On repeat #3

Weer een nieuwe reeks met liedjes die deze maand op repeat staan! Een beetje Eurosong, liedjes uit series die ik kijk en natuurlijk moet er ook eentje van ons Billie bij 😉

Ik las deze post van Nina en na wat doorklikken kwam ik op Dodie’s Youtube account en ik ben fan!

Old but gold! Ik vond m’n oude cd van Wolfmother terug en dit is een van m’n favorieten.

De eerste twee liedjes komen uit The Sinner. Doordat ik het tweede hoorde, moest ik ineens denken aan het derde liedje maar ik had echt totaal geen idee meer van de titel (wist wel dat het van ‘Radiohead’ was, wat dus Thom Yorke bleek te zijn). Dus ik zat maar wat random dingen in Google te typen, stukjes tekst die ik me meende te herinneren en na een eeuwigheid vond ik het eindelijk!

Ook uit een serie (Imposters) deze van Rihanna!

Deze mag natuurlijk ook niet ontbreken hé 😉

https://www.youtube.com/watch?v=Eztx7Wr8PtE

I’m in love! Ik vond dit zooooo mooi. En ook hoe die twee op het podium stonden, in hun eigen bubbel. Van mij mochten ze winnen.

6 thoughts on “On repeat #3

  1. Leuk, deze rubriek. Paar toffe nummers ontdekt.
    En haha, dat nummer van Slovenië vond ik zó raar. Net alsof ze met haar buurjongen had… nou ja, goed, Ik vond het super awkward haha. Zo zie je maar weer, smaken verschillen 🙂

  2. Grappig eigenlijk, dat we in bepaalde periodes sommige liedjes heel veel luisteren. Ik heb dat ook. Een maand later luister ik zo’n liedje dan helemaal niet meer. Best apart. En ja hoor, Songfestival. Ik had besloten een jaartje niet te kijken, maar keek toch. En ’t was tóch wel weer leuk;).
    Naomi schreef laatst over De hypochonder en het verstandMy Profile

Comments are closed.