Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 thoughts on “On repeat #4

  1. Ik hou van hard dus love Sonne! De rest is mij wa te poppy , leuk voor op de achtergrond maar daar zal ik actief niet naar luisteren
    Moet wel zeggen doordat deze ertussen stond dat ik de andere ook opgezet heb 🙂

    1. Ik had me voorgenomen om Disturbed eens echt te luisteren naar aanleiding van dat filmpje dat ik eerder postte maar het is er ook nog niet van gekomen. Voor nieuwe muziek wil ik ook altijd effe de tijd nemen. Vind het leuk om dan via Spotify of Youtube door te klikken 🙂 Veel luisterplezier alleszins!

    1. Ik heb ook echt maanden waarin ik bijvoorbeeld niets nieuws luister of ontdek en ook weinig muziek luister in het algemeen maar de laatste paar maanden gaat het hier wel vlotjes qua muziek luisteren. Ik verzamel altijd al die liedjes in een afspeellijst en zet die dan op repeat op :p