On repeat #4

Hier ben ik weer met een lijstje liedjes die deze maand in m’n hoofd zaten. Mede dankzij een blogpost van Vis Noch Vlees over haar favoriete artiesten op Werchter dit jaar.

8 Comments

 1. Evelyne 4 juli 2019

  De laatste dagen zit ik met I don’t care van Ed Sheeran in mijn hoofd. Lekker zomers, vind ik persoonlijk.
  Evelyne schreef laatst over Gastblog – Hoe ziet jouw dag er uit? | De dag van EvelyneMy Profile

  Beantwoorden
 2. Johanna 4 juli 2019

  Ik hou van hard dus love Sonne! De rest is mij wa te poppy , leuk voor op de achtergrond maar daar zal ik actief niet naar luisteren
  Moet wel zeggen doordat deze ertussen stond dat ik de andere ook opgezet heb 🙂

  Beantwoorden
  • Irene 4 juli 2019

   Ik kan dat ook wel eens appreciëren! Mijn smaak is echt super uitgebreid dus ik luister heel veel dingen wel graag actief.

   Beantwoorden
 3. Ilona Wielinga 3 juli 2019

  Ik ken deze nummers allemaal nog niet, dus heb weer wat leuks om binnenkort te luisteren (ik sla dit soort artikelen op, en wanneer ik er zin in heb ga ik er echt ff voor zitten). Ik ben zelf momenteel nog steeds dol op disturbed en sinds kort draai ik een hele hoop van icon for hire, heerlijke recovery nummers hebben zij.
  Ilona Wielinga schreef laatst over 5 items waar ik op slag verliefd op werd | deel 2My Profile

  Beantwoorden
  • Irene 4 juli 2019

   Ik had me voorgenomen om Disturbed eens echt te luisteren naar aanleiding van dat filmpje dat ik eerder postte maar het is er ook nog niet van gekomen. Voor nieuwe muziek wil ik ook altijd effe de tijd nemen. Vind het leuk om dan via Spotify of Youtube door te klikken 🙂 Veel luisterplezier alleszins!

   Beantwoorden
 4. Naomi 3 juli 2019

  Da’s een behoorlijk lijstje. Bij mij zijn het vaak maar één of twee nummers die steeds terugkomen. Toch grappig hoe dat bij iedereen anders is.
  Naomi schreef laatst over Slaap je niet dan rust je toch?My Profile

  Beantwoorden
  • Irene 4 juli 2019

   Ik heb ook echt maanden waarin ik bijvoorbeeld niets nieuws luister of ontdek en ook weinig muziek luister in het algemeen maar de laatste paar maanden gaat het hier wel vlotjes qua muziek luisteren. Ik verzamel altijd al die liedjes in een afspeellijst en zet die dan op repeat op :p

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.