Onze nieuwe bureau’ruimte’.

Een van de dingen die ik per se in ons huis wou hebben, was een bureau. Handig voor het bloggen, maar ook voor het brieven schrijven en gewoon af en toe computeren. Daarbij heb ik echt een hele hoop knutselspulletjes en die wou ik op die manier een leuk plekje geven in ons huis. We maakten eerst een bureautje in het stuk tussen onze keuken en de veranda maar dat bleek toch niet zo fijn te zijn. Ik zit namelijk heel graag gewoon in de woonkamer en ik voelde me altijd afgezonderd als ik aan ons bureau zat. Na een tijd verhuisde de grote bureau naar onze slaapkamer en verhuisde mijn klein Ikea bureautje van onder het stof naar beneden de woonkamer. Dat werkte al die tijd héél fijn, maar toen kochten we een vaste computer en werd dat bureautje toch net iets te klein.

Dus zo geschiedde. Vorige week dinsdag (terwijl ik mijn wenkbrauwhorror beleefde) bokste David in een uurtje of twee ons nieuwe bureau in elkaar. En het is zoooo leuk! Ik was echt helemaal in m’n nopjes en kon amper wachten om er aan te zitten en het wat ‘in te richten’.

Sorry voor de slechte kwaliteit van sommige foto’s trouwens! Ik nam een paar van de foto’s met David’s telefoon en die camera trekt niet zo scherp 🙂

Zoals je ziet, bestaat onze bureau uit twee delen: een schap over de hele breedte van de muur en een bureautafel die iets lager komt dan het schap. Er zit zo’n 10 cm verschil in. Dat wilden we zo, maar het moest ook zo om praktische redenen. Nu hebben we extra ruimte om ons scherm te plaatsen waardoor we het bureau zelf vrij hebben. Toch wel handig aangezien zoiets snel vol ligt eens je bezig bent 😉 Ik merkte met ons vorige bureautje ook dat ik graag al eens naar voor leun waardoor ik met mijn neus meteen op het scherm zat en bij dit bureau is dat niet meer het geval doordat het scherm iets verder weg staat. En daarbij hebben we hier ook een chauffage hangen waar we rekening mee moesten houden.

Aangezien ons bureau nu ook iets verder (dieper) in de ruimte komt dan ons kleine Ikeastuk, werd het wat krap met een van onze rieten stoelen, dus die verplaatsten we ook gelijk. Vind het super leuk staan zo en gezellig om te lezen daar. Verder vulde ik ons schap op met plantjes en m’n stiften en een kader met een quote uit de nieuwste Flow <3

Alsof ik daarmee nog niet genoeg verwend was, kreeg ik van hoesjesdirect.nl (een website waar ze verschillende dingen hebben die met je telefoon te maken hebben, zoals telefoonhoesjes , bijvoorbeeld Iphone 8 hoesjes, maar ook oplaadstations, kabels, houdertjes voor op je fiets, autoladers, powerbanks, …) een oplaadstation voor m’n Iphone en een standaard waarop ik mijn Iphone of tablet kan zetten als ik aan het bloggen ben. Echt jongens, wat een uitvindingen! Ik ben hier zo blij mee! Een draadloze oplader lijkt me ook nog wel wat voor bijvoorbeeld in de slaapkamer aangezien ik vaak mijn oplader beneden vergeet in m’n handtas. Haha. Alleszins heb ik nu mijn gsm altijd dicht bij mij tijdens het computeren, ofwel in de oplader, ofwel in de standaard dus ik kan hem altijd snel gebruiken. Ik vind het vooral handig om hem rechtop te hebben omdat ik op die manier, tijdens het bloggen bijvoorbeeld, ook snel nog foto’s kan bewerken of dingen bekijken.

‘k Weet niet hoe het met jullie zit, maar van zo’n dingen word ik dus echt intens blij hé. Ik heb zin om allemaal nieuwe plantjes te kopen en leuke potjes er bij te zoeken. Haha. Het enige wat nog zal veranderen is dat David onder de bureautafel een soort van houder gaat maken voor de computer zelf zodat het ding niet meer ‘in de weg’ staat. Of ja, in het zicht. Want al die kabels, daar krijg ik nog een klein beetje kriebels van. Haha 😀

 

22 Comments

 1. Sammie 1 augustus 2018

  Ziet er ontzettend leuk uit en dat deel met al die plantjes vind ik ook tof! Super gezellig zo! Ik heb mijn eigen ‘kamerje’ met bureau etc maar vind het soms ook gezelliger om gewoon met de laptop op schoot op de bank in de woonkamer te gaan zitten.


 2. Mei Qi 27 juli 2018

  Aah je muur is zo leuk!! En die standaard lijkt me heel handig!


 3. Laurine 27 juli 2018

  Wat ziet her leuk uit! Echt heel slim bedacht en tof gedaan! Fijn dat je nu een leuke plek hebt om te werken, want dat werkt toch altijd motiverend! 🙂


  • Irene 27 juli 2018

   Ja inderdaad! Het gaat ineens allemaal veel vlotter dan voorheen! 😀


 4. Femke 26 juli 2018

  Ah ik vind dit er echt geweldig uitzien zeg! I’m loving it! Kan je het ook niet bij mij komen maken 😉 De Flow poster maakt het ook nog beter <3


  • Irene 27 juli 2018

   Haha ik zal David even vragen of hij dat ziet zitten :p


 5. Kaylin 25 juli 2018

  Heel mooi gedaan. Kan geloven dat je er graag zult zijn.
  Wij hebben ook een aparte bureauruimte voor de vaste pc. En één van de oude zetels komt ook daar zodat ik daar dan kan zitten met de laptop.


  • Irene 27 juli 2018

   Oh zalig! Blijft toch ook fijn hé, met de laptop in de zetel zitten ^^


 6. Vera 25 juli 2018

  Ziet er echt heel leuk uit!!


 7. Joni 25 juli 2018

  Oh zo’n standaard lijkt me wel handig, mijn phone slingert altijd wat rond op mijn bureau…
  Leuk plekje! 🙂


  • Irene 27 juli 2018

   Merci! 🙂


 8. Leuk gedaan! En chapeau voor de lief 🙂


 9. Evelyne 25 juli 2018

  Heel leuk plekje! Het komt precies uit een boekje, hihi. Echt gezellig! En wat een tof idee om er een tafel onder te zetten. Wij hebben voor de vaste pc zo’n bureau in 1 stuk en je klavier komt op een schap die je in en uit moet schuiven. Praktisch ook, maar ik zit er niet graag. Geef mij maar mijn laptop en de zetel 😉


  • Irene 27 juli 2018

   Zo’n tafel hadden wij vroeger thuis ook maar ik zat toen ook al liever met mijn laptop in de zetel. Ik vind dat nu ook nog altijd leuk, maar zo aan de pc zitten vind ik nu ook wel écht fijn!


 10. ’t ziet er echt heel mooi en gezellig uit! 🙂 Wat knap dat David dat allemaal zelf kan! 🙂 En, de smartphonehouders lijken mij ook echt heel handig!!


  • Irene 27 juli 2018

   Ja echt een chanceke, zo’n handig lief! 😀


 11. Zalig, jullie hebben denk ik echt een tof huis! Ik ga dit weekend ook eens wat planten inslaan voor op mijn appartement (die ik daarna vakkundig ga laten sterven, maar worth a shot, hehe!)


  • Irene 27 juli 2018

   Haha :p poor things! 😉 Als hier een plant dood gaat, verwijder ik die voor iemand het doorheeft en zetten we een nieuwe :p valt niet op!


 12. Darina 25 juli 2018

  Wat een geweldig plekje! Kan me voorstellen dat je hier heel fijn kunt werken.


 13. Karin 25 juli 2018

  Leuk! Maar ook gezellig 🙂 Hebben jullie een lichtstraat in het dak? Ziet er fantastisch uit!


  • Irene 27 juli 2018

   We hebben inderdaad een lichtstraat in het dak! ^^ maar enkel het stukje aan de bureau. Wel zalig want met dit weer zijn de rolluiken in de woonkamer toe en is het hier toch fijn licht (ook wel warmer maar kom, je kan niet alles hebben hé :p )


 14. Romy 25 juli 2018

  Wauw, wat een mooi plekje! Superleuk ook, die posters! Ik kan me voorstellen dat je hier heerlijk kunt werken 🙂


Comments are closed.