Over mij

Ik in een notendop
(niet dat ik in een notendop pas maar je snapt het)


Mijn naam is Irene en ik ben 31 jaar geleden geboren (amai, gek!).
♡ Ik deel hier mijn micro-avonturen, dingen die ik zie, lees, bak, in elkaar flans, eet (zoals chipskes en frietkotfriet – al heb ik daar eigenlijk nog nooit over geschreven, misschien een idee!), mijn diepste zielenroerselen en de onnozelheid die mij bezig houdt sinds 2016.
♡ Ik trouwde in 2021 met het lief dat dus eigenlijk mijn man is maar die ik gewoon het lief blijf noemen.
♡ In 2020 werd onze – uiteraard – geweldige, prachtige zoon D geboren.
♡ Ik lees elke dag. Als ik niet lees is er iets goed mis. Ik hou me vooral bij fictie op mijn e-reader. Als ik al eens een fysiek boek koop is het waarschijnlijk een ‘zelfhulpboek’ dat ik dan toevoeg aan mijn verzameling boeken-die-ik-waarschijnlijk-niet-ga-lezen. (in Japan heet dat tsundoku)
♡ Ik ben die gekke vrouw die je op een random maandag dansjes ziet doen in de woonkamer.
♡ Ik hou van kleurtjes en van wat verandering op zijn tijd en van vrolijkheid want het leven is te kort om het bij twijfel niet te doen.
♡ Ik hou van vintage en kitsch, zowel in kleding als interieur. Grote kans dat ik het favoriete bloemenbloesje van je oma in mijn kast heb hangen.
Ik ben extra gevoelig en heb vooral nood aan qualitytime met mezelf om de wereld weer aan te kunnen. Of toch op z’n minst mijn huishouden.
Een week niet gebakken is een week niet geleefd.
Een week zonder frietjes is een week niet geleefd.

Als je mij vraagt wat nu precies de reden is dat ik blog kan ik alleen maar antwoorden: omdat ik het keitof vind. Ik hoop dat jij het hier ook een beetje leuk vindt. Als je iets wil zeggen of vragen: hallodaar@tussenmarsenjupiter.be 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One thought on “Over mij