November

Ik schrijf dit op m’n vrije dag. 1 november. Allerheiligen. Daar heb ik niet echt iets mee. Maar een dagje vrij is altijd leuk. Ik kijk Grease. Ik heb soep gemaakt en een blueberry-yoghurtcake (die per ongeluk 2u in de oven stond). Mijn vriend is deze ochtend met zijn ouders, broers en zus naar de Ardennen vertrokken. Ik wou dat ik al meekon, maar helaas. Donderdag en vrijdag moet ik nog werken. En vrijdagavond ga ik dan ook die richting uit! Ik vind het alweer gek dat de maand om is. En er is best wat gebeurd!

Hoe ging oktober?

Ik vind het begin van de maand eigenlijk redelijk wazig. De eerste twee weken had ik elke woensdag een opleiding voor m’n examen. En de derde woensdag had ik dan m’n examen. Ik slaagde voor 9 van de 12 onderdelen, wat veel beter was dan ik verwachtte. Het studeren wou namelijk niet zo lukken omdat ik me telkens af vroeg waarom ik het toch allemaal nog deed. De 24ste besloot ik dan ook samen met m’n twee kantoordirecteurs dat ik de examens niet meer zal doen. Vrij nutteloos aangezien ik toch ander werk ga zoeken. Normaal moest ik binnen het jaar nadat ik bij m’n huidige werk begon, slagen voor de examens. Aangezien ik ze nu niet meer ga doen, moet ik wel weg. De vraag is wanneer. Dat zijn we nu even aan het navragen. Op die manier is het voor mij en m’n werk wat duidelijker wat de “deadline” is.

Verder gaf ik vorige maand aan dat ik boswandelingen wou maken. De maand startte alleszins goed want dat deden we diezelfde dag nog. Daar is het helaas ook bij gebleven. Haha. Onze weekends waren soms best druk. En in de week is het al te vroeg donker om nog naar het bos te gaan. Verder gingen we bij m’n schoonzus eten. Ging ik voor het eerst naar m’n loopbaancoach. Kwamen mijn ouders en m’n broer hotdogs eten én kwamen mijn ouders en schoonouders ook nog eens langs voor een heus etentje. Dat was vorig weekend. Ik maakte voor de tweede keer zelf soep ( o v e r h e e r l i j k ! Al zeg ik het zelf.) en m’n befaamde ovenschotel met broccoli. Jongens, ik wist niet dat ik zelf zoiets lekkers kon maken. Haha.

Wat gebeurde er nog? Ik liet m’n haar knippen. We gingen een uurtje oppassen op het kindje van mijn schoonbroer. Voorlopig heb ik nog niet veel met baby’s, maar als ik haar dan in haar pyjamaatje zie, dan smelt ik. Zo cute! Oja! En we gingen naar Facts! Ik was er nog nooit geweest maar het was heel leuk. Grappig om al die mensen in hun outfits te zien. We kwamen er een kraampje tegen met prachtige filmposters. We besloten drie ingelijste posters te kopen, maar konden niet kiezen dus namen we er vijf. Drie van Lord of The Rings, en dan kozen we nog een van Jurrasic Park en een van Stranger Things. En ik bestelde eind september ook een boekenrekje van Tomado dat eindelijk arriveerde. Vorige zaterdag kreeg het een plekje aan de muur en ik ben er echt heel blij mee! Ik vond onze televisiemuur namelijk nog wat te kaal en met dit rekje is dat opgelost! Het ziet er ook nog eens super leuk uit.

Plannen voor november.

Zoals ik al zei ben ik dit weekend in de Ardennen. Daar heb ik echt super veel zin in! Lekker ontspannen en niet te veel nadenken. Daarnaast ga ik deze maand ook naar een concert van Bart Peeters met mijn mama en tantes. En daar heb ik ook best veel zin in! Verder heb ik niet echt concrete dingen gepland. Ik wil eigenlijk vooral rustig aan doen en zelf een beetje kalmer worden. Ik ga deze maand ook weer aan de slag met een nieuwe challenge in de hoop dat die me dus ook helpt om een beetje rust te krijgen. En om alles wat duidelijker te zien. Of toch meer overzicht te hebben. Verder ga ik ook nog naar m’n coach. En ja, gewoon mezelf een beetje proberen kalmeren. Ik heb enorme nood aan minder spanning. Misschien moet ik maar weer wat vaker de buitenlucht opzoeken. En weer vaker lezen want dat schoot er de laatste tijd ook een beetje bij in.

Wat zijn jouw plannen voor november?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 thoughts on “November

  1. Ik sta een beetje achter met het lezen van blogposts 😉 dus bereid je voor op veel reactie-spam 😀 Lore is echt megaschattig hé :-O ik zag ze twee weken geleden nog eens en ze is echt té koddig :-O 😀 Ik ben ook eens een keertje naar Facts geweest, samen met mijn broer 😛 vond het vooral ook heel tof om al die verklede mensen te zien, maar zelf verkleden doe ik niet 😉

  2. Wat goed dat je naar een loopbaancoach gaat om voor jezelf iets meer duidelijkheid te krijgen over welke kant je op wilt. Hopelijk brengt het je veel goede inzcihten waar je iets mee kunt 🙂 Verder klinkt het als een fijne maand. Geniet van je weekend in de Ardennen!

  3. Oktober was echt ontzettend druk (gelukkig ook veel leuke dingen zoals NY) met werk en veel leuke avonden met vrienden. Superleuke maand, maar ik ga proberen november toch iets minder druk te maken haha. Eindelijk eens wat gebruik beginnen maken van mijn Netflix-abonnement 🙂

  4. Het is dus beslist dat je een andere job zoekt.. Veel succes er mee! Ik duim voor je dat je snel terug een fijne job vind waar je in kan groeien en het echt iets voor jou is. Dat hoop ik op een dag ook voor mezelf. En wat begint je huisje er leuk uit te zien!

  5. Nu wil ik ook weer Grease kijken! Die loopbaancoach is een slimme keuze geweest van je 🙂 Ik denk nu soms ook: wat als ik na mijn opleiding het docentenvak toch niet leuk vind? Nu vind ik het namelijk super leuk, maar wat als ik er over vijf jaar helemaal klaar mee ben? Meestal denk ik dan bij mezelf van wat komt dat komt, dat zien we dan wel weer. Er is superveel keus in banenland, alleen moet je gewoon soms een goede richting op worden gestuurd.

  6. Oh ik twijfel ook zo al een tijdje over een loopbaancoach; als ik je post erover lees, bevestigt mijn gevoel dat ook. Ik weet wel waar ik naartoe wil, maar om de één of andere reden ben ik wat terughoudend. 🙂
    Verder: amuseer je op weekend! Hopelijk zit het weer mee 😉