8 thoughts on “On repeat #4

 1. Ik hou van hard dus love Sonne! De rest is mij wa te poppy , leuk voor op de achtergrond maar daar zal ik actief niet naar luisteren
  Moet wel zeggen doordat deze ertussen stond dat ik de andere ook opgezet heb 🙂

  1. Ik kan dat ook wel eens appreciëren! Mijn smaak is echt super uitgebreid dus ik luister heel veel dingen wel graag actief.

 2. Ik ken deze nummers allemaal nog niet, dus heb weer wat leuks om binnenkort te luisteren (ik sla dit soort artikelen op, en wanneer ik er zin in heb ga ik er echt ff voor zitten). Ik ben zelf momenteel nog steeds dol op disturbed en sinds kort draai ik een hele hoop van icon for hire, heerlijke recovery nummers hebben zij.
  Ilona Wielinga schreef laatst over 5 items waar ik op slag verliefd op werd | deel 2My Profile

  1. Ik had me voorgenomen om Disturbed eens echt te luisteren naar aanleiding van dat filmpje dat ik eerder postte maar het is er ook nog niet van gekomen. Voor nieuwe muziek wil ik ook altijd effe de tijd nemen. Vind het leuk om dan via Spotify of Youtube door te klikken 🙂 Veel luisterplezier alleszins!

  1. Ik heb ook echt maanden waarin ik bijvoorbeeld niets nieuws luister of ontdek en ook weinig muziek luister in het algemeen maar de laatste paar maanden gaat het hier wel vlotjes qua muziek luisteren. Ik verzamel altijd al die liedjes in een afspeellijst en zet die dan op repeat op :p

Comments are closed.