Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − elf =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 thoughts on “On repeat #8

  1. Nu heb ik de rest van de avond Cry me a river in mijn hoofd! Ik heb ook een compleet andere muzieksmaak, maar vind eigenlijk wel van alles leuk, ook al luister ik het zelf niet meer. Mijn laatst geluisterde nummer was de Sailor song van Toy-Box onderweg naar huis van werk, haha. Die stond opeens per ongeluk aan op spotify, maar wel vrolijk naar huis gaan. 😉
    Sanne schreef laatst over Deze 30 dingen wil je (blijkbaar) doen voor je 30eMy Profile

    1. Oeh ja Pookie vind ik ook tof! En Lovely day was ik gans uit het oog verloren, die ga ik toevoegen aan mijn lijst ^^ Years & Years hoor ik ook wel graag maar ik heb ze ooit eens live gezien op televisie en dat trok eerlijk gezegd op niet zoveel :p