Next level. Nieuw hoofdstuk. Hoe je het ook wil noemen.

IK ZOU GRAAG DEZE HELE POST IN HOOFDLETTERS WILLEN SCHRIJVEN WANT IK BEN FUCKING ENTHOUSIAST, maar ik ga het niet doen. Ik gebruik gewoon wel een paar extra uitroeptekens! πŸ˜‰

Donderdag was dag 1 van mijn minivakantie en die besteedde ik meteen zeer goed. Ik had namelijk een afspraak bij een ondernemingsloket. Jawel! Mijn blog is nu mijn bijberoep! WOEHOEW!

Het is eigenlijk een beetje gek dat ik uiteindelijk toch de stap gezet heb. Het idee kwam regelmatig eens piepen in mijn hoofd maar ik dacht altijd dat het te veel werk zou zijn en blabla. Stiekem was het wel een beetje een droom om ooit, in de verre toekomst, heel misschien, als het zou lukken een onderneming van mijn grootste hobby te maken. Et voila! Soms moet ge gewoon springen en zien waar ge landt.

In de praktijk verandert er voor jullie niet zoveel, alleen hoop ik af en toe een leuk zakcentje bij te verdienen door wat op mijn toetsenbord te tokkelen. LEUK! Nu weet ik hoe velen staan tegenover gesponsorde artikelen, maar ik beloof jullie met de hand op mijn hart dat het hier nog altijd hetzelfde zal zijn en dat ik gewoon bezig blijf zoals ik altijd al deed.

39 thoughts on “Next level. Nieuw hoofdstuk. Hoe je het ook wil noemen.

 1. Keitof, gefeliciteerd! En goed om weten dat het als Belgische blogger toch niet helemÑÑl onmogelijk is. Succes! ✨

 2. Echt super leuk voor je!! Ik vind gesponsorde artikelen alleen leuk als ze weinig voorkomen en als het bij de blogger past. Maar het is niet belangrijk wat ik er van vind . Doe gewoon altijd wat voor jou goed voelt. Dan komt het altijd goed.

 3. Aaaaah wat leuk!! SUPER GEFELICITEERD!! πŸ˜€ Ik vind jouw blogs zo natuurlijk/naturel ik vertrouw net als de anderen eigenlijk schrijven helemaal op dat dat wel zo blijft. Al is het natuurlijk ook gewoon okΓ© als dingen wel een beetje veranderen hΓ©! Liefs!
  Silke schreef laatst over Duurzaam en natuurlijk levenMy Profile

 4. GEFELICITEERD! (in hoofdletters) Heel toevallig ga ik me morgen ook inschrijven om wat bij te kunnen verdienen met mijn blog. Ik ben het ook met Romy eens, vind het ook juist leuk om te zien hoe bloggers op een creatieve manier gesponsorde content schrijven. Ik vind het belangrijkste om gewoon dicht bij jezelf te blijven en alleen te schrijven over dingen waar je ook wanneer je er geen geld voor zou krijgen over zou schrijven.
  Sanne schreef laatst over Deze 9 items staan dit jaar op mijn verjaardagswishlistMy Profile

 5. Wat leuk! Ik ben heel benieuwd hoe ik dit straks moet aanpakken. In Nederland is mijn blog mijn eigen bedrijf (dus zelfs meer dan alleen een ‘bijberoep’). Als ik straks naar BelgiΓ« emigreer moet ik mijn bedrijf verplicht uitschrijven. Ik wil voorlopig niet als zzp’er aan de slag, maar vind het wel leuk om opdrachten te blijven doen via mijn blog. Weet jij waar ik meer info kan vinden over zo’n inschrijving? Dan moet ik zeker wel eerst een beroep hebben, voordat ik iets kan opgeven als bijberoep? :p
  Marlous schreef laatst over Over mijn menstruatie, (stoppen met) de pil en 100% katoenen tampons van SanatureMy Profile

 6. Gefeliciteerd! En hoe mooi is het als je hobby een manier wordt om een zakcentje te verdienen. Ook ik heb niks tegen gesponserde artikels, maar soms voel je dat iemand niet eerlijk is omdat hij of zij er voor vergoed wordt. Maar net als velen hierboven, weet ik 100 procent zeker dat dat bij jou niet het geval zal zijn. Ik denk dat je daarvoor net iets te graag blogt. Zo blij voor je! Weer een mijlpaal in je leven erbij πŸ™‚
  Nikita schreef laatst over Happy Moments | 6My Profile

  1. Dankje! En ja, eigenlijk heb je niet veel te verliezen, maar ik snap het! Het heeft bij mij ook lang geduurd voor ik de knoop doorhakte :p Ik ga er ook eens iets over schrijven denk ik want veel info vind je er eigenlijk niet over.

  1. Ja doe maar he! Ik wil gerust vragen beantwoorden. Denk dat ik er ook wel eens iets over ga schrijven want kon zelf niet zo veel informatie vinden.

 7. Wat een fijne stap en van harte gefeliciteerd ermee πŸ™‚
  Ik doe zelf ook wel eens aan gespon artikelen, leuk juist zolang er maar wel afwisseling blijft en het bij je past.

  Fijn paasweekend!
  Saskia schreef laatst over Nieuw wachtwoord #7My Profile

 8. Wauw, wat gaaf en wat stoer! Gefeliciteerd! πŸ™‚ En #spon hoeft zeker niet commercieel en onpersoonlijk te zijn. Ik vind het zelf ook juist een uitdaging om van gesponsorde artikelen iets te maken wat bij mij past en wat (hopelijk) toch leuk is om te lezen. En ik weet zeker dat dat op jouw blog ook helemaal goed zit, jou kennende! πŸ™‚
  Romy schreef laatst over Kringloopvondsten #12: blauwe hakken, regenboogmok & zeurboekMy Profile

 9. Super! Proficiat!! Ik vind het ook wel interessant om daarover te lezen omdat ik maar weinig informatie vind over dat onderwerp hier in BelgiΓ«. Of het ligt aan mij, dat kan ook Veel succes met je onderneming πŸ™‚
  Sarah schreef laatst over 10x mijn favoriete lijstjesMy Profile

  1. Wel, ik vond het moeilijk om goeie info te vinden, dus ik ga er denk ik wel iets over schrijven! En merci!

Comments are closed.