On repeat #3

Weer een nieuwe reeks met liedjes die deze maand op repeat staan! Een beetje Eurosong, liedjes uit series die ik kijk en natuurlijk moet er ook eentje van ons Billie bij 😉

Ik las deze post van Nina en na wat doorklikken kwam ik op Dodie’s Youtube account en ik ben fan!

Old but gold! Ik vond m’n oude cd van Wolfmother terug en dit is een van m’n favorieten.

De eerste twee liedjes komen uit The Sinner. Doordat ik het tweede hoorde, moest ik ineens denken aan het derde liedje maar ik had echt totaal geen idee meer van de titel (wist wel dat het van ‘Radiohead’ was, wat dus Thom Yorke bleek te zijn). Dus ik zat maar wat random dingen in Google te typen, stukjes tekst die ik me meende te herinneren en na een eeuwigheid vond ik het eindelijk!

Ook uit een serie (Imposters) deze van Rihanna!

Deze mag natuurlijk ook niet ontbreken hé 😉

I’m in love! Ik vond dit zooooo mooi. En ook hoe die twee op het podium stonden, in hun eigen bubbel. Van mij mochten ze winnen.

6 Comments

 1. Evelyne 24 mei 2019

  Ik ben fan van Duncan (toch sinds hij meedeed aan Eurosong :p ) en vind het liedje echt prachtig. Het volume gaat omhoog wanneer hij op de radio is 😉
  Evelyne schreef laatst over Life #31 | De weg naar mijn nieuwe baanMy Profile

  Beantwoorden
 2. Leuk, deze rubriek. Paar toffe nummers ontdekt.
  En haha, dat nummer van Slovenië vond ik zó raar. Net alsof ze met haar buurjongen had… nou ja, goed, Ik vond het super awkward haha. Zo zie je maar weer, smaken verschillen 🙂

  Beantwoorden
 3. Ilona Wielinga 24 mei 2019

  Wat een lekker lijstje zeg. Ik vond zelf ‘on a sunday’ het leukste nummer van het songfestival.
  Ilona Wielinga schreef laatst over Gratis galaxy achtergronden voor je telefoonMy Profile

  Beantwoorden
 4. Naomi 24 mei 2019

  Grappig eigenlijk, dat we in bepaalde periodes sommige liedjes heel veel luisteren. Ik heb dat ook. Een maand later luister ik zo’n liedje dan helemaal niet meer. Best apart. En ja hoor, Songfestival. Ik had besloten een jaartje niet te kijken, maar keek toch. En ’t was tóch wel weer leuk;).
  Naomi schreef laatst over De hypochonder en het verstandMy Profile

  Beantwoorden
 5. Laurine 24 mei 2019

  Leuk lijstje! Mijn favoriet is zonder twijfel Dodie, ik hou echt van haar muziek!
  Laurine schreef laatst over Laatste lesweek & nieuwe studieplek!My Profile

  Beantwoorden
  • Karin 24 mei 2019

   Ik had het nummer van Duncan niet eerder gehoord en vond het niet zo heel bijzonder of pakkend… Rusland, Zweden en nog wat meer landen hadden ook soortgelijke acts van jongen-zingt-ballad. Slovenië vond ik ook erg tof, mooi nummer!
   Karin schreef laatst over Tips voor het maken van je eerste eigen broekMy Profile

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.