjes! Het zijn er nog niet veel hoor trouwens 😉

 1. Heel leuk allemaal! Je hebt inderdaad veel bereikt voor een bucketlist die je even was vergeten, hahah 😉 Ik wil binnenkort ook weer naar de kapper. Denk dat dat alleen pas in het nieuwe jaar gaat gebeuren.

  En wat heb je weer leuke sneeuw op je blog! Vorig jaar had je toch ook zoiets? 🙂 Maakt het echt feestelijker en winterser.

  Liefs,

  Marloes
  Mevrouw Marloes schreef laatst over Verhuizen doe je zo!My Profile

 2. Wat een leuke dingen allemaal!
  De ribbroek is echt super pretty, en wat een mooie kleur!!
  En een heerlijke appeltaart kan nu ook prima. Jum!
  Ik wens je hele fijne en gezellige feestdagen. <3
  Liefs!
  Evelien

 3. Ik heb toevallig ook een flared jeans gekocht deze week! Ben er mega mega blij mee. Die rib broek staat je echt mega leuk trouwens, vind die kleur echt bij je passen. Ben heel benieuwd hoe de taart wordt; hij klinkt HEEL lekker. Ik had een lijstje gemaakt genaamd ‘things to do in december’, en ik heb 6 van de 10 dingen gedaan. Toch ook best een goede score en ik heb zelfs nog een paar dagen te gaan, hihi. Volgende keer ga ik er (hoop ik) ook een blogje aan wijden. Liefs en fijne feestdagen alvast <3

  1. Jaaa ik zag je broek op Insta! Ik wil ook graag zo’n jeans! Vind het zo leuk staan. Leuk dat je zelf ook wat dingen van je lijstje kunt schrappen 🙂 Voelt goed hé! En zeker als het dan allemaal leuke dingen zijn. Veel plezier nog en ik wens je ook héél feestdagen!

Comments are closed.