Over mij

Joeee! Hallo daar! Dit ben ik, Irene. Ik ben een 90’s kid – van ’t begin van de jaren 90 dus dat maakt mij bijna 30 holyfuckingshitballs – en op de foto hierboven zie je me op mijn all time favoriete plek. De zetel. Dat klopt. Ik ben een huismus. Ik heb 48 planten (heb ze niet allemaal geteld maar zeker wel in de 40), 2 honden en een vriend en ik kan in’t echte leven eindeloos uitweiden over de meest dwaze dingen.

Ik hou van muziek (kan geen dag zonder), lezen, tekenen, schrijven, avondwandelingetjes, Billie Eilish en Lana Del Rey, roze en glitters, kleding, taartjes en eigenlijk zo goed als alles waar je best niet te veel van eet behalve baklava (brr), de zon, kerstlampjes, vintage spul, bakken, frisse winterlucht, het bos, de geur van zonnecrème en het gevoel van mijn vingers op een toetsenbord, om wat random dingen te zeggen.

Waarom heb ik een blog? Gewoon, daarom 😉

Anyway, dit is dus mijn plekje. Ik kan niet beloven dat alles even boeiend is maar zoek dat vooral zelf uit. Zorg goed voor jezelf en laat eens iets van je horen, vind ik leuk!