Moois van Anthropologie | Interieur.

Kennen jullie Anthropologie? Kort gezegd is het een webwinkel met prachtig spul. Maar echt prachtig. En ook wel prijzig. Het is zo’n site die ik heel af en toe eens bekijk om even te kwijlen bij te dure salontafeltjes, prachtige kopjes, toffe vazen en héél leuk behangpapier. Oké, niet alles is boven-budgetduur, maar ik houd het voorlopig gewoon bij nu en dan een bezoekje aan de webshop. Ik zette voor jullie een paar van m’n huidige favorieten op een rijtje (als ik dan écht moet kiezen hé), inclusief het Handcarved Woodland Bed hierboven:

Kalmar SofaHandcarved Menagerie Deer Armchair | Nature Table Dessert Plate
Pomegranate Salt & Pepper ShakersNature Table Platter | Land & Sky Buffet
Decorative Globe | Moroccan Wedding Ottoman | Elise Teapot

Cat Study Wallpaper | Glittered Home Doormat | Pavo Side Table
Embroidered Wilma Pillow | Slivered Geode Coaster | Handcarved Menagerie Rabbit Dining Chair
Kalmar Armchair | Edna Embelished Throw Blanket | Lombok Armoire

Lena Plant Stand Set | Piet Mug | Perrie Bar Cabinet
Woven Edna Pillow | Carved Frond Bed | Seaford Pedestal Dining Table
Boutonniere Coffee Table | Marisol Pillow | Spenser Stool

Al deze dingen komen van de Amerikaanse website. Ze hebben ook een website voor Engeland, maar daar is echt opvallend minder keuze. Ze hebben er trouwens ook gewoon kleren, schoenen en accessoires, maar dat lijstje is voor een volgende keer.

Wat is jouw favoriete stuk?

8 Comments

 1. Saskia 2 april 2018

  Wat een prachtige spullen zitten hierbij. Vooral die mok<3


 2. Oh wow, zo mooi! Die zitbank en die plantenpotten zijn echt superleuk 🙂
  Sam – singlereadytomingleblog schreef laatst over Citytriptrut: Sam op KosMy Profile


 3. Anna 29 maart 2018

  Wauw! Ik had al wel van de winkel gehoord… Maar wat een prachtige spullen!!! Ik ga gelijk even de rest bekijken. Liefs!
  Anna schreef laatst over Cinematography – different shotsMy Profile


 4. Kaylin 29 maart 2018

  Ik vind die theepot echt geweldig!


 5. Sarah 29 maart 2018

  Oooh, ja. Ik kijk ook zo graag regelmatig op de webshop. Helaas door de prijzen nog nooit iets gekocht. Maar ze hebben echt wel altijd unieke stuks. Dat tafeltje met die pauw dat je hier laat zien vind ik bijvoorbeeld prachtig! Zou ik zo in huis kunnen zetten!
  Sarah schreef laatst over Migraine ≠ HoofdpijnMy Profile


 6. evelien 29 maart 2018

  Dat kattenbehang! Ik zei als kind altijd dat ik graag zulk behang wilde, maar als ik dat printje zie wil ik het nog steeds!
  Liefs,
  Evelien
  evelien schreef laatst over Review | Bobbi Brown Shimmer Brick NectarMy Profile


 7. Dionne 29 maart 2018

  Jaaaa! Liefde voor deze winkel. Ze hebben zoveel leuke items. Ik ben fan van hun grote bedden met ijzeren panelen.
  Dionne schreef laatst over 5 tips hoe je je werkplek het beste kunt inrichtenMy Profile


 8. Romy 29 maart 2018

  Wauw, er zitten echt supermooie en unieke items tussen! Ik vind zelf vooral dat blauwe bordje bovenaan erg mooi.
  Romy schreef laatst over *Be You* | Boodschap aan mezelf (op een armband)My Profile


Comments are closed.