Over mij

He daar! Welkom op mijn plekje op tinternet gelijk we zeggen. Ik ben voor altijd 29 (niet echt natuurlijk maar ik doe alsof), sinds kort ook voor altijd mama en sinds lang en hoplijk ook voor altijd vriendin / partner / bijna vrouw van mijn vriend / partner / bijna man.

Ik schrijf hier over mijn micro-avonturen, dingen die ik zie, lees, bak, eet, in elkaar flans. Over mijn diepste zielenroerselen en de onnozelheid die mij bezig houdt. Een tripje door mijn leven en hoofd. Een beetje zoals op reis gaan eigenlijk maar dan gewoon vanuit uwe zetel. (maar zo boeiend is het nu ook weer niet ze)

Hier nog een paar uiterst interessante feitjes:
Ik hou van de zon maar wel vooral vanuit de schaduw.
Ik lees veel. Elke dag toch wel. Vooral in bed maar ook in de zetel of buiten als’t mooi weer is – in de schaduw dus.
Ik ben een introvert. Maar echt echt introvert.
Ik eet iets te graag taart, pannenkoeken, frietjes (ik praat ook veel over frietjes, dat zal je nog wel merken), donuts, … eigenlijk alles waar je dus best niet te veel van eet, behalve baklava, dat vind ik enorm vies.
Ik heb een zwak voor kitsch en vintage.
Ik hou van de geur van zonnecrème en bos – niet per se samen – en het geluid van de wind en de zee en de regen op dakramen of veranda’s.
Ik hou tegelijk niet van verandering en ook weer heel erg. Het hangt er allemaal van af wat er precies verandert.
Ik ben extra gevoelig, zowel voor prikkels als qua emoties.

Als je mij vraagt wat nu precies de reden is dat ik blog kan ik alleen maar antwoorden: omdat ik het keitof vind. Ik hoop dat jij het hier ook een beetje leuk vindt. Als je iets wil zeggen of vragen: [email protected] 🙂