On repeat #5

Eens in de zoveel tijd deel ik hier een lijst(je) met liedjes die ik de laatste tijd héél vaak on repeat heb staan.

Arabian niiiiiiiiiiiiiiights
♡♡♡
Maaan hoe die mensen dansen… Ben vooral fan van Charlize Glass (eerste meisje) en Floris Bosveld (met z’n mutsje in de tweede groep).
Nog eentje. Ook met Floris in het tweede groepje. Gek hoe die man het er zo effortless laat uitzien. En hij is nog leuk om naar te kijken ook 😉

Ook goed; de vertraagde versie van bovenstaand lied:

Nothing beats de Spice Girls natuurlijk maar ik vind dit ook wel tof!

13 thoughts on “On repeat #5

 1. Voila, opgeslagen en we zullen eens onze tijd nemen om dat allemaal te beluisteren en nieuwe liedjes te ontdekken. Vind ik zo leuk dat het zo divers is en ook niet altijd mainstream radio liedjes. Iedere editie van deze categorie is ook zo anders 😀

 2. Leuk nieuw logo! Al was je ander ook heel tof 😉 De laatste tijd beluister ik amper nog muziek. De radio staat wel altijd op, maar in vergelijking bij vroeger, ken ik bijna geen artiesten meer. Ik snap mezelf niet meer, haha
  Evelyne schreef laatst over Bullet Journal #4 | JuliMy Profile

  1. Mijn vorige komt normaal nog terug hoor 🙂 ik moet het alleen nog even omzetten zodat het goed tot zijn recht komt. Ik heb dat ook wel dat als ik nu gewoon naar de radio luister ik veel dingen niet herken omdat ik altijd Spotify opzet en vaak ook ‘oude’ liedjes.

 3. Altijd zo leuk om te zien welke look je blog nu weer heeft 🙂 Ik ken volgens mij geen van de liedjes van je lijstje, dus ga ze zo luisteren! Fijn. X

 4. Hé, weer een mooi nieuw lookje hier zie ik! Of ja nieuw… Ben even uit het bloggen gestapt tijdens mijn vakantie, dus misschien heb je ‘m al eventjes? Heb nu (en de rest van de dag waarschijnlijk) I like it in mijn hoofd.
  Sanne schreef laatst over Terugblikblog #7: juli 2019My Profile

  1. Het is nog maar net! 🙂 Ik voelde het vorige niet meer zo. Kon er niet van maken wat ik graag wou dus dan maar iets anders, hihi.

Comments are closed.