Op mijn leeslijst deze maand.

Een tijdje geleden schreef ik een post met boeken die ik graag nog wil lezen. ‘Helaas’ waren dat voor het grootste deel boeken die ik via Kobo Plus kon lezen maar ik heb m’n abonnement een tijdje opgezegd. Ik heb hier zelf nog veel fysieke boeken die maar niet uit geraken en daarbij wou ik ook graag wat vaker naar de bib. Om dan ook nog elke maand bijna €10 te betalen voor e-boeken die ik misschien toch niet ga lezen, dat was me wat te zottekes.

Ik ging vorige week naar de bib en leende vijf boeken:

* Babe, you got this – Martje Haverkamp en Emilie Sobels
* Normale mensen – Sally Rooney
* De geniale vriendin – Elena Ferrante
* Een huis in Frankrijk – Eva De Wit
* Ijstweeling – S.K. Tremayne

Aangezien ik nu ook ben gestopt met 40 dagen bloggen, kan ik ’s avonds weer meer tijd in de zetel doorbrengen met een boek in plaats van aan m’n computer. Geen idee of ik ze allemaal uit zal krijgen, maar we gaan het zien!

12 thoughts on “Op mijn leeslijst deze maand.

  1. de Ijstweeling wil ik ook nog lezen. Nu bezig in de nieuwe van Fitzek, ben m’n leesflow met alles wat er nu speelt een beetje kwijt geraakt… Maar wil zeker weer even gaan lezen deze week, want het is zo fijn<3
    Saskia schreef laatst over Bewust bezig zijn met selfcareMy Profile

  2. Erg mooie foto en leuk om te lezen. Ik ben zelf echt dol op thrillers, en dan bij voorkeur van James Patterson, Karin Slaughter of Robin Cook. Het lezen gaat momenteel niet heel makkelijk, maar ik vind het heerlijk af en toe een stukje te lezen.
    Ilona Wielinga schreef laatst over Rondstruinen door Londen | OutfitMy Profile

  3. Veel plezier! Ik lees geen e-books. Ik ben een diehard boekenwurm die graag het fysieke exemplaar in handen heeft. Ook al betekent dat dat ik dan soms een boek van 800 pagina’s meesleur. Wat nu het geval is trouwens, ik ben in een serie bezig en deel 2 en 3 hebben meer dan 600 pagina’s. Ik ben bijna klaar met deel 2. Maar de bibliotheek is gewoon fijn! Ik ben altijd blij als ik er ben geweest. Al dat nieuwe leesvoer! Zalig! Vroeger brak ik records met lezen en las ik het ene boek na het andere. Mijn concentratie is daar helaas nu niet meer goed genoeg voor, en ik mis dat wel.
    Nikita schreef laatst over 1000 vragen aan jezelf | 1My Profile

  4. Mooie foto plaats je erbij. Ik ben geen fan van digitaal lezen en ga dus ook graag naar de bieb. Zo’n stapel leesvoer voelt gewoon goed aan. Veel leesplezier!

Comments are closed.