On repeat #1

Eens in de zoveel tijd deel ik hier een lijst(je) met liedjes die ik de laatste tijd héél vaak on repeat heb staan.

I can’t get enough – benny blanco, Tainy, Selena Gomez, J Balvin
Dance with me – Rosie Gaines
Love is a battlefield – Pat Benetar
bury a friend – Billie Eilish
wish you were gay – Billie Eilish
Lo dudo – Los Panchos
Let it happen – Tame Impala
Breathe – Camelphat & Cristoph (ft. Jem Cooke)

Welk(e) liedje(s) luister jij vaak opnieuw?

Photo by Mohammad Metri on Unsplash

5 Comments

 1. Kaylin 17 maart 2019

  Oh, ik vind het leuk dat dit een terugkerende rubriek wordt 😀 Inspiratie opdoen, nieuwe liedjes ontdekken of golden oldies herontdekken. I love it!

  Ik vind het nieuwe album van Ertebrekers echt goed (liefde voor mijn eigen West-Vlaamse dialect zal er ook wel iets mee te maken hebben). Verder luister ik door Studio Tarara redelijk veel naar muziek uit de nineties met op kop Dreams van Gabrielle, There She Goes van The La’s, Runaway Train van Soul Asylum, More Than Words van Extreme, ’74-’75 van The Connells en No Rain van Blind Melon.
  Daarnaast maken Sucker van Jonas Brothers (ook beetje sentiment naar m’n tienerjaren), Muchas van Myd en Cola Boyy en Gam Gam van Marnik & SMACK me echt vrolijk en goed gezind.

  Beantwoorden
 2. Nikita 16 maart 2019

  Mooi lijstje! Ken ze allemaal niet. Een favoriet liedje van mij is momenteel ‘Almost Made It’ van Raccoon. Hielp mijn mijn ‘schaamte’ voor mijn beslissing wat te verzachten in de hardste momenten. Nu ben ik inmiddels niet meer beschaamd, maar trots. Ik ga je liedjes nog wel eens beluisteren. Nieuwe pareltjes zijn altijd welkom 🙂
  Nikita schreef laatst over Bijkletsen: Studies & BlogMy Profile

  Beantwoorden
 3. Saskia 16 maart 2019

  Er zijn een hoop nummers die ik vaak opnieuw luister. Laatste tijd Dean Lewis – Be Alright
  Saskia schreef laatst over Story from my heart | Even een persoonlijk kletsblogjeMy Profile

  Beantwoorden
 4. Evelyne 16 maart 2019

  Muziek is altijd een belangrijk deel in mijn leven geweest. De radio staat hier altijd op in huis. Een favoriet van het moment heb ik zo niet. Maar als ik het liedje ‘Leef’ van André Hazes Junior hoor blijft dat toch altijd een tijdje in mijn hoofd hangen, haha.
  Evelyne schreef laatst over Mijn naam als blognaam | Een goed idee of niet?My Profile

  Beantwoorden
 5. Naomi 16 maart 2019

  Bij mij wisselt dat echt per dag. Ligt er geloof ik aan hoe mijn stemming is;).
  Naomi schreef laatst over HoofdpijndossierMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.