Onvergetelijke momenten.

Een tijdje geleden schreef Romy een post over 12 onvergetelijke momenten die zij nooit zal vergeten. Thank god voor Romy want ik krijg altijd wel nieuwe inspiratie als ik een bezoekje breng aan haar blog. Nu dus ook en ik besloot om zelf een lijstje te maken met momenten die ik nooit zal vergeten.

Het moment dat ik wist dat ik verliefd was op David. Ik kan het me echt gewoon nog zo voor de geest halen, alsof het gisteren was. Hij had me uitgenodigd voor een feestje tijdens het jaarlijkse feestweekend van zijn rugbyclub. Wij hadden eigenlijk daarvoor nooit écht veel met elkaar gesproken, ondanks dat we in dezelfde klas zaten. Die avond liet m’n vriendinnetje me in de steek voor een jongen waar ze verliefd op was en is David een hele avond bij me gebleven. En ondanks dat het dus niet de eerste keer was dat ik hem zag, was het wel een soort van liefde op het eerste zicht.

Mijn eerste vakantie met David. In de zomer van 2011, toen we iets meer dan één jaar samen waren, trokken David en ik er samen tien dagen op uit naar Lanzarote. Gelukje: mijn tante woont er en we mochten bij haar logeren, dus moesten we alleen maar vliegtickets boeken en gaan. Zalig!

Ik vond het echt een héél fijne vakantie en ik denk er nog regelmatig aan terug. Ik vind het ook gek dat het gewoon al 7 jaar geleden is dat we voor het eerst samen op reis gingen. Sindsdien volgden er nog reisjes, maar naast onze Frankrijkreis, is deze me het beste bij gebleven. Misschien dat we er deze zomer weer heen gaan!

Mijn rijbewijs halen. Dit vond ik echt zo’n mijlpaal! Ik had heel veel moeite met het autorijden omdat ik altijd heel gespannen en gestresseerd achter het stuur zat. Uiteindelijk volgde ik 20 uur rijles waardoor ik alleen mocht rijden. Toen ik uiteindelijk mijn examen durfde doen was ik er meteen door! Ik denk dat ik naast mezelf vooral mijn broer verbaasde die regelmatig tegen zijn vrienden zei dat ik niet kon rijden. Dan vergat hij zelf even dat hij drie pogingen nodig had om zijn examen te doen 😉 Hihi.

Met de auto naar Frankrijk. Twee zomers geleden waren we weer eens te laat met het boeken van een reis waardoor we heel last minute besloten om met de auto naar Frankrijk te gaan. We logeerden in een soort vakantiepark waar bijna niemand was waardoor we het zwembad vaak helemaal voor onszelf hadden. We zijn niet van die mensen die dagen na elkaar toeristische dingen gaan bezoeken, dus besloten we om alle kastelen in de buurt gewoon op één dag te bekijken. We moesten onze boodschappen met een grappig karretje naar ons huisje brengen omdat je er niet met je auto heen mocht en we keken heel seizoen 1 van Stranger Things uit.

Ons huis kopen. Nog zo’n mijlpaal! Nog een paar maanden en het is een jaar geleden dat we ons huis kochten. Holy moly. Ik vind het serieus soms nog altijd gek dat ik nu een echt volwassen mens ben met een eigen huis. Haha. Maar het is toch wel één van de beste beslissingen ooit hoor. Wat een geluk!

De geboorte van ons nichtje. Ik besloot toen, vorig jaar in februari, om een weekje alleen naar zee te gaan. Alleen ging daar een heel dilemma aan vooraf aangezien mijn schoonzus bijna moest bevallen. Gaan. Nee toch maar niet, zie dat ze net bevalt als ik weg ben… Nee ik ga toch wel. Nee toch niet. Oké, jawel. Haha. En natuurlijk werd ze toen geboren hé. Zo gaat dat dan.

Mijn blog die het levenslicht zag. Mijn eerste post kwam online op 19 september 2016. Ik besliste in Frankrijk dat ik het maar gewoon ging doen en regelde mijn domeinnaam en hosting. Super spannend vond ik het! Ik schrok er ook van dat er al meteen mensen waren die me volgden en reageerden op die eerste post.

Wat is voor jou echt een onvergetelijk moment?

18 thoughts on “Onvergetelijke momenten.

 1. Mooie momenten hoor! Grappig dat je op vakantie besloot om gewoon met je blog aan de slag te gaan, haha. Als iets toch niet ontspannend is, is het een blog online gooien :p. Heerlijk dat je al zoveel mooie momenten in je leven hebt gehad. Op naar nog veel meer!

 2. Heel leuk om te lezen dit! Ik haal ook heel wat inspiratie bij Romy 😉 Voor mij was het behalen van mijn rijbewijs een onvergetelijk moment. Ik schrijf er binnenkort wel nog eens over, maar bij mij liep het helaas niet zo van een leien dakje, haha.
  Evelyne schreef laatst over ✘Mobiel-Tag✘My Profile

 3. Wauw, wat een lieve tekst bovenaan over mijn blog! ♥ Zo leuk om te horen dat je mijn blogartikel inspirerend vond!
  Ik heb jouw onvergetelijke momenten ook met veel plezier gelezen. Je noemt een paar prachtige momenten op. Ik kan me voorstellen dat ook de eerste momenten die je met David hebt beleefd heel speciaal zijn. De start van mijn blog was voor mij ook wel iets magisch, zeker als ik nu terugkijk op wat het me allemaal heeft gebracht 🙂
  Romy schreef laatst over Tweedehands winkelen | Zo vind ik mooie koopjes! (6 tips)My Profile

  1. De waarheid mag gezegd worden he 🙂 en gek he want eigenlijk is dat toch niet zo’n zot ding meer tegenwoordig, om een blog te beginnen, maar hoeveel dat dan kan betekenen, ik sta daar nog bijna elke dag versteld van.

 4. Mooi lijstje. Mooie momenten zijn misschien toch een bertje universeel. De eerste vakantie met mijn vriend komt in mijn lijstje. Het halen van mijn rijbewijs ook (in NL werkt dat wel anders en als je geen natuurtalent bent, zoals ik, is het ook een stuk duurder). Mijn appartement kopen, was ook een hoogtepunt, maar vooral het feit dat ik toen op mezelf ging wonen.
  Shirley schreef laatst over Hoe ik bij Oost-Canada als vakantiebestemming terecht kwamMy Profile

  1. Ik denk dat dat inderdaad een beetje universeel is. Dat zijn van die grote momenten die voor iedereen leuk zijn denk ik.

 5. Oh, leuke herinneringen! Voor mij ook de ontmoeting met mijn lief een onvergetelijk moment, cliché maar het is waar. Verder heb ik ook leuke herinneringen aan mijn reizen. Een van mijn leukste herinneringen is een ijsje eten in Haagen Dazs in Parijs toen het putje winter was. Ik vond dat echt heerlijk. Helaas bestaat die Haagen Dazs daar niet meer. Dat was bleiten toen we nog eens wilden gaan, haha.
  Tamara schreef laatst over Je mond durven open doenMy Profile

  1. Haha oh nee :p balen! Ik vind sowieso ijs altijd lekker maar ik heb eerlijk gezegd nog nooit Haagen Dazs gegeten.

Comments are closed.