Oktober

Oké, de herfst begint officieel in september, maar voor mij is oktober pas écht herfst. Ik vind het nu fris genoeg om de verwarming op te zetten. Om een sjaal te dragen als ik naar mijn werk fiets. En om lekker dikke huissokken te dragen in plaats van teenslippers. Dat laatste deed ik stiekem in september ook al, maar ik ben dan ook een echte koukleum. Helaas.

Hoe ging september?

Voor september had ik een paar dingen bedacht die ik graag wou doen. Ik haalde er maar twee. Dat vind ik niet erg. Niet alles is altijd perfect of even goed. Zo wou ik graag met mijn vriend een weekendje naar zee én naar het natuurhistorisch museum in Brussel. Wel op een zondag, want dat is de perfecte museumdag! Ik vergat even dat ik vrijwel elk weekend achter m’n cursus doorbreng. En hij had het ook heel druk. Dus de zee en het museum is er niet van gekomen. Maar in dit geval is uitstel geen afstel! Daarnaast wou ik ook twaalf keer sporten. Ik haalde de helft. Redelijk triestig maar het is toch een begin denk ik dan. Ik sport nu op maandag met een vriendin maar we misten al twee lessen. Zij een keer ziek en ik slapjes en beiden een keer een te druk schema. Ik nam me voor om te sporten als mijn vriend ging rugbyen maar tijdens zijn eerste match raakte z’n schouder al geblesseerd en nu moet hij dus even pauzeren. Gevolg: we hangen gewoon samen in de zetel. Ik vind het raar om te sporten als hij er bij is.

M’n andere twee doelen haalde ik wel! Ik wou slagen voor m’n examen op 4 september en dat deed ik! En verder wou ik m’n ouders en schoonouders eens uitnodigen voor een etentje. Ook gelukt! Het uitnodigen dan. Het etentje komt er nog aan 😉 hihi.

Ik gebruikte heel deze maand trouwens ook geen Instagram. Ik ben er nog niet zo goed uit of ik de app nu weer op m’n telefoon ga zetten of niet. Ik heb het totaal niet gemist eigenlijk. Maar langs de andere kant begint het nu wel weer een beetje te kriebelen om foto’s te posten. Al ben ik eigenlijk niet meer zo te vinden voor het duizendeneen volgers halen en megaveel likes willen. Sowieso, als ik opnieuw zou beginnen, wil ik starten met een propere lei. Ik ga nog even afwachten en zien wat het wordt!

Plannen voor oktober.

♥ Deze maand heb ik alweer een examen. Namelijk op 18 oktober. Ook al heb ik het de laatste tijd vrij moeilijk om nog gemotiveerd te blijven, ik ga m’n examens toch doen. Je weet maar nooit hé. Ik ga er eigenlijk niet van uit dat ik meteen op alle onderdelen slaag. Maar ik zou toch graag de helft halen!

♥ Onze ouders komen eind oktober langs voor het etentje. Eerlijk gezegd vind ik het nog best stresserend dat ik moet koken voor zowel mijn schoonmama als mijn eigen mama, die dus beiden heel lekker kunnen koken. Haha. Gelukkig heb ik mijn vriend om me te assisteren (of ik hem 😉 ) dus het zal wel goed komen. Nu nog iets vinden om klaar te maken. Liefst zo snel mogelijk zodat ik het toch minstens één keer kan oefenen.

♥ Omdat het nu echt herfst is, is het tijd voor boswandelingen! Ik wil er toch zeker twee gemaakt hebben. Ik houd van de geur van natte bladeren. En ik heb ook altijd het gevoel dat je in het bos toch een frissere neus haalt dan tijdens een wandelingetje op straat. En na zo’n boswandeling is een warme chocomel helemaal op z’n plek.

♥ Misschien dat het deze maand wel lukt om naar het natuurhistorisch museum in Brussel te gaan! Ik hoop het wel alleszins. Kijk er alweer een hele tijd heel erg naar uit.

Ik zit dus echt serieus al heel erg in herfstige sferen terwijl het qua temperaturen eigenlijk nog heel erg meevalt. Vroeger moest ik nooit weten van de herfst en winter en nu kan ik bijna niet wachten tot het echt koud gaat worden buiten. Ik heb zin om m’n pulls te dragen en handschoenen en een sjaal. En m’n muts. Om warme chocomel te drinken en soep te maken. Maar ik zal waarschijnlijk nog een beetje moeten wachten voor het buiten echt koud wordt.

Wat zijn jouw plannen voor oktober?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 thoughts on “Oktober

  1. Ja, die koude komt er weer aan. Ik merk dat ik een echte koukleum aan het worden ben. Ik denk dat dat is omdat het op het werk altijd warm is. Daar kan ik gerust met korte mouwen werken. Dat moet ook, want we mogen geen lange mouwen dragen. En als ik dan thuis ben en in de zetel zit krijg ik het al snel kil.

  2. Herkenbaar, haha! Niks mis met een indian summer, maar vanaf het een paar dagen slecht weer is geweest, mag het van mij ook wel echt herfst worden (veel te moeilijk anders, die kledingstress ‘s ochtends haha!). Ik ga in oktober naar New York, kijk ik heel hard naar uit! Verder nog een aantal concerten, misschien een weekendje naar zee en ik wil ook heel graag eens naar het MiMa-museum in Brussel 🙂

  3. Leuk om te lezen hoe je in het leven staat. Die doelen die nu minder lukten, die behaal je gewoon een andere keer wel. Absoluut! Als je nu maar gelukkig bent 🙂 Ook fijn dat je Instagram niet zo gemist hebt. Ik kan me voorstellen dat dat een soort van rust geeft om daar zonder te kunnen! Top dus!

  4. Ik ga een paar dagen naar Málaga en ook in NL en BE staan er wat leuke dingen op de planning. Bij mij in huis is het nog steeds 22 graden. Best raar, want uiteindelijk wordt het er altijd best koud, maar de warmte blijft dus ook wel lang hangen.