Op mijn leeslijst deze maand.

Een tijdje geleden schreef ik een post met boeken die ik graag nog wil lezen. ‘Helaas’ waren dat voor het grootste deel boeken die ik via Kobo Plus kon lezen maar ik heb m’n abonnement een tijdje opgezegd. Ik heb hier zelf nog veel fysieke boeken die maar niet uit geraken en daarbij wou ik ook graag wat vaker naar de bib. Om dan ook nog elke maand bijna €10 te betalen voor e-boeken die ik misschien toch niet ga lezen, dat was me wat te zottekes.

Ik ging vorige week naar de bib en leende vijf boeken:

* Babe, you got this – Martje Haverkamp en Emilie Sobels
* Normale mensen – Sally Rooney
* De geniale vriendin – Elena Ferrante
* Een huis in Frankrijk – Eva De Wit
* Ijstweeling – S.K. Tremayne

Aangezien ik nu ook ben gestopt met 40 dagen bloggen, kan ik ’s avonds weer meer tijd in de zetel doorbrengen met een boek in plaats van aan m’n computer. Geen idee of ik ze allemaal uit zal krijgen, maar we gaan het zien!

12 Comments

 1. Giovanna Jansen 17 april 2019

  Babe, You got this en de Geniale vriendin heb ik ook gelezen. Mooie boeken.
  Een huis in Frankrijk wil ook nog eens lezen.
  Giovanna Jansen schreef laatst over 9 Must sees in LondonMy Profile

  Beantwoorden
 2. Saskia 16 april 2019

  de Ijstweeling wil ik ook nog lezen. Nu bezig in de nieuwe van Fitzek, ben m’n leesflow met alles wat er nu speelt een beetje kwijt geraakt… Maar wil zeker weer even gaan lezen deze week, want het is zo fijn<3
  Saskia schreef laatst over Bewust bezig zijn met selfcareMy Profile

  Beantwoorden
 3. Flavie 12 april 2019

  Naar de bib gaan vind ik superleuk om te doen… een maandelijks uitstapje 🙂

  Beantwoorden
 4. Annelies 11 april 2019

  Oeh, naar normale mensen ben ik ook benieuwd door alle lof.
  Annelies schreef laatst over 8 willekeurige feitjes over mijMy Profile

  Beantwoorden
 5. Ilona Wielinga 11 april 2019

  Erg mooie foto en leuk om te lezen. Ik ben zelf echt dol op thrillers, en dan bij voorkeur van James Patterson, Karin Slaughter of Robin Cook. Het lezen gaat momenteel niet heel makkelijk, maar ik vind het heerlijk af en toe een stukje te lezen.
  Ilona Wielinga schreef laatst over Rondstruinen door Londen | OutfitMy Profile

  Beantwoorden
 6. Romy 11 april 2019

  Wat een prachtige foto alleen al! En zo te zien heb je heel wat toffe boeken te lezen de komende tijd. Naar Babe you got this ben ik ook wel benieuwd. Sowieso moet ik weer eens gaan lezen als ik straks verhuisd ben. Aan boeken die staan te popelen om gelezen te worden geen gebrek in mijn boekenkast 😉
  Romy schreef laatst over Blij Lijstje #8 | Warm welkom, kleurrijk kantoor & nieuwe bank!My Profile

  Beantwoorden
 7. Johanne 10 april 2019

  Fijn zeg, veel leesplezier! Ik heb geen van allen gelezen, maar ze klinken allemaal eigenlijk interessant!

  Ik zou ook graag meer naar de bibliotheek willen, maar de selectie Engelse boeken is er vaak zo karig…
  Johanne schreef laatst over 10 dingen die mijn maand nóg beter maakten | Comeback MarchMy Profile

  Beantwoorden
 8. Nikita 10 april 2019

  Veel plezier! Ik lees geen e-books. Ik ben een diehard boekenwurm die graag het fysieke exemplaar in handen heeft. Ook al betekent dat dat ik dan soms een boek van 800 pagina’s meesleur. Wat nu het geval is trouwens, ik ben in een serie bezig en deel 2 en 3 hebben meer dan 600 pagina’s. Ik ben bijna klaar met deel 2. Maar de bibliotheek is gewoon fijn! Ik ben altijd blij als ik er ben geweest. Al dat nieuwe leesvoer! Zalig! Vroeger brak ik records met lezen en las ik het ene boek na het andere. Mijn concentratie is daar helaas nu niet meer goed genoeg voor, en ik mis dat wel.
  Nikita schreef laatst over 1000 vragen aan jezelf | 1My Profile

  Beantwoorden
 9. Darina 10 april 2019

  Veel leesplezier. Een huis in Frankrijk heb ik gelezen, was een goed boek!
  Darina schreef laatst over Het symbool van Nice: de blauwe stoeltjesMy Profile

  Beantwoorden
 10. Geke 10 april 2019

  Ik ben ook fan van de bib maar raak er te weinig. Misschien als de drukke tuinwerkperiode achter de rug is.

  ‘De geniale vriendin’ hebben ze een tijd terug op Canvas uitgezonden als serie (of toch het eerste deel/seizoen). Moest er even inkomen maar erna vond ik het wel goed.
  Geke schreef laatst over Day Zero Project #6 – 36. Drie nieuwe ‘groene’ stappen bedenken en uitvoerenMy Profile

  Beantwoorden
 11. Wendy 10 april 2019

  Ik ben heel benieuwd naar die bovenste twee boeken: “Babe, you got this!” en “Normale mensen”. Veel plezier in de zetel!
  Wendy schreef laatst over 19 redenen waarom in je eentje reizen zo tof isMy Profile

  Beantwoorden
 12. Villasappho 10 april 2019

  Mooie foto plaats je erbij. Ik ben geen fan van digitaal lezen en ga dus ook graag naar de bieb. Zo’n stapel leesvoer voelt gewoon goed aan. Veel leesplezier!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.