On repeat #1

Eens in de zoveel tijd deel ik hier een lijst(je) met liedjes die ik de laatste tijd héél vaak on repeat heb staan.

I can’t get enough – benny blanco, Tainy, Selena Gomez, J Balvin
Dance with me – Rosie Gaines
Love is a battlefield – Pat Benetar
bury a friend – Billie Eilish
wish you were gay – Billie Eilish
Lo dudo – Los Panchos
Let it happen – Tame Impala
Breathe – Camelphat & Cristoph (ft. Jem Cooke)

Welk(e) liedje(s) luister jij vaak opnieuw?

Photo by Mohammad Metri on Unsplash

5 thoughts on “On repeat #1

  1. Oh, ik vind het leuk dat dit een terugkerende rubriek wordt 😀 Inspiratie opdoen, nieuwe liedjes ontdekken of golden oldies herontdekken. I love it!

    Ik vind het nieuwe album van Ertebrekers echt goed (liefde voor mijn eigen West-Vlaamse dialect zal er ook wel iets mee te maken hebben). Verder luister ik door Studio Tarara redelijk veel naar muziek uit de nineties met op kop Dreams van Gabrielle, There She Goes van The La’s, Runaway Train van Soul Asylum, More Than Words van Extreme, ’74-’75 van The Connells en No Rain van Blind Melon.
    Daarnaast maken Sucker van Jonas Brothers (ook beetje sentiment naar m’n tienerjaren), Muchas van Myd en Cola Boyy en Gam Gam van Marnik & SMACK me echt vrolijk en goed gezind.

  2. Mooi lijstje! Ken ze allemaal niet. Een favoriet liedje van mij is momenteel ‘Almost Made It’ van Raccoon. Hielp mijn mijn ‘schaamte’ voor mijn beslissing wat te verzachten in de hardste momenten. Nu ben ik inmiddels niet meer beschaamd, maar trots. Ik ga je liedjes nog wel eens beluisteren. Nieuwe pareltjes zijn altijd welkom 🙂
    Nikita schreef laatst over Bijkletsen: Studies & BlogMy Profile

Comments are closed.