M’n eerste bos Bloomon bloemen.

Woensdag was m’n favoriete dag van de week. Na zaterdag dan want, eerste dag van het weekend. Ik voelde me alweer wat beter. Maar nog leuker; ik kreeg m’n eerste bos bloemen. Van Bloomon. Van mezelf. Haha. En als er nu één ding is waar ik echt helemaal happy van word, dan zijn het bloemen. Dat heb ik recent ontdekt eigenlijk. Ik nam mezelf voor om regelmatig een bos bloemen te kopen vanaf het moment dat we in ons huis zouden wonen. Et voila! Al was ik stiekem al vergeten dat m’n Bloomon bloemen er aan kwamen.

Ik bestelde mijn bos namelijk aan het einde van de vorige maand. Toen we nog niet in ons huis woonden. Als iets om naar uit te kijken. En jeetje, wat ik ben ik er ontzettend blij mee! Bovendien had ik het geluk dat ik bij mijn bos én een gratis vaas én een bloemensnijmesje kreeg. Heel erg handig! Bij m’n bos zat ook nog een boekje met tips om de bloemen te schikken. Dat vond ik eerst nogal stom. Gewoon, hup, bloemen in de vaas en gaan. Maar dat bleek toch niet de juiste aanpak te zijn.

Er zitten hele grote bloemen in de bos. Maar ook bloemen met een kleiner steeltje. En die kleinste bloempjes zet je best eerst in de vaas. Zodat ze aan de buitenkant terecht komen. Daarna de iets grotere. En dan uiteindelijk de kanjers. Die dan een beetje meer in het midden staan. En m’n bos ziet er zo echt prachtig uit!

Ik vond het altijd een leuk idee om zo’n bos op te delen in kleine bosjes. Bijvoorbeeld 2 à 3 bloemen. En die dan in een apart vaasje te zetten. Zodat ik doorheen het huis een paar vaasjes had staan met bloempjes in. Maar ik vind het nu net geweldig dat m’n hele bos in één vaas staat op onze tafel. Het is een echte eye-catcher. En ik ben een gelukkig meisje!

Een beetje meer uitleg over Bloomon.

Zijn er nog mensen die niet weten hoe Bloomon werkt? Ik denk dat iedereen het ondertussen wel kent. Maar ik ga het concept toch nog even toelichten.

Bloomon is een abonnementenservice. Maar dan voor bloemen. Superleuk! Er zijn drie formaten boeketten (Large, medium en small). En je kan zelf kiezen in welke frequentie je de bossen wil krijgen. Ik koos voor een bos per maand. En voor een medium boeket. Dat vind ik voorlopig wel oké.

Zoals ik al zei is Bloomon een abonnement. Maar je kan gewoon op elk moment je abonnement stopzetten of pauzeren. Dus je kan perfect een bos bestellen voor één keer en dan stoppen.

Wat vind ik zo fijn aan Bloomon?

❀ De variatie in bloemen. Zowel in grootte als in kleuren. En soorten. Ik vind het echt heel erg mooi dat alle bloemen verschillend zijn. Er zitten bloemen bij die ik nog nooit had gezien. Maar ook klassiekers zoals rozen en gerbera’s.
❀ Dat er niet superveel blaadjes tussen zitten. Al kan dat ook mooi zijn hé. Ik vind het voor mijn boeket net fijn dat er niet te veel groen tussen zit. Ik vind het namelijk zo al groen genoeg.
❀ Er is altijd wel een kortingscode waarmee je de vaas er gratis kan bij nemen. Superhandig. Ik had namelijk nog geen vaas. En deze vind ik heel mooi.
❀ Je kan zelf kiezen wanneer je bloemen geleverd worden. Zodat ze langskomen als je thuis bent.

Overweeg jij Bloomon? Of heb je al eens een bos besteld?

10 thoughts on “M’n eerste bos Bloomon bloemen.

    1. Je kan volgens mij niet kiezen welke bloemen je wil. Dus als je specifiek alleen maar rozen wil, denk ik niet dat het een geschikt middel is 🙂 maar als je in bent voor een verrassing, zeker doen! 😀

  1. Oh wat een leuk idee, zo’n abonnementenservice voor bloemen! Een stukje vrolijkheid op tafel elke maand 🙂 Het lijkt me ook zo’n cadeautje om dit te ontvangen! Die eerste foto van jou met de grote bos is zo leuk trouwens!
    Romy schreef laatst over Dit zijn mijn plannen voor de zomer!My Profile

    1. Jaaaa ben er echt heel erg blij mee. Inderdaad een cadeautje! En dankje 🙂

Comments are closed.