Nog een Liebster Award.

Alweer een eeuwigheid geleden (als in: sinds 12 juni) nomineerde Femke me voor een Liebster Award. Nu kreeg ik al eens eerder zo’n virtuele award uitgereikt maar bevestiging is altijd leuk dus ik was ook nu weer in mijn nopjes. Omdat dit mijn tweede award is (merci hé Femke!) en ik vorige keer al mensen nomineerde, ga ik dat nu niet meer doen. Maar ik ga natuurlijk wel Femke’s vragen beantwoorden!

Wat is je sterrenbeeld?

Ik ben een ram (en volgens de Chinezen een geit). Ik heb eens de karaktereigenschappen van een ram opgezocht en kon me in sommige dingen wel vinden (en in andere niet) maar deze vond ik toch frappant: Rammen zijn berucht voor het niet afmaken van wat ze zijn begonnen. Ik vrees dat ik hier ook schuldig aan ben. Maar eigenlijk is dat ook een eigenschap die ik niet storend vind. Waarom iets af maken als het je totaal niet ligt / als je het totaal niet leuk vindt en er echt niets uit te halen valt.

Waarover schrijf je het liefst?

Gewoon over alledaagse dingen.

Dagje strand of dagje in het bos? En waarom?

Oeh ik kan zo moeilijk kiezen! Ik hou van de zee (maar niet om er echt in te zwemmen, haha) maar ik hou ook van het bos. Als ik écht moet kiezen, ga ik misschien toch voor het bos omdat ik eerder een schaduwmens ben dan een zonneklopper en in het bos heb je vanzelf toch wat meer schaduw.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Uit alle dingen die ik meemaak. Dingen die ik zie als ik ga wandelen. En vaak bedenk ik tijdens het wandelen ook allemaal nieuwe onderwerpen omdat ik ga nadenken over situaties. Maar bijvoorbeeld ook door het schrijven van een post. Dan bedenk ik ineens iets op basis van wat ik net schreef. Of door foto’s die ik maak. Door heel veel dingen dus 😉

Waar komt de naam van je blog vandaan?

Toen ik mijn blog wou beginnen, vond ik het echt moeilijk om een naam te kiezen. Ik Googelde mijn naam en kwam op een Wikipediapagina uit van een planetoïde genaamd Irene die in een baan zit tussen mars en jupiter. Et voila. Het klonk leuk vond ik dus dat werd ‘m. Ik ging er dan ook niet meer te veel over nadenken omdat ik zo’n enorme twijfelkont ben en hem dan waarschijnlijk alsnog had veranderd. Maar ik ben hier wel heel blij mee!

Voor je een blogpost publiceert, schrijf je die van op papier, op je telefoon of je laptop?

Vooral al op de computer in WordPress zelf. Soms zet ik ook stukjes in Evernote op mijn telefoon, maar nooit een volledige post. Dan gebruik ik vooral wat korte zinnen of kernwoorden zodat ik nog weet wat ik precies wil zeggen maar ik kan veel vlotter typen op een echt toetsenbord dan met die priegelig kleine dingen op mijn Iphone. Soms gebruik ik ook Word maar dat is eigenlijk alleen als ik geen internet heb.

Wat is het laatste boek dat je las?

Ik schrijf dit iets op voorhand maar het laatste boek dat ik heb gelezen was Passiespel van Isa Maron. Ik las eens dat het blijkbaar een van de beste thrillers voor vrouwen is, maar ik vond er eerlijk gezegd niet veel aan.

Wat is je mooiste herinnering?

How zeg, moeilijk! Ik heb niet één mooiste herinnering. Of ja, misschien dan toch de eerste periode in ons huis. Het besef dat je een eigen huis hebt, een roze wolk. Zalig. En ook wel de avond waarop David en ik een koppel werden. Dat was gewoon één zalige bubbel toen.

Wat is je guilty pleasure?

Yoghurt met choco, chocoladevlokken, pannenkoeken, chips, mugcake, Dr. Phil, neuspeuteren.

Op welke app spendeer jij de meeste tijd?

Toch wel Instagram denk ik. Yes ik ben ook schuldig.

Hoe zou jij jezelf in één zin beschrijven?

Dit vind ik zo’n moeilijke vraag! Even denken… Lees mijn over mij pagina! Haha. Dat is valsspelen hé? Maar ik doe het toch 😉

3 thoughts on “Nog een Liebster Award.

  1. Leuke vragen 🙂 Ik ben een waterman en een hoop van de eigenschappen die daar vaak bij genoemd worden zie ik wel terug in mijn karakter 🙂 Instagram is hier denk ik ook wel de meest gebruikte app, samen met Twitter 🙂

Comments are closed.